Ay ne yaptın verdin mi kanHeyecanla bende bekliyorum bakalım
Verdim de negatif çıktı değerim 2.30Ay ne yaptın verdin mi kanmerak ettim aklıma geldi
Benimde testim negatif, kana gitmeme gerek kalmadı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir dahaki aya inşallah.Verdim de negatif çıktı değerim 2.30
Benimde testim negatif, kana gitmeme gerek kalmadı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir dahaki aya inşallah.
Canım adet günün geçtiyse hala adet ollnazsan bir kaç gün sonra tekrar kan ver değerin yükselebilirVerdim de negatif çıktı değerim 2.30
Daha adet olmadım bugün olmam gerekiyor normalde test sipariş etmiştim yarın gelir büyük ihtimalle yarın tekrar test yapmayı düşünüyorumCanım adet günün geçtiyse hala adet ollnazsan bir kaç gün sonra tekrar kan ver değerin yükselebilir
Aynn tekrarlayın bakalım bizede atarsinizDaha adet olmadım bugün olmam gerekiyor normalde test sipariş etmiştim yarın gelir büyük ihtimalle yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum
Tamamdır haberlesirizAynn tekrarlayın bakalım bizede atarsiniz
Bende gebeligimi bu değerle öğrenmiştim bir hafta sonra 20 leri geçmişti umudunuzu kaybetmeyin iki gun arayla kan verin kaset testlerin sınırı en az 20 oluyormuş o yüzden kasetlerde cikmayabilir kandan devamVerdim de negatif çıktı değerim 2.30
Yaa inşallah bende öyle öğrenirimBende gebeligimi bu değerle öğrenmiştim bir hafta sonra 20 leri geçmişti umudunuzu kaybetmeyin iki gun arayla kan verin kaset testlerin sınırı en az 20 oluyormuş o yüzden kasetlerde cikmayabilir kandan devam
Benim testim de 4-5 saat sonra silik çizgi çıktı
Ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullanmıştın 2 aydır adet olamiyorum üzerine birde tarlusal adet söktürücü içtim bir kaç gün oldu biteli yine yok
Son adet tarihim 5 ekim arada iki kez kramplarla lekeleme yaşadım açık pemve ve kahve rengiydi
Yoksa kimyasal gebelik mi gecirdim acaba
Testime bakarmisiniz kuruma çizgisini
Testin adı artımikinci çizgi gorunuyo
İkinci çizgi görünüyor bn gördüm isterseniz erken gebelik testiyle yapın varsa onda daha koyu cikCaktirBenim testim de 4-5 saat sonra silik çizgi çıktı
Ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullanmıştın 2 aydır adet olamiyorum üzerine birde tarlusal adet söktürücü içtim bir kaç gün oldu biteli yine yok
Son adet tarihim 5 ekim arada iki kez kramplarla lekeleme yaşadım açık pemve ve kahve rengiydi
Testin adı artımed
Canim bunlara hic guvenme bende de aynisi oldu hep kuruma cizgisi ve benimkiler daha pembeydi kan verdim negatifim adetimi bekliyorum suandaBenim testim de 4-5 saat sonra silik çizgi çıktı
Testin adı artımed
Cvbniz için çok teşekkür ederim ederim evet bir test daha yapayimİkinci çizgi görünüyor bn gördüm isterseniz erken gebelik testiyle yapın varsa onda daha koyu cikCaktir
Evet maalesef zaten şu anda istemiyorum gebelik umarım adet olurum kuruma çizgisidir umarımCanim bunlara hic guvenme bende de aynisi oldu hep kuruma cizgisi ve benimkiler daha pembeydi kan verdim negatifim adetimi bekliyorum suanda
Varmi cocuk sende testini atsana biEvet maalesef zaten şu anda istemiyorum gebelik umarım adet olurum kuruma çizgisidir umarım
Yukarda da atmistim tekrar atayim Bu çizgi saatler sonra çıktı hemen değil umarım kuruma çizgisidirVarmi cocuk sende testini atsana bi
Yukarda da atmistim tekrar atayim Bu çizgi saatler sonra çıktı hemen değil umarım kuruma çizgisidirVarmi cocuk sende testini atsana bi
Yukarda da atmistim tekrar atayim Bu çizgi saatler sonra çıktı hemen değil umarım kuruma çizgisid
Evet sanırım kuruma çizgisi buBu testten bende yaptim ama kuruma cikti malesef baska aldim onlarda da pembe cikti ama kuruma cizgisiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?