- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 28
- 32
- Konu Sahibi nergisss12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani 2 saat sonra oldu ilk başta normal di garipKuruma çizgisi de olabilir test bozuk da olabilir. Bir tane daha alip deneyin bence
Gebelik olamaz demiKuruma çizgisi de olabilir test bozuk da olabilir. Bir tane daha alip deneyin bence
Kuruma çizgisi gibi duruyorKızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı
Merhaba sizce bu da kuruma çizgisi miKuruma çizgisi gibi duruyor
Bilmiyorum belki gebe de olabilirsin ama o test bozuk gibi. Çünkü çizgi böyle dağılmazKızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı
Bata 3 gün varken yapmıştım öğlen sonradan böyle olmuş sorayım dedim :)A arvenelendil adete çok varsa daha gebelik çizgisi gibi duruyor ama adet tarihi geçti ise çok silik bilmiyorum belki geç döllenme dir
Çizgi kaç dk sonra cıktıMerhaba sizce bu da kuruma çizgisi miEki Görüntüle 2906918
Kuruma gibi değil pembemsi çizgi varMerhaba sizce bu da kuruma çizgisi miEki Görüntüle 2906918
Bende de böyle oldu hamileyim umarım sizde hamilesinizdirKızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı
Çizgi baya geç çıktı zaten sabah prediktör yaptım negatifKuruma gibi değil pembemsi çizgi var
Anladım canım adetin gecikti mi. Benm de sabah negatifti predictor le aksama silik pozitif görmüştümÇizgi baya geç çıktı zaten sabah prediktör yaptım negatif
Artimed sanırım test. Dağılmış gibi duruuyor testi tekrarlayın bence inşallah vardırKızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı
Bence kan testi verin varsa kesin sonuc verir hakkinizda hayirlisi olsunKızlar merhaba 2 saat sonra testim böyle oldu adetim geçeli 4 gün oldu testi yaptığım da birşey yoktu sabah sonradan oldu bu kuruma çizgisi mi bu fikri olan var mı
Adet gununuz gecsin olmzzsaniz tekrar yapin suan erken idrar testi icinBata 3 gün varken yapmıştım öğlen sonradan böyle olmuş sorayım dedim :)
Yok canım gecikmedi 2 gün var daha adetime çok hevesle sabah idrarıyla yaptım ama maalesef keşke seninki gibi sonradan olsa benimdeAnladım canım adetin gecikti mi. Benm de sabah negatifti predictor le aksama silik pozitif görmüştüm
Olur belkii sıkma canını bende bu kadar umutsuzdm pozitifi gordm hala inanmadm. Yarin yine yap belki daha belirgin çıkar ona göre de kan verirsinYok canım gecikmedi 2 gün var daha adetime çok hevesle sabah idrarıyla yaptım ama maalesef keşke seninki gibi sonradan olsa benimde
15in de yumurtlama oldu 29unda adet olmam gerekirken az önce kahverengi pembe karışık geldi ya bilgin var mı canım bu konuda ilk kez başıma geliyor? Normalde döngümde 23-24-25 falandı karışık bu ay geç yumurtlama göründe döngüm uzamıştı testere dişli aslan pençesi de içiyordum ama şimdi lekelenme olduOlur belkii sıkma canını bende bu kadar umutsuzdm pozitifi gordm hala inanmadm. Yarin yine yap belki daha belirgin çıkar ona göre de kan verirsin