Bende trendyoldan almıştımTrendyoldan almistim ovulasyonla beraber almistim bende biliyorum defalarca yaptigimda çıkmamıştı bunda cikti anlamiyorum ki
Bende trendyoldan almıştım
Bende normalde kuruma çizgisi çıkmazdı negatifse direkt tek çizgi çıkardı ama trendyoldan aldıklarımda hep bi hafif hayalet çizgi yada kuruma çizgisi ve çoğunlukla çubuğa kırmızı renk dağılıyorSende ciktimi böyle ben gibi
Bende neredeyse 10 tane vardi ama hicbirinde cikmadi iste sabah ki boyleydi acaba midiyor insan ama 6 gunum war dahaBende normalde kuruma çizgisi çıkmazdı negatifse direkt tek çizgi çıkardı ama trendyoldan aldıklarımda hep bi hafif hayalet çizgi yada kuruma çizgisi ve çoğunlukla çubuğa kırmızı renk dağılıyor
Senin daha 6 gün var ve çizgi belirgin ümitlendirmek istemem ama hamilesin diyememBende neredeyse 10 tane vardi ama hicbirinde cikmadi iste sabah ki boyleydi acaba midiyor insan ama 6 gunum war daha
Ben onu eylulde yasamistim ama erken gebelik testi alicam bi umit ya erken biliyorum ama iste cok teşekkür ederim ilgin icinSenin daha 6 gün var ve çizgi belirgin ümitlendirmek istemem ama hamilesin diyememben Böyle şeyler yaşadığım için sadece belirtmek istedim Allah gönlüne göre versin inşallah
Ben adet e 4 gun varken net cizgi gormustumYa nedir bu kuruma cizgileri kiz gozum sasi oldu sabahtan beri evirip çeviriyorum yok pembe bu kuruma cizgisi nasil olur inan bilmiyorum ama benim 6 gun var daha ve bunuda geceden yapıp biraktim cikmayinca sabah gordum iste
Kutuma çizgisi değil, hayrılı olsun canım. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur.Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım silik çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
İnşallah hamilesindir canım inşallah yüzün gülerGerçekten mi çok heyecanlıyım
Bir daha test yaptın mı sen inşallah hamilesindir haber et bize de :) ben adet oldum malesef daha sabah test yapmama kalmadan inşallah sende vardırBenimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldi
Gene aynisi gittm kan verdim malesef yokBir daha test yaptın mı sen inşallah hamilesindir haber et bize de :) ben adet oldum malesef daha sabah test yapmama kalmadan inşallah sende vardır
İnşallah canım teşekkür ederim kan testi sonucunu iki saat sonra paylaşacağımİnşallah hamilesindir canım inşallah yüzün güler
Bekliyoruzz güzel haberleriniiiİnşallah canım teşekkür ederim kan testi sonucunu iki saat sonra paylaşacağım
Heyecanla bende bekliyorum bakalımBekliyoruzz güzel haberleriniii
Amin inşallahhBir dahaki aya inşallah sağlıklı bir bebeğin müjdesini alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?