• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi Gebelik mi? Yine kafalar karışık

Sabah kan verdikten sonra yazın lütfen buraya merak ettim.
Benimde hafif karın ağrısı basladı ama gögüs agrısı sıfır normalde regl olmadan 1 hafta önce baslardı, herşey bi tuhaf 🧐
Benimde aynı bugün ara ara kasıklrıma iki defa ağrı girdi çıktı göğüslerimde sıfır ağrı ama şişlik var belimde arada kuru bi ağrı hissediyorum hala hastalanmadım yarın kan vermeyebilirim işyerimi bırakacak kimsem yok çünkü ama yinede verince yazarım buraya inşallah hakkımızda hayırlısı olur🙏🙏

Sabah kan verdikten sonra yazın lütfen buraya merak ettim.
Benimde hafif karın ağrısı basladı ama gögüs agrısı sıfır normalde regl olmadan 1 hafta önce baslardı, herşey bi tuhaf 🧐
İi akşamlar kan verdim ama değerle beraber sonuç gösteren bi işlem değil 5 in altındaysa negatif 5 in üstündeyse pozitif değer gösteriyor negatif sonuç dedi hemşire

Ahh yapmaz olur muyum 😂 dün akşam ve bu sabah tertemiz iki tane negatif gördüm, biraz araştırma yaptımda yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra test yapın diyor doktorlar. Umut ediyorum ki inşallah yerleşmedir ve daha idrarda beta hcg salgılanmadığı için testte çıkmamıştır😊 Sizde de kasık ağrısı var mı
Merhaba ne durumsaaınız yapıldı mı testler :) bende hala ne belirti ne çift çizgi :)

PeterPanik PeterPanik Merhaba. Ben hala adet olmadım. En son bata 1 gün kala test yapmıştım negatifti. Dün adet olmam gerekiyordu, göğüs hassasiyetim dün başladı. Hala akıntılar devam ediyor arada da hafif adet sancısı gibi sancılarım oluyor. Bir hafta geçmeden test yapmak istemiyorum aslında çünkü benim adetim gecikebiliyor normal zamanda da 😊

1 Ocak’ta yap buraya yaz canımmduamdasın
Sizi umutlandırmak istemiyorum ama bu kadar testte hepsi kuruma çizgisi olabilir mi ? Benim hiç bir testimde kuruma çizgisi olmadı o yüzden de merak ediyorum. Eğer hamileyseniz erken döllenme falan olmuş sanırım çünkü batınıza daha 6 7 gün falan var
Cok var gulum daha cikmayadabilir.uzulme, dua edelim 😘🤲
Herkese mutlu seneler,
Bugun benim bat, gelen giden yok belirti bile yok.
Testte yaptım onlarda da birşey yok hayali dahi.
Heralde gecikiyor bu ay 😣

Back