- 5 Mayıs 2020
- 13.374
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.155
- 548
Saymıcaz canım bak ne güzel gırgır şamata geçiyor günler eski günlere geri dönmek istemiyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saymıcaz canım bak ne güzel gırgır şamata geçiyor günler eski günlere geri dönmek istemiyom
Olaaar bana uyar ne zaman yapıyoz daa ama E EbrarAsell ın daha yumurtlaması olmadı ki o bizden nerdeyse bi hafta geride olcak bekleyebilcez mi adet gecikmesinden sonra bir hafta dahaAynen ayarları yokE EbrarAsell senin adet ne zaman hep birlikte yapam aynı gün testleri ona göre hem bizim de günümüz geçmiş olur
![]()
JOYz ne dersin
Super fikir.Dusunsenize dogumada ayni anda girer cikar yanyana siralanirmişız .bebeler ve biz.Aynen ayarları yokE EbrarAsell senin adet ne zaman hep birlikte yapam aynı gün testleri ona göre hem bizim de günümüz geçmiş olur
![]()
JOYz ne dersin
Olaaar bana uyar ne zaman yapıyoz daa ama E EbrarAsell ın daha yumurtlaması olmadı ki o bizden nerdeyse bi hafta geride olcak bekleyebilcez mi adet gecikmesinden sonra bir hafta daha![]()
Boyle guzeliz boyle iyiyizSaymıcaz canım bak ne güzel gırgır şamata geçiyor günler eski günlere geri dönmek istemiyom![]()
O zaman olaaarrr demeOlaaar bana uyar ne zaman yapıyoz daa ama E EbrarAsell ın daha yumurtlaması olmadı ki o bizden nerdeyse bi hafta geride olcak bekleyebilcez mi adet gecikmesinden sonra bir hafta daha![]()
Bana uyuyo gülüm nesliye de uyuyo sana uymuyo sen bizden sonrasın sen bizimle yaparsan negatif cıkarsın biz seni beklesek belki adet oluruzO zaman olaaarrr demeuymuyomus bak sana
![]()
Bana uyuyo gülüm nesliye de uyuyo sana uymuyo sen bizden sonrasın sen bizimle yaparsan negatif cıkarsın biz seni beklesek belki adet oluruz![]()
Tamam kız tamam 2 hafta sonra bugün yapalımaafffff, tamam tamam.
![]()
Bnde erken gebelik testi yaparim siz normal test dengelerizTamam kız tamam 2 hafta sonra bugün yapalım![]()
Tamamdır inşallah test yapana kadar adet olmam hiç umudum yok çünküBnde erken gebelik testi yaparim siz normal test dengelerizsilikte olsa yakalariz tutarsa
Tamamdır inşallah test yapana kadar adet olmam hiç umudum yok çünküBnde erken gebelik testi yaparim siz normal test dengelerizsilikte olsa yakalariz tutarsa
Evet saymak yokHmmm,anladiimmm.Ben sayiyoz basladik saycaz sandim.Ama tamam, saymiyomuşuz
cunku birbebekmeselesi saymak istemiyomus
![]()
Tamam saymayalım ben geri geri saymayı bilmiyom zatenSaymıcaz canım bak ne güzel gırgır şamata geçiyor günler eski günlere geri dönmek istemiyom![]()
Canım bizim bat 27 si onunki 30 hadi 29 unda yapalım o zaman ortası olsunTamam kız tamam 2 hafta sonra bugün yapalım![]()
Ahahah ya senin çalışmaların devam ediyor hem hala ne sayması dahaTamam saymayalım ben geri geri saymayı bilmiyom zaten![]()
Aynen yüreğimiz kadar temiz testlerle çıkıcaz gibi geliyoTamamdır inşallah test yapana kadar adet olmam hiç umudum yok çünkü![]()
Yok ya yapmicam zaten eşim ramo izliyo çukur ve ramo varken hayatta olmazAhahah ya senin çalışmaların devam ediyor hem hala ne sayması daha![]()
Onun bat uzadı ama ya pazartesi iğne olsa yine en kötü 1 i onun bat değil mi
Tamam oda erken gebelik testi yapar o zaman hiç değilse ikimiz aynı gün yapalımOnun bat uzadı ama ya pazartesi iğne olsa yine en kötü 1 i onun bat değil mi![]()
Sende varmı akıntı agrıOnun bat uzadı ama ya pazartesi iğne olsa yine en kötü 1 i onun bat değil mi![]()