• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi

15in de yumurtlama oldu 29unda adet olmam gerekirken az önce kahverengi pembe karışık geldi ya bilgin var mı canım bu konuda ilk kez başıma geliyor? Normalde döngümde 23-24-25 falandı karışık bu ay geç yumurtlama göründe döngüm uzamıştı testere dişli aslan pençesi de içiyordum ama şimdi lekelenme oldu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Yumurtlamanin 16.gun hasta olunur. Yani bu yerlesme kanaması olabilir canm. Sen yarın tekrar test yap

Ay inşallah öyledir ya o kadar mutlu olurum ki sabahki negatif testin üstüne😍 ben yumurtlama gününe 14 gün ekliyordum batı hesaplarken
Aslında catlamadan 15 gun sonra yumurtlamayi 1. Gun sayarsak 16.gunu. Adet gunu oluyor. Bnmki bu şekilde hep doğru çıkıyor. İnşallah pozitifi görürsün ve güzel haberler verirsin 🙏🏻🌼

Aslında catlamadan 15 gun sonra yumurtlamayi 1. Gun sayarsak 16.gunu. Adet gunu oluyor. Bnmki bu şekilde hep doğru çıkıyor. İnşallah pozitifi görürsün ve güzel haberler verirsin 🙏🏻🌼
Canım benim sanırım adet bu ped taktım şimdi her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi çünkü az değildi bakalım demek ki bir dahaki aya kaldı

Benimde yaptığım testler üzerinden bir iki saat geçtikten sonra sizde gözüken gibi hafif silik ikinci çizgi beliriyor, erken gebelik testi de yaptım onda bir şey çıkmayınca kan testine gitmedim fakat dün yaptığım normal test yine aynı şekilde olmuş sizce gebelik durumu olabilir mi testlerde mi problem vardır ?

Back