Kuruma çizgisi

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
496
66
13
29
Size birşey soracağım. Bütün testlerde kuruma çizgisi var mıdır? Mesela bazıları önceden saatler sonra bile en ufak çizgi olmazdı çöpe atarken görürdüm ama. Aynı marka bu ay kuruma çizgisi çıkardı . Bütün markalar yaptıktan 1 saat sonra falan kuruma çizgisi çıkarıyor mu

Size birşey soracağım. Bütün testlerde kuruma çizgisi var mıdır? Mesela bazıları önceden saatler sonra bile en ufak çizgi olmazdı çöpe atarken görürdüm ama. Aynı marka bu ay kuruma çizgisi çıkardı . Bütün markalar yaptıktan 1 saat sonra falan kuruma çizgisi çıkarıyor mu
Resmini atarmısınız pembemsiyse kuruma çizgisi değil diye biliyorum

Eklentiler

• 1000044986.webp
    1000044986.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38
Ya ben ikinci fotoğrafta görüyorum. Senden ümidim var benim hahahaha ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir 🎀
Canım az önce de sana yazıyordum hahah hayal gibi çok ince belirtim de.sifir 4 gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum canım göğüs ağrısı falan da yok

Canım az önce de sana yazıyordum hahah hayal gibi çok ince belirtim de.sifir 4 gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum canım göğüs ağrısı falan da yok
Ay bende dün negatifi görünce yıkıldım benim 2 günüm kaldı ama ümidim yok. Senin en azından 4 günün var adet olmadığımız sürece umut var. Bugün tekrarla elinde testin varsa inşallah bi koyulaşma olur ya 🌸

Ay bende dün negatifi görünce yıkıldım benim 2 günüm kaldı ama ümidim yok. Senin en azından 4 günün var adet olmadığımız sürece umut var. Bugün tekrarla elinde testin varsa inşallah bi koyulaşma olur ya 🌸
Bende umutsuzum hissetmiyorum.zaten canım hayırlısı en güzel.zamanda olsun inşallah

İnşallah. Deli gibi bakıyorum ama akışına bırakacağım normalde 1-2 gün önceden oluyorum son 3-4 aydır. 30 günü baz alıyorum bekliyorum yoksa da zaten sökülür adetim. Ama bence sen bugün tekrar yap
Benim daha döngünün 23. Günü ve genelde 27 yada 28. Gün adet olurum ama ben yumurtlama.falan takip etmedim gelişine takıldım ,🤣🤣 i yüzden sanmıyorum ama bakalimm

Back
X