• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Kızlar dün adet günüm olması gerekiyordu olmadım akşam test yapıyım dedim. Yaptıktan 2-3 dk sonra hiçbişey göremeyince bıraktım gittim baya moralim bozuldu. Sonra bu sabah öylesine bakıyım dedim bana öyle geliyo ki kuruma çizgisi ama bir umut belki böyle hamile olduğunu öğrenen vardır. 7 ay olucak bu ay denememizin üstünden :( 14 aylık evliyim 1 senedir adetim de düzensizleşti 45 günde bir falan oluyorum doktora da gittim bu yüzden bi sorun yok yumurtalıkların da temiz dedi çok şükür o yüzden gecikme olunca çok da umutlanmıyorum belirti olarak da bişey yok bazen sol kasığın batıyo ağrı yapıyo o kadar. Zaten çocuk düşünmeye karar verdiğimiz her ay bu batmaları yaşadım off hem dertleşmek hem de bi umut için cevap verirseniz sevinirim

Eklentiler

• 23538580-7047-454F-97CC-259B3D830D15.jpeg
    23538580-7047-454F-97CC-259B3D830D15.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 398
  • 7DE9AE71-2C91-4A08-8D74-04840D5F01CC.jpeg
    7DE9AE71-2C91-4A08-8D74-04840D5F01CC.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 312
Kızlar dün adet günüm olması gerekiyordu olmadım akşam test yapıyım dedim. Yaptıktan 2-3 dk sonra hiçbişey göremeyince bıraktım gittim baya moralim bozuldu. Sonra bu sabah öylesine bakıyım dedim bana öyle geliyo ki kuruma çizgisi ama bir umut belki böyle hamile olduğunu öğrenen vardır. 7 ay olucak bu ay denememizin üstünden :KK43: 14 aylık evliyim 1 senedir adetim de düzensizleşti 45 günde bir falan oluyorum doktora da gittim bu yüzden bi sorun yok yumurtalıkların da temiz dedi çok şükür o yüzden gecikme olunca çok da umutlanmıyorum belirti olarak da bişey yok bazen sol kasığın batıyo ağrı yapıyo o kadar. Zaten çocuk düşünmeye karar verdiğimiz her ay bu batmaları yaşadım off hem dertleşmek hem de bi umut için cevap verirseniz sevinirim
Çizgi yarım sanki
İnşallah pozitiftir
Testi ilk idrarla yine yapın
Belki çok yenidir geç döllenmedir

Kuruma gibi duruyor ilk 5 dk önemli malesef tekrarlayın inşallah vardır

Rengi pembe olunca kuruma olmuyordu galiba bana pozitif gibi geldi. Test varsa ilk idrarla yapın

Kızlar dün adet günüm olması gerekiyordu olmadım akşam test yapıyım dedim. Yaptıktan 2-3 dk sonra hiçbişey göremeyince bıraktım gittim baya moralim bozuldu. Sonra bu sabah öylesine bakıyım dedim bana öyle geliyo ki kuruma çizgisi ama bir umut belki böyle hamile olduğunu öğrenen vardır. 7 ay olucak bu ay denememizin üstünden :KK43: 14 aylık evliyim 1 senedir adetim de düzensizleşti 45 günde bir falan oluyorum doktora da gittim bu yüzden bi sorun yok yumurtalıkların da temiz dedi çok şükür o yüzden gecikme olunca çok da umutlanmıyorum belirti olarak da bişey yok bazen sol kasığın batıyo ağrı yapıyo o kadar. Zaten çocuk düşünmeye karar verdiğimiz her ay bu batmaları yaşadım off hem dertleşmek hem de bi umut için cevap verirseniz sevinirim
Bu kuruma çizgisi malesef. Gebelik yoktur demiyorum ama bu teste itibar etmeyin. Sabah tekrarlayın bence.

Bu kuruma çizgisi malesef. Gebelik yoktur demiyorum ama bu teste itibar etmeyin. Sabah tekrarlayın bence.
Niye kuruma çizgisi diye bişey var ki. Umutlandırıyorlar insanı:( daha öncelerde de çok yaptım 1gün sonra baktıklarımda sararma oluyodu hep ama söyle çizgi ilk defa gördüm ondan umutlandım işte neyse nasip yarın da deniyim yoksa da bi an önce adet oluym da önüme bakıyom off off :(

Cizginin uzerine 1 damla su damlatin kuruma cizgisiyse kayboluyor 😊

Cizginin uzerine 1 damla su damlatin kuruma cizgisiyse kayboluyor 😊
Benimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldi

Eklentiler

• 16379142409004808000449545802337.jpg
    16379142409004808000449545802337.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 428
Benimde basima geldi adete 6 gun var dun aksam öylesine yapim dedim sonra biraktim sabah bi baktim cizgi var insan umit ediyor hatta simdi uzerine su damlattim boyle kaldi
Yani benim bildigim kuruma cizgisi kirmizi olmaz gri gibi duruyo ustune su damlatincada gidiyo zaten gecen ay bile basima geldi yani 😁 ama burda var gibi insallah da oyledir 😊

Yani benim bildigim kuruma cizgisi kirmizi olmaz gri gibi duruyo ustune su damlatincada gidiyo zaten gecen ay bile basima geldi yani 😁 ama burda var gibi insallah da oyledir 😊
Ya nedir bu kuruma cizgileri kiz gozum sasi oldu sabahtan beri evirip çeviriyorum yok pembe bu kuruma cizgisi nasil olur inan bilmiyorum ama benim 6 gun var daha ve bunuda geceden yapıp biraktim cikmayinca sabah gordum iste 🤣🤣

Bu test markası nedir? Bu aralar testlerin hepsi böyle bende normalde kuruma çizgisi bile olmazdı ama her test böyle çıkıyor

Back