• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktıran mısafır

Arkadaşım sende ne sabır varmış vallahi okurken nefesim kesildi ben panik atak hastasıyım atağım geldi offfff okudumki yorum yazayım
arkadaşım sen hayır demeyi biran evvel öğrenmelisin sonra benim gibi panikatak hastası olur atak geçirirsin bir kendine gelirsin bir bakarsınki o dertelerini dinlediğin o hanımefendilerden bir tanesi bile yanında yok
bende hiç kimseye hayır diyemeyen bir insandım biraz aştım ama halende kendimle mücadele veriyorum
benimde bunun kadar manyak olmasada bir arkadaşım vardı geldimi gece 2 lerde kalkıyordu ben evliyim bide oğlum var düşün neyse
o kadar yüzsüzdüki yaptığım yemekleri bile şikayet ederdi ben onda gidince uyduruk çay kurabiye koyar önüme ama o bana gelse maşallah kalkmak bilmediği için yemek çay kahve tatlı tekrar yemek tekrar kahve ... sabah 10 dan gece 2 ye kadar kalırdı bide küçük çocuğu var devamlı evi dağıtır dururdu neyse katlandım en sonunda oğlumuda tersleyince ben buna bir akşam basbasbağırıken kendimi buldum kriz geçirdim resmen ondan sonra hatasını anladı şimdi aramız iyi ama eskisi gibi bana her kafasını estiğinde gelmiyor inanki ona kızdıktan sonra hayır dedikten sonra bana daha iyi davranmaya başladı önceden habire terslemeye başlamıştı
şımartmıştım tepeme çıkmıştı
ben bunu sana anlatıyorumki sen kendini benim durumumu düşürme
o kadındanda çekinme korkma aradığı zamanda canım sıkkın kimseyi çekemem de o sana anlatmadan sen ona dertlerini anlat depresyondayım de üstüne gelirse telini açma kesinlikle kararlı ol inanki kadın senin psikolojini bozmuş senin o kadar sorununvarken bunları çekmek zorundamısın yaşınız uymaz kişiliğiniz uymaz neden çekiyorsun
aklıma geldi bide kızınıda bahane et

bu arada sanada gecmis olsun arkadasim. kizinin böyle yapmasi benimde isime yaradi bida zaten bu son gelisiydi izin vermicem birdaha. ben zaten dertlyimm arada bi keyfim geliyor ama bu kadin tüm negativ enerjisini bana topluyor bedava piskologu olmusum. birdaha izin vermicem sabrim tasti artik

bi arkadaş yazmış ya sürekli borç iste diye aynı fikirdeyim düşman bile olur sana denemelisin :))

ya yeterki benim yakami bikaksinda ben bu kadindan borc istesem buseferde borc verdi diye yüzzüslesir beni arar durur bahane eder ona muhtacmisim hisseder iyce tepeme biner bu kadin benim:))))))))))))

Okurken kadının saçını başını yolasım geldi. :)Taş olsa şimdiye çoktan çatlardı herhalde. Sizin ki sabrı çoktan geçmiş. Sizin yerinizde ben olacaktım. Değil 2 bilemedin 3 bilemedin hadi 4 cuma katlanırdım belki oda ama ondan sonrası için kadını bir daha görmekten kaçınmayı bırakın beni arasında telefonda tersleyeyim
diye beklerdim. Herhalde kişiliğiniz itibari ile bu kadar sabırlı hoşgörülü davranabilmişsiniz.Sonunda sizin gibi iyimser naif bir insanı bile çıldırtabilmiş. Bana böyleleri hiç denk gelmez. Evlenirsem de komşum böyle birisinin yarısı kadar bişi çıkarsa benden korksun derim. Bende kimsenin kalbini kırmam , üzmemeye gayret gösterir gerekirse hep kendimden ödün veririm. Fakat böyle kişilikte biriyle karşılaşmadım Allah'ta karşılaştırmasın zaten.
Sakın ha borç falan isteme olayına girişmeyin. oldu ki parayı vereceği tutar. Sonra daha istesenizde yakanızı kurtaramazsınız.
Benimde önerim onu yok sayın. Telefonlarını kesinlikle cevaplamayın. En yıldırıcı çözüm bu aslında. Kapınıza mı geldi çalsın çalsın gitsin. Kapıyı kıracak hali yok ya. Bi şekilde boş bulunup kapıyı mı açtınız. Hemen bir bahane ile evden çıkın. Anneme , yengeme gidicem bende şimdi hazırlanıyorum kusura bakma diyip kapıyı suratına duvar edin. Bir zaman sonra siz bu yaptıklarınıa alışırsınız ama onun da artık uğraşmaya gücü kalmaz. Her seferinde reddedilmek koyar. Çoktan istenmediğini anlamıştır zaten ama elini eteğini çekmesinide siz sağlayacaksınız. Aman kırılmasın etmesin demeyin sakın. Sizi zerre kadar düşünmeyen bir insanı siz neden düşünesiniz. Çıkın ailenizle birlikte piknik yapmaya gidin. Olmadı hava almak için parkta yürüyüşe gidin. Biraz silkinip kendinize gelin. Zaten zor günler yaşıyorsunuz. Kadında sizi iyice karamsar biri haline getirmeye başlamış.

İnşallah eşinizle ilgili olan sorunda da birbirinize bir şans daha verirsiniz. Daha çok yeni evliliğininiz. Suçlu eşiniz bile olsa gerekirse ilk adımı siz atın. Tekrardan deneyin. Unutmayın imzayı atarken bir ömür boyu iyi günde kötü günde demiştiniz. Allah'ım inş. gönlünüze göre verir.

kadın o kadar bencil ve o kadar kendisi odaklı yaşıyor ki... bu yüzden fark etmiyor senin onu istemediğini...

bence sadece kızının değil annesinin de tedaviye ihtiyacı var...

sende tlfona bakma aradığı zaman ayrıca bu kadar yüzsüz insanlar cok var senin derdin sana yeter başkası yüzünden bu kadar sıkıntı cekmene deymez

Güzelim birkaç cuma telini kapat annene yada arkadaşına git kal.... Anlam veremedim bu konuyu dert haline getirmene??aradığında müsait değilim ben dönerim de kapat... yani madem seni mutsuz ediyor ne pasta börek yapıp kadını karşılıyorsun ki ?????

ya yeterki benim yakami bikaksinda ben bu kadindan borc istesem buseferde borc verdi diye yüzzüslesir beni arar durur bahane eder ona muhtacmisim hisseder iyce tepeme biner bu kadin benim:))))))))))))

canim öncelikle yorumun icin sag ol. evlenirsen sakin komsunla fazla yüz göz olma böyle benim gibi kaptirirsin kolunu:) borc almayi düsünmüyorum onun herseyi benden uzak kalsin istemem:) o kadinin. yalan digil hakkinida yiyemem hesimle sorunlarim oldugunda cok yanimda oldu kötü günümde yanimdaydi ama tepeme cikti da cikti.

esime gelin ce olmadi yürütemedik cok sans verdim ona ama olmayinca olmuyor denenmis birseyi tekrar denemenin faydasi yok. hatta ayrilali 7 ayini doldurduk bosanma davasini acali cok oldu inat edip imzalamiyor beni sevdiginden degil menfaat icin bosanmiyor. oda ayri bi dert zaten basimda okadar dert varki yetmezmis gibi esimin küsahliklariyl avukatiyla mahkemelerle ugrasiyorum. birde tabiki misafirimle oda ap ayri bi deert:)))

böle yuzsuzlere herkez gıcık olurda ben senin gibi sabırlı insanlaraa tahammul edemiyorum kadından gectim senin kuruyemişler yemekler hazırlamana tahammul edemiyorum.:47::47:

Merhaba, :80:

Sanırım Eşinizle Ayrıldığınız Dönemler Bu Kadın Size İlaç Gibi Geldi..:31:
Her Derdinizi Sıkıntınızı Bu Kadınla Paylaştınız..
Sizi Bir Nevi Rahatlattı..:31:

Baktınız ki; İşin Rengi Değişti, Soğudunuz..
Her Geldiğinde İstemediğiniz Halde Önüne Sofra Kuruyorsunuz, Çayını Demliyorsunuz, Yedirip İçiriyorsunuz..
Kadın Orayı Mesken Tutmuş, Kendi Evi Gibi Artık..:30:
Elinin Boş Gelmesi Bu Sebepten..:31:

Sanmayın ki; Yemek Hazırlamayın Diyorum..
Bizlerde Misafiri Yedirmesini İçirmesini Seven İnsanlarız Ama Böyle Değil..:20:
Bu Kadın Sizi Kullanıyor..:30:

İnsanların Rahatlığı Sizi Rahatsız Ediyorsa; Bundan Sonra Varsın Sizin Rahatlığınız Onları Rahatsız Etsin.. :34:

Sevgiler.. :16:

Son düzenleme:
bunalıma gırdım okurken bu ne yaa, ınsan varmı gercekten? bıan dusundum boyle bır durum benım basıma gelse ne yapardım dıye?
:S:S daha çayıydı yemegıydı onune koymuşsun, yerınde olsam kapıyı açmazdım :D:41: nasılsa pes ederdi birgn. aynı sekılde telefonlarıda. oda olmadı yuzune artık. sana yazık canım yaa bu seferde.

Tam benlik bir durum :47:

Bazi kadinlar erkeksiz evi cok severler. Oh, dertlerini anlatsin, yesin icsin gitsin.

Ben senin yerinde olsam ''..... Abla durumumu biliyorsun. Maddi manevi cok guclu degilim. Ayrica yanlis anlama lutfen ama baskasinin derdini tasiyacak halde degilim. Kendimle basbasa kalmaya cok ihtiyacim var. eger birgun toparlanirsam ararim seni tekrar. Bu surecte kimseyi aramak ve gorusmek istemiyorum. Lutfen beni bir sure yalniz birak" seklinde bir cumle kurardim.

Saygisiz, anlayissiz ve terbiyesiz kadin. Laftan anlamazsa acik acik 'seninle gorusmek istemiyorum. Cunku sen de kizin da ruh sagligimi bozuyorsunuz' bile derdim. Aslinda ben bunu soyledim direkt. Unutma sen kendini korumazsan hic kimse korumaz. Kendine bu kotulugu daha fazla yapma.

Merhaba, :80:

Sanırım Eşinizle Ayrıldığınız Dönemler Bu Kadın Size İlaç Gibi Geldi..:31:
Her Derdinizi Sıkıntınızı Bu Kadınla Paylaştınız..
Sizi Bir Nevi Rahatlattı..:31:

Baktınız ki; İşin Rengi Değişti, Soğudunuz..
Her Geldiğinde İstemediğiniz Halde Önüne Sofra Kuruyorsunuz, Çayını Demliyorsunuz, Yedirip İçiriyorsunuz..
Kadın Orayı Mesken Tutmuş, Kendi Evi Gibi Artık..:30:
Elinin Boş Gelmesi Bu Sebepten..:31:

Sanmayın ki; Yemek Hazırlamayın Diyorum..
Bizlerde Misafiri Yedirmesini İçirmesini Seven İnsanlarız Ama Böyle Değil..:20:
Bu Kadın Sizi Kullanıyor..:30:

İnsanların Rahatlığı Sizi Rahatsız Ediyorsa; Bundan Sonra Varsın Sizin Rahatlığınız Onları Rahatsız Etsin.. :34:

Sevgiler.. :16:

aynen arkadasim. bende farkindayim kullandigini. bi kac teselli verdi diye evimi mesken etti kendine onu birak evimde gözü var evimi benden almaya kalkiyor. ben misafir severim düsmanim bile gelse iyi davranirim bugüne kadar hizmet ettim ona artik benimde bi sinirim var sabrim buraya kadarmis

arkadaşım bu kadın sana deşarj olmaya geliyor değil mi?işte buna mani ol.yaşlarınız yakın olsa anlarım ama ne buluyor ki sende koskoca kadın ortak nokta olarak?...eğer kadına hayır diyemiyorsan. o daha ağzını bile açmadan sende dertlerinle kadının içini şişireceksin.bir dokun bin ahhh işit hesabı.sürekli karamsar ol hasta ol hep şikayet et.hep mutsuzluktan umutsuzluktan dem vur.hiç güzel şeylerden bahsetme,asık ve somurtuk ve mutsuz görüün.sen onun içini şişir ki garabet gelsin senden ona...

aynen arkadasim. bende farkindayim kullandigini. bi kac teselli verdi diye evimi mesken etti kendine onu birak evimde gözü var evimi benden almaya kalkiyor. ben misafir severim düsmanim bile gelse iyi davranirim bugüne kadar hizmet ettim ona artik benimde bi sinirim var sabrim buraya kadarmis

Tabii ki Canım İnsansın Sonuçta..
Sabır Taşı Olsa Çatlardı.. Bu Ne Arsızlık.. :57:
Aradığında Açma Telefonu Demeyeceğim..
Aç Üstüne Basa Basa Arkadaşlarla Buluşacağız Bu Gece De.. :40:

Ev Konusuna Gelince Kızın Küçük Evlendirme v.s.
Hiç Girme Artık Bu Konulara..:50:
Sen Konuştukça Motive Oluyor ve Hiç Gitmiyor..:57:

Herkesin Kendi Özel Hayatı..
Annesi Düşünmüyorsa Sen mi Düşüneceksin ? :19:
Bu Konulara Girersen O Kadın da Ev Konusuna Giriyor..
Sen Yıpranıyorsun.. :31:

Yani Telefona Cevap Vermeyeyim vs. Diye Düşünme..
Senin Korkacak Kimsen Olmasın..
Ayaklarını Yere Sağlam Bastığın Sürece, Herkese Gösterecek Bir Kapın Olsun Bu Hayatta.. :34:

acaba seni gerçekten derdini paylaştığı arkadaşı olarak görüyor mu bir de o var?yoksa sadece beleş ev ve eşya muhabbetine senle çıkar ilişkisi mi kurmaya çalışıyor?

köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı da yapabilir..

şu evine göz koyma olayı çok sinir bozucu yaaaa...

hadi diğer yaptıklarının farkında değil (ki mümkün değil)

ama insan bir yuva bozulurken nasıl ister eşyaları hiç aklım almıyor...

sana hayatı zehir etmek için özel bir çabası var sanki!

CANIM ÖYLE BIKTIMKI ONDAN illet etti beni her gün ariyo artik uyduracak bahanede bulamaz hale geldim daha telefonlarina cevap vermicem hatta okadar ileri gittiki türkiyeye temelli yerlesicem dedim, kadin benim yerlesicegim semt den ayni yerden ev bile bakti kocasiyla pess baska bisey degil

arkadaşım bi de komşunun kızı hem psikolojisi bozukken nasıl sevgilisi olabiliyo hem de annesi psikologa gitmesin diye senin vaktini çalıyo el insaf:23:

acaba seni gerçekten derdini paylaştığı arkadaşı olarak görüyor mu bir de o var?yoksa sadece beleş ev ve eşya muhabbetine senle çıkar ilişkisi mi kurmaya çalışıyor?

köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı da yapabilir..

çok sinir bozucu bir durum :47:
ben de arkadaşın yorumuna katılıyorum, bence o senin ev eşyalarını gözüne kestirmiş ve seni razı edene kadar rahatsız etmeye devam edecek, psikologluk falan hikaye...

yaaa kizlar baksaniza resmen iyi niyetini kullaniyor...herkesin kendisine gore sorunu var dinlemek isteyen varsa dinler eminim ben senin istemediginin net olarak farkinda ama perdesi yirtilmis...bnce hayatindan biran once cikar cunku su anda zor bir donmden geciyorsun birde istemedigin kisinin sikintisi bosversene direk soyle vallhi bnm derdim bana yetiyor ne kimseyi goresim ne dinleyesim nede konusasim var de bitir bu isi yoksa insan kotu olur boyle...

Back