• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi Gebelik mi? Yine kafalar karışık

haileyy haileyy Kasık ağrısı var sol tarafta arada vuruyor; cuma günü kasık ağrısı dizime kadar vurdun çok fena bas ağrısı oldu 13 saat falan uyudum sonra zıpkın gibi uyandım :) bugun kasık ağrısı çok nadir, gögüslerimde hiç şiş yok.
3. deneme ayım ama ilk 2 ay hep yanlış değerlendirmişim :) bu ay düzenli çalıştık bakalım artık kısmet diyorum.
Yeni yıla musmutlu girelim ❤️

PeterPanik PeterPanik Ayy ne güzel seninde belirtilerin varmış bayağı. Hamilelik haberini alırız inşallah. 2021 e bebeğin ve eşinle girersin🤗🥰

Merhaba hanımlar, bat 1 ocak bugun kaset test yaptım ilk aşamada hiç bişi yoktu 2-3 saat sonra tam atacakken 2. Çizgiyi gördüm; 2. Çizgi de kırmızı tonlarında kuruma çizgisi mi ne bu kafam çok karıştı.
Bugun aşırı baş ağrısı yorgunluk var.
Bana bir el atın ❤️
Kurumadir ayni durumlari bende yasadim

Merhaba şuan bende aynı belirtileri yaşıyorum normalde en geç 22 aralıkda adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrır bekim kasıklarım ama hiç bir belirti yok tüp bebek yaptığım ay bu belirtiler hep oldu ama bu ay olmuyo 24 ü sabahı test yaptım tek çizgiydi acaba bende hamile olabilrmiyim?? 4 yıllık evliyim sebepsiz infertelite tanısı konuldu ve evlendim evneli ilk defa bu ay tarihimi unuttum.. sebebi önümüzdeki ay tekrar tüp bebek denemeyi düşünmemiz... rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada bugün ara ara başıma ağrı girip çıktı şuan bile hafif bi ağrı var

Merhaba şuan bende aynı belirtileri yaşıyorum normalde en geç 22 aralıkda adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrır bekim kasıklarım ama hiç bir belirti yok tüp bebek yaptığım ay bu belirtiler hep oldu ama bu ay olmuyo 24 ü sabahı test yaptım tek çizgiydi acaba bende hamile olabilrmiyim?? 4 yıllık evliyim sebepsiz infertelite tanısı konuldu ve evlendim evneli ilk defa bu ay tarihimi unuttum.. sebebi önümüzdeki ay tekrar tüp bebek denemeyi düşünmemiz... rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada bugün ara ara başıma ağrı girip çıktı şuan bile hafif bi ağrı var
Baya gecikmiş, kan testi verseniz?

İdrar testinde görene kadar kan vermeyi düşünmüyorum ama inşallah hamileyimdir🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tam aksine idrar testi ile uğraşmaktansa sağlık ocağında kan vermek hem daha pratik hem daha ucuz hem de daha stressiz yolu.
Uğraşmayın bnce.
bir de adet gecikmiş eğer gebelik yoksa söktürücü kullanırsınız ada çayı aspirin vs.

Tam aksine idrar testi ile uğraşmaktansa sağlık ocağında kan vermek hem daha pratik hem daha ucuz hem de daha stressiz yolu.
Uğraşmayın bnce.
bir de adet gecikmiş eğer gebelik yoksa söktürücü kullanırsınız ada çayı aspirin vs.
Haklısınız aslında yarın ilk işim kan vermek olucak çok saolun ilginiz için🙏🙏

Back