• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
834
298
33
27
İlk 10 dk çıkmadı ya sonrada bakmadim hiç yok diye çöpe atcam diye geldim böyle gördüm kuruma dimi bu😔🤦‍♀️

Eklentiler

• 20231109_205458.jpg
    20231109_205458.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 51
fazla idrar damlatmışsınız sanırım test bozulmuş. O çizgide sayılmaz.

Bugun adet günümdü 2 gün once erken gebelikte yaptım negatif çıktı 2 gündür kahverengi lekelenmem var anlayamıyorum 4 gündür adet olacakmis hissi var kasiklarimda basim ağrıyor dusunmekten😔
Bu kadar eğer kafayı takarsan kendi kendine belirtilerde yaşarsın kafanı biraz dağıtmaya çalış. Gebelik hormonu önce kanda cıkar sonra idrara yansır. 2 gün sonra test ver istersen kan testi.

Bu kadar eğer kafayı takarsan kendi kendine belirtilerde yaşarsın kafanı biraz dağıtmaya çalış. Gebelik hormonu önce kanda cıkar sonra idrara yansır. 2 gün sonra test ver istersen kan testi.
Erken gebelikte cikmadiysa yoktur diye düşündüm aslında hep öyle öğrenenler var 5 gün öncesine kadar ya hani . Ama geç döllenme varsa cikma diyo kimisi adet gecikince cikmayanda varmış hamile olduğu halde ister ister beyin yakıyorum. Bugün gelmedi 1 hafta bekleyeceğim gelmezse kan veririm

Erken gebelikte cikmadiysa yoktur diye düşündüm aslında hep öyle öğrenenler var 5 gün öncesine kadar ya hani . Ama geç döllenme varsa cikma diyo kimisi adet gecikince cikmayanda varmış hamile olduğu halde ister ister beyin yakıyorum. Bugün gelmedi 1 hafta bekleyeceğim gelmezse kan veririm
O da olur ve evet bende erken gebelik testinde adetime beş gün varken öğrenmiştim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Back