• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi

nergisss12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
178
51
28
32
Kızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı

Eklentiler

• 5786D475-6870-4A5F-920C-FABEF9272139.jpeg
    5786D475-6870-4A5F-920C-FABEF9272139.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 1.283
Kuruma çizgisi de olabilir test bozuk da olabilir. Bir tane daha alip deneyin bence

Kızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı
Bilmiyorum belki gebe de olabilirsin ama o test bozuk gibi. Çünkü çizgi böyle dağılmaz

Artimed sanırım test. Dağılmış gibi duruuyor testi tekrarlayın bence inşallah vardır 🤲🏻

Yok canım gecikmedi 2 gün var daha adetime çok hevesle sabah idrarıyla yaptım ama maalesef keşke seninki gibi sonradan olsa benimde
Olur belkii sıkma canını bende bu kadar umutsuzdm pozitifi gordm hala inanmadm. Yarin yine yap belki daha belirgin çıkar ona göre de kan verirsin

Olur belkii sıkma canını bende bu kadar umutsuzdm pozitifi gordm hala inanmadm. Yarin yine yap belki daha belirgin çıkar ona göre de kan verirsin
15in de yumurtlama oldu 29unda adet olmam gerekirken az önce kahverengi pembe karışık geldi ya bilgin var mı canım bu konuda ilk kez başıma geliyor? Normalde döngümde 23-24-25 falandı karışık bu ay geç yumurtlama göründe döngüm uzamıştı testere dişli aslan pençesi de içiyordum ama şimdi lekelenme oldu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Back