- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden sordunuz
olgun birine benzemiyosun da.
Psikologuna +1 veriyorum. Sevgilinle ciddi dusunmeden aileleri hic karistirma. Bir terslik olursa cok rahat ayrilirsin. Devamli ev muhabbeti yapmasi baymis ama.aıyorum canım yaa ayda 2 seans hala böleyim yani psikologun dediği su kendini zorla ve birşeye git yazıl kursa filan yapmıyorum mal mıyım neyim canm istmeiyor zor geliyor![]()
Sen bu durumu kuruntu yapmışsın, birlikte olursanız adamdan beklentin iyice artacak, her hareketinde benden soğudumu diye daha çok panikleyip adama baskı yapacaksın muhtemelen , sevişme de olunca daha çok üstüne düşüp sıkacakmışsın gibi duruyor ,gitmek istememe sebebim aslında bende sevişmek istiyorum ama sonradan pişman oldugum için..
yani kafamdaki o algıyı yıkamıyorum vicdanen rahatsız hissediyorum
olmak zorunda oldugumu ya da kanıtlamam gerektiğini düşünmüyorum boş yere yorum yapma cabasını anlams değilim..
olgun olmak zorunda değilim diyosan böyle saçma sapan ilişkiler yaşamaya devam et o zaman.
fikir soran sen. fikir belirtince ağlayarak annesine koşan çocuk gibi davranan sen. mune bundan da banlayacaksa banlasın. yanlış bişey söylemedim.
Annemin selami var sende selam söyle oldu benden de selam.ne gereksiz diyaloglar.
Iliskini ailesiyle degil onunla yasa.adamin ne guzel sosyal hayati var.once kendisine sonrada sevgilisine zaman ayiriyor.bence sende ole yap.
Once kendine zaman ayir.
Sevgilinle yakinlasinca vicdan yapiyorsun kime vicdan yapiyorsun.
Yakınlaşmadan sevgililik olur mu
Hanımlar lütfen, karşılıklı tartışmayı bırakın rica ediyorum.
sen fikrini söylemiyorsun yaşın kaç saçma sapan ilişki vs senin yaptıgın hakaret .
muneye devretmek istemem seni tartısmaya değer bulmamam.
Mune
aslında vicdan dediğim söyle oluyor yakınlasınca daha da baglanıyorum ona ve ondan da daha üzerime titremesini bekliyorum ama genelde ondan farklı bir tepki alamayınca endişe duyuyorum sanki büyüsü bozuluyor birşeylerin gibi geliyor pişman oluyorum
ben karsılıklı mı tartısıyorum cevap vermedim henüz ona tartısma babında .
where is the adalet ?
Karsinda ki kim olursa olsun senin ayni hissetmek ve hissettirmek durumunda degil.seni merkeze oturtan biri zaten ruh hali bozuk biridir.
Sen sevgilini merkeze koymaya calisiyorsun hatali bir dusuncedesin.
Ustelik yakinlasinca isteyerek yaptigin hareketlerin faturasini hayatin boyunca kimseye kesme.
Tabi ki sarilacaksin opuseceksin romantik anlar hatta kafa yapina uygunsa seviseceksinde.hani normal erkek arkadas degil sevgili bu.
Sen biraz kendine yönelmelisin anladigim kadar onceligi kendine ver ve kuruntu yaparak gecirecegin zamani degerli kullan.yoksa kim olursa olsun karsinda ki bogarsin
1- captain tanımam etmem alakam da yok onu da savunmuyorum ancak bir derdin varsa gider özelden yazarsın böyle yapman gerçekten cocukca hareket.
2- Sevis veya sevisme beni ilgilendirmez madem istegin var buradan onay mi almak icin konu actin cozemedin dogrusu? 4 ayda bu ne dert böyle? Her anne merak eder oglu kimle dalavera ceviriyor diye bu sana bayıldıgı anlamina gelmez.
3- İslerin dolayısıyla isteksiz olabilirsin bunu da sen cozersin ancak. Herkes ayni sorunu yasiyor dunyada kimse tamamen mutlu degil.
Karsinda ki kim olursa olsun senin ayni hissetmek ve hissettirmek durumunda degil.seni merkeze oturtan biri zaten ruh hali bozuk biridir.
Sen sevgilini merkeze koymaya calisiyorsun hatali bir dusuncedesin.
Ustelik yakinlasinca isteyerek yaptigin hareketlerin faturasini hayatin boyunca kimseye kesme.
Tabi ki sarilacaksin opuseceksin romantik anlar hatta kafa yapina uygunsa seviseceksinde.hani normal erkek arkadas degil sevgili bu.
Sen biraz kendine yönelmelisin anladigim kadar onceligi kendine ver ve kuruntu yaparak gecirecegin zamani degerli kullan.yoksa kim olursa olsun karsinda ki bogarsin