kuruntu mu benimki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
546
123
Erkek arkadasımla 4 aydır beraberiz. Kendisi çok kıskanç bir yere gitsem filan sorar eder geç kalma vs der . Bende kıskancım yani hergün arkadaslarııyla bulussa dert ederim ama işe girdi ve zaten görüşemiyor.
Sürekli annene beni söledin mi hakkımda konustunuz mu tarzı seyler soruyor aileme ondan bahsetmemi istiyor selam sölememi vs. Annem onu sevsin istiyor. Bende onun ailesi beni bilsin istiyorum. Birkez ses kaydı yapmıstı selamı var sana kız arkadasım demişti annesi de sende söle dedi duydum .. ama belki de şaka ne bileyim zaten aralarında bazen şakalasırlarmıs bu evden cıkarken kızla mı görüşcen dermiiş annesi. 4 aydır beraberiz.
Memleketten teyzesi geldi bunlara teyzem gelsin seni tanıstırırım bizimkilerle demişti sonra bize gelirsin birgün yemek yaparsın ikimize filan demişti. teyzesi geldi ama cagırmadı cünkü teyzesinin saglık sorunları var bu haftasonu da ameliyat olacak istanbulda annesi yanında kalacakmıs carsambaya kadar. dün aksam gelir bana yemek yaparsın dedi haftaiçi için.. bende yemekte cok tecrübeli değilim dedim gelmem zaten eve resmiyet olmadan dedim tamam diyip güldü.. cünkü gitsem biliyoruz ki cok ileri gitmesek de yakınlasacagız o ister bunu biliyorm ee benimde hormonlarım var istiyorum ama pişman oluyorum vicdanen bu yüzden de istemiyorum..
beni seviyor biliyorum yanımdayken hissettiriyor ama bazen de emin olamıyorum küçücük seyleri takıyorum..
mesela aksam eve gitti annesi ve teyzesi ile oturdugunu saöledi yazmadı yatana kadar yatarken yazıstık işte bize gelirsin dedi mesela hemen kuruyorum acaba benimle cinsellik mi istiyor beni cok sevmiyor mu vs vs.. takıyorum kafama.
kendime ait alan yaratmak istiyorum cünkü hayatımın merkezi oluyor mecburen o.
O ise kurumsal biryerde işe girdi olanakları güzel molalarda oyun alanı bile var hemen kaynastı ordakilerde sporuna gidiyor işten gelince pc oyunu oynar keyif alır .. yani sürekli bana yapısık yasamasın tabiki kendi alanlarımız olsun ama sanırım ben cokmu ilgi bekliyorum anlamadım gün içinde de ara ara yazısıyoruz haftasonları bulusuyoruz..

her bize gel dediğinde gitmiyorsun hala niye gel diye ısrar ediyo anlamış değilim.
net bir şekilde ve sert bir dille söyle bakalım tepkisi ne olucak.
kendinle alakalı da onu hayatının merkezine koyma. elbette sevgilin senin için önemli bir yeri var, ama kendine alan yarat. işe gir mesela. hobiler edin.. ne bileyim spor yap...

ben sorunun ne olduğunu anlamadım desem,
evine gitmek istemiyorsan gitme, ama seni evine çağırması ya da yakınlaşmak istemesi asla sevmediği anlamına gelmez, insan zaten sevdiğiyle sevişir sevmediğiyle neden sevişsin :)
eğer istemiyorsan bunu açıkça söyleyip konuyu çözebilirsin.
anne-teyze olaylarını hiç anlamadım zaten erken daha tanışmak için zamana bırak biraz.

Nerde tanistiniz sevgilizle
Evine gidince icinden nuri alço cikacak gibi dusunuyorsunuz
Guveninizi zedeleyecek bir sey mi yapti
Ailenin onu sevmesini istedigine gore tanistir madem ailenle sonra da sen ailesiyle tanisirsin. Biz de esimle once ailelerimize gidip geldik ondan sonra aileleri tanistirmistik.

yaş kaç

sen okumuyormusun , biraz kendinle ilgilen ve bu kadar sık bize gel dyen adamında evine gitme ,

Farkettiğinize göre yolunda gitmeyen şeyler var..
Ayrıca F flower world in dediği gibi yapacak işiniz yok mu sizin?

çok kuruntulusunuz evet bir ömür geçermi böyle bilemedim

Sakin kalmaya calis bence. Oglani bogarsin sen bu gidisle sonrada neden boyle oldu deme

her bize gel dediğinde gitmiyorsun hala niye gel diye ısrar ediyo anlamış değilim.
net bir şekilde ve sert bir dille söyle bakalım tepkisi ne olucak.
kendinle alakalı da onu hayatının merkezine koyma. elbette sevgilin senin için önemli bir yeri var, ama kendine alan yarat. işe gir mesela. hobiler edin.. ne bileyim spor yap...

çalışıyorum.. haftasonu da cumartesi yarım gün calısıyorum.. pazarları bulusuyoruz.. aksam eve gidince cok yorgun oluyorum işyerim uzak yol yoruyor kurs filan düşünüyorum ama isteğim gelmiyor tam anlamıyla neye gidicem napıcam karar veremiyorum sıkıcı geliyor cogu sey..

çalışıyorum.. haftasonu da cumartesi yarım gün calısıyorum.. pazarları bulusuyoruz.. aksam eve gidince cok yorgun oluyorum işyerim uzak yol yoruyor kurs filan düşünüyorum ama isteğim gelmiyor tam anlamıyla neye gidicem napıcam karar veremiyorum sıkıcı geliyor cogu sey..
kitap oku, dizi izle.
seri halinde çok güzel diziler var. bunları izle kafanı başka şeylere yor yani. kendini darlama.

ben sorunun ne olduğunu anlamadım desem,
evine gitmek istemiyorsan gitme, ama seni evine çağırması ya da yakınlaşmak istemesi asla sevmediği anlamına gelmez, insan zaten sevdiğiyle sevişir sevmediğiyle neden sevişsin :)
eğer istemiyorsan bunu açıkça söyleyip konuyu çözebilirsin.
anne-teyze olaylarını hiç anlamadım zaten erken daha tanışmak için zamana bırak biraz.

gitmek istememe sebebim aslında bende sevişmek istiyorum ama sonradan pişman oldugum için..
yani kafamdaki o algıyı yıkaıyorum vicdanen rahatsız hissediyorum

kitap oku, dizi izle.
seri halinde çok güzel diziler var. bunları izle kafanı başka şeylere yor yani. kendini darlama.

dizi izlyorum aslında ama ondan da sıkılıyorum.. acaba o napıo suan die hep onu düşünüyorum..
depresyon daym uzun süredr sevilmek suan bana elmas bulmak gibi geliyor cok takıyorum onu bu yüzden

dizi izlyorum aslında ama ondan da sıkılıyorum.. acaba o napıo suan die hep onu düşünüyorum..
depresyon daym uzun süredr sevilmek suan bana elmas bulmak gibi geliyor cok takıyorum onu bu yüzden
profesyonel yardım al o zaman bebeğim ne diyim ben sanaHoppa

aıyorum canım yaa ayda 2 seans hala böleyim yani psikologun dediği su kendini zorla ve birşeye git yazıl kursa filan yapmıyorum mal mıyım neyim canm istmeiyor zor geliyor :KK61::mad:
aslında bir kez gidip kayıt yaptırsan sonrası gelecek bak gör..
mühim olan o ilk adımı atabilmek

Adamı arzuluyorsun belli ki. Sonucu göze alamadığın için yaşanamayan şeyler sende bu etkiyi bırakıyor. Ben böyle anladım. İstiyorsan seviş gitsin. Hazır fırsat varken. :KK8:

Soru ne ben tam anlamadım ya biri bana anlatıversin cidden. Bize gel diyo ama ben gitmek istemiyorum yakınlaşcaz diyo ama aslında ben sevişmek de istiyorum ama vicdanım el vermiyor diyo. Şimdi bizden ne bekliyor arkadaş ben cidden anlamadım. Evlenmeden olmaz vicdanım rahat değil diyosan evlen, yok vicdanım rahat etsin diye yazdım diyorsan da sana ne birlikte ol derim ne de olma derim.

Hani anlıyoruz evli arkadaşlarımız bu tarz konular açıyorlar ama siz bari yapmayın. Sorun yaşadığınız veya yaşayacağınız birliktelik değil bu bizi alakadar etmez ama herkesin özeli özelinde kalmalıdır..

Bu konuyla ilgili başka yorum yapmama sebebimde konunuz boyunda aslında bende istiyorum demeniz oldu yanlış anlamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back