- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi PeterPanik
-
InsaallahBenim salı günü adet olmam gerekiyor ama hamilelik istediğimden beri adetim şaştı ya 3 gün erken ya 3 gün geç oluyorum. Salı günü olmazsam kan testi yaptırayım diyorum çünkü yerleşme kanamasına benzer bir şey yaşadım kasık ağrısıyla beraber. İnşallah
Binlerce kez Âmin gùlùmİnşallahAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kurumadir ayni durumlari bende yasadimMerhaba hanımlar, bat 1 ocak bugun kaset test yaptım ilk aşamada hiç bişi yoktu 2-3 saat sonra tam atacakken 2. Çizgiyi gördüm; 2. Çizgi de kırmızı tonlarında kuruma çizgisi mi ne bu kafam çok karıştı.
Bugun aşırı baş ağrısı yorgunluk var.
Bana bir el atın
Baya gecikmiş, kan testi verseniz?Merhaba şuan bende aynı belirtileri yaşıyorum normalde en geç 22 aralıkda adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrır bekim kasıklarım ama hiç bir belirti yok tüp bebek yaptığım ay bu belirtiler hep oldu ama bu ay olmuyo 24 ü sabahı test yaptım tek çizgiydi acaba bende hamile olabilrmiyim?? 4 yıllık evliyim sebepsiz infertelite tanısı konuldu ve evlendim evneli ilk defa bu ay tarihimi unuttum.. sebebi önümüzdeki ay tekrar tüp bebek denemeyi düşünmemiz... rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada bugün ara ara başıma ağrı girip çıktı şuan bile hafif bi ağrı var
Bende adet olmak yerine kahve kahve sokuluyorum anlamadım böyle adet olur mu dört gündür boyleBaya gecikmiş, kan testi verseniz?
Ewet gulum oluyo. Gecen sene bnde oldum oyle bikere.kopkoyu ve bildigin kati sayilacak sekilde adetim oyle bitti o ay.Bende adet olmak yerine kahve kahve sokuluyorum anlamadım böyle adet olur mu dört gündür boyle
Yaptım bişi çıkmadıGerçekten kuruma çizgisiymiş regl gününe kadar yapmam artık
İdrar testinde görene kadar kan vermeyi düşünmüyorum ama inşallah hamileyimdirBaya gecikmiş, kan testi verseniz?
Tam aksine idrar testi ile uğraşmaktansa sağlık ocağında kan vermek hem daha pratik hem daha ucuz hem de daha stressiz yolu.İdrar testinde görene kadar kan vermeyi düşünmüyorum ama inşallah hamileyimdirRabbim isteyen herkese nasip etsin
Haklısınız aslında yarın ilk işim kan vermek olucak çok saolun ilginiz içinTam aksine idrar testi ile uğraşmaktansa sağlık ocağında kan vermek hem daha pratik hem daha ucuz hem de daha stressiz yolu.
Uğraşmayın bnce.
bir de adet gecikmiş eğer gebelik yoksa söktürücü kullanırsınız ada çayı aspirin vs.
Haklısınız aslında yarın ilk işim kan vermek olucak çok saolun ilginiz için
Az önce kaşık bölgeme ağrı girdi çıktı şuan bişeyim yok belim de soğuk hafif bi ağrı hissediyoruminşallah hayırlısıysa gebelik vardır
İnşallhinşallah hayırlısıysa gebelik vardır
İyi doktora gidip boşa para vermeyin bari.Ewet gulum oluyo. Gecen sene bnde oldum oyle bikere.kopkoyu ve bildigin kati sayilacak sekilde adetim oyle bitti o ay.
Sabah kan verdikten sonra yazın lütfen buraya merak ettim.Haklısınız aslında yarın ilk işim kan vermek olucak çok saolun ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?