Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende ciktimi böyle ben gibi
Bende normalde kuruma çizgisi çıkmazdı negatifse direkt tek çizgi çıkardı ama trendyoldan aldıklarımda hep bi hafif hayalet çizgi yada kuruma çizgisi ve çoğunlukla çubuğa kırmızı renk dağılıyor

Bende neredeyse 10 tane vardi ama hicbirinde cikmadi iste sabah ki boyleydi acaba midiyor insan ama 6 gunum war daha

Bende neredeyse 10 tane vardi ama hicbirinde cikmadi iste sabah ki boyleydi acaba midiyor insan ama 6 gunum war daha
Senin daha 6 gün var ve çizgi belirgin ümitlendirmek istemem ama hamilesin diyemem ben Böyle şeyler yaşadığım için sadece belirtmek istedim Allah gönlüne göre versin inşallah

Senin daha 6 gün var ve çizgi belirgin ümitlendirmek istemem ama hamilesin diyemem ben Böyle şeyler yaşadığım için sadece belirtmek istedim Allah gönlüne göre versin inşallah
Ben onu eylulde yasamistim ama erken gebelik testi alicam bi umit ya erken biliyorum ama iste cok teşekkür ederim ilgin icin

Ya nedir bu kuruma cizgileri kiz gozum sasi oldu sabahtan beri evirip çeviriyorum yok pembe bu kuruma cizgisi nasil olur inan bilmiyorum ama benim 6 gun var daha ve bunuda geceden yapıp biraktim cikmayinca sabah gordum iste
Ben adet e 4 gun varken net cizgi gormustum olur mu olur yani en iyisi kan vermek kesin sonuc ihtimali var mi yok mu anlariz yani

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım silik çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 468
Kutuma çizgisi değil, hayrılı olsun canım. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur.
I iremgns Canım testini tekrarkadınmı?

Benimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldi
Bir daha test yaptın mı sen inşallah hamilesindir haber et bize de :) ben adet oldum malesef daha sabah test yapmama kalmadan inşallah sende vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…