Çizgi yarım sankiKızlar dün adet günüm olması gerekiyordu olmadım akşam test yapıyım dedim. Yaptıktan 2-3 dk sonra hiçbişey göremeyince bıraktım gittim baya moralim bozuldu. Sonra bu sabah öylesine bakıyım dedim bana öyle geliyo ki kuruma çizgisi ama bir umut belki böyle hamile olduğunu öğrenen vardır. 7 ay olucak bu ay denememizin üstünden14 aylık evliyim 1 senedir adetim de düzensizleşti 45 günde bir falan oluyorum doktora da gittim bu yüzden bi sorun yok yumurtalıkların da temiz dedi çok şükür o yüzden gecikme olunca çok da umutlanmıyorum belirti olarak da bişey yok bazen sol kasığın batıyo ağrı yapıyo o kadar. Zaten çocuk düşünmeye karar verdiğimiz her ay bu batmaları yaşadım off hem dertleşmek hem de bi umut için cevap verirseniz sevinirim
İnşallah teşekkür ederimKuruma gibi duruyor ilk 5 dk önemli malesef tekrarlayın inşallah vardır
İnşallah öyledir Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin çok zor bi durummuş ilk aylar korunduğum günlere üzülüyorum şimdiBana pozitif gibi geldi
Rengi pembe olunca kuruma olmuyordu galiba bana pozitif gibi geldi. Test varsa ilk idrarla yapın
Bu kuruma çizgisi malesef. Gebelik yoktur demiyorum ama bu teste itibar etmeyin. Sabah tekrarlayın bence.Kızlar dün adet günüm olması gerekiyordu olmadım akşam test yapıyım dedim. Yaptıktan 2-3 dk sonra hiçbişey göremeyince bıraktım gittim baya moralim bozuldu. Sonra bu sabah öylesine bakıyım dedim bana öyle geliyo ki kuruma çizgisi ama bir umut belki böyle hamile olduğunu öğrenen vardır. 7 ay olucak bu ay denememizin üstünden14 aylık evliyim 1 senedir adetim de düzensizleşti 45 günde bir falan oluyorum doktora da gittim bu yüzden bi sorun yok yumurtalıkların da temiz dedi çok şükür o yüzden gecikme olunca çok da umutlanmıyorum belirti olarak da bişey yok bazen sol kasığın batıyo ağrı yapıyo o kadar. Zaten çocuk düşünmeye karar verdiğimiz her ay bu batmaları yaşadım off hem dertleşmek hem de bi umut için cevap verirseniz sevinirim
Niye kuruma çizgisi diye bişey var ki. Umutlandırıyorlar insanıBu kuruma çizgisi malesef. Gebelik yoktur demiyorum ama bu teste itibar etmeyin. Sabah tekrarlayın bence.
Aminn inşallah teşekkür ederimİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Cizginin uzerine 1 damla su damlatin kuruma cizgisiyse kayboluyorKızlar dün adet günüm olması gerekiyordu olmadım akşam test yapıyım dedim. Yaptıktan 2-3 dk sonra hiçbişey göremeyince bıraktım gittim baya moralim bozuldu. Sonra bu sabah öylesine bakıyım dedim bana öyle geliyo ki kuruma çizgisi ama bir umut belki böyle hamile olduğunu öğrenen vardır. 7 ay olucak bu ay denememizin üstünden14 aylık evliyim 1 senedir adetim de düzensizleşti 45 günde bir falan oluyorum doktora da gittim bu yüzden bi sorun yok yumurtalıkların da temiz dedi çok şükür o yüzden gecikme olunca çok da umutlanmıyorum belirti olarak da bişey yok bazen sol kasığın batıyo ağrı yapıyo o kadar. Zaten çocuk düşünmeye karar verdiğimiz her ay bu batmaları yaşadım off hem dertleşmek hem de bi umut için cevap verirseniz sevinirim
Benimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldiCizginin uzerine 1 damla su damlatin kuruma cizgisiyse kayboluyor
Yani benim bildigim kuruma cizgisi kirmizi olmaz gri gibi duruyo ustune su damlatincada gidiyo zaten gecen ay bile basima geldi yaniBenimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldi
Ya nedir bu kuruma cizgileri kiz gozum sasi oldu sabahtan beri evirip çeviriyorum yok pembe bu kuruma cizgisi nasil olur inan bilmiyorum ama benim 6 gun var daha ve bunuda geceden yapıp biraktim cikmayinca sabah gordum isteYani benim bildigim kuruma cizgisi kirmizi olmaz gri gibi duruyo ustune su damlatincada gidiyo zaten gecen ay bile basima geldi yaniama burda var gibi insallah da oyledir
Bu test markası nedir? Bu aralar testlerin hepsi böyle bende normalde kuruma çizgisi bile olmazdı ama her test böyle çıkıyorBenimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldi
Trendyoldan almistim ovulasyonla beraber almistim bende biliyorum defalarca yaptigimda çıkmamıştı bunda cikti anlamiyorum kiBu test markası nedir? Bu aralar testlerin hepsi böyle bende normalde kuruma çizgisi bile olmazdı ama her test böyle çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?