alayım temam ..:1ninca: mavi suyu da kullanırım artıkın napalım almış bulundum bi keresempatiksalakcinni benim saçalr dökülmeye başladı mevsimsel sanırım şampuanın içine bal koydum bi de çamterebentin atsam bişey olmaz dimi??
ay ya o kadar çok para harcadım ki saçlar yumuşasın elektriklenmesi gitsin diye:sinifsinif: pantenenin kremini aldım mavi su desen öyle....neyse kullanayım artık..ama kremi aldığım iyi olmuş senin dediğine göre:hulya:
canım valla o şekil tafsiye etmem gliserinin sürdükten sonra kendi halinde kurursa daha iyi sonuç alırsın.zaten ıslakken sürersen sonra kurutursan nemi hep dışarı veriyor büssürü duman çıkıyor saçtan havalarda ısındı hasta falanda olmassınız yada ıslak saçla yatamıyorsan sadece uçlarda varsa kuruluk saçını kuruttuktan sonra gliserini sulandrıp uçlara sür sadece uçlar ıslak olsa sorun olmaz sanırım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim bilgilendirme için. opuyorumnanaktanSaçlarımda boya filan yok zaten o kadr yıpranmış değil ama sanki uçları kuruyo gibi geldi düzleştirmeden dolayı uçlarına sürücem sadece.
hayatım saçın kuruysa sakın çam terebenti kullanma dahada kurutur ama ben bir badem yağı kapağını kullanarak bir kapak bademyağı bir kapak has zeytinyağı bir kapakta susam yağı ilave ettim farkı etraftakiler farketti canlandı baya kaydirigubbakcemile5 zeytin yağı badem yağı besliyor susam yağıda parlatıyor eğer çam terebenti kullanacaksan çok az kat bir iki damla döklmesine iyi gelir ama fazlakoyma sakınlmaz puyorumnanaktan
dökülmesi dursun diye koyayım dediydim ama.:kedi: yani zaten kıvırcık mahvolmasın ya...zar zor düzeldi...ama hala çıkıp alamadım gliserini yahusempatiksalakcinni bende evde olanlarla bi karışım yaptım..
2-3 damla bebe yağı+1.5 çay bardağı su+biraz da saç kremi (durulanmayanlardan)
bi de mavi su vardı evde biraz da ondan attım içine...mavi su olmasa da olur...bunu banyodan sonra fıs fıs yaptım..bi de yatarken uçlarına fıslıyorum bukleler yerine geldi inanırmısın:teytey: ama alıcam gliserin...:1rolleyes:
[/B]benımde var glıserınım bende denıyım tesekkurlerkaydirigubbakcemile3[/B]
bu karşımının içine gliserinide kat çok daha faydasını görürsün burdan bunu yapan kızlar vardı bende yaptım bi ara memnun kalırsın kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
zaten gliserin pahalı kozmetik ürünlerde kullanılıyor.zararlı bi tarafıda yok hatta içiliyor böbrek taşlarınada iyi geldiğini duydum şurup yapımındada kıllanılıyor cildede sürülüyor çatlakları gidermedede kullanılıyor saçlara zaten birebir buyrunnnnnnnnn eğer sen çok kullanacaksan yani devamlı bi site adresi verim sana ben ordan aldım 6 ay oldu nerdeyse hala var ve hergün saç yıkadığım içinde sık kullanıyorum eğer istanbuldaysan yeri şişlide ordan alırsan 10 tl falan ama kargo 23 tl ye geliyor 1.25 kg.baya fazla eczanede 30mg mlık şişeye 3 tl vermektense bu gayet hesaplı ama istanbul dışına kargo bedeliyle ne kadara geliyor bilmyorum istersen sitenin adresinide veririm opuyorumnanaktan
istanbulda değilim ama ankarada varsa öle bi yer burdanda bulabilirim öle büyük satıyolarsa..çok hesaplıymış..CADIARZU
temamkaydirigubbakcemile2 şimdi çıkıcam aktara gidicem neleer neleerr alıcamkaydirigubbakcemile3 gliserin de alıcam..saç dökülmesi için çamterebentin alayım mı diye düşünüyorum ya...1-2 damla atsam şampuanıma dökülmesin artık ya..:sinifsinif: 1-2 damla için 4 lira alıcak imdi benden onu da istemiyorummafoldumben bi kapak götürüp ''şuraya azcık çamterebentin döküvercen mi'' desem
4 lira olan büyük şişelerde var..ama adama dedim küçük şişede de satıyomuş..1.5 lira..ondan aldım..kulandım..biraz kuruttu tabi...normal...hemen gliserin karışımımı yaptım ipek gibi oldumya iyi ki şu site var:lepi:
Burda yazan herşeyi satır satır okudum. Öncelikle konuyu açan arkadaşım, çok teşekkürler... Ve tabii kullanıp fikirlerini ve düşüncelerini paylaşan bütün arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Herşeyi okuduktan sonra sonunda ben de gliserin kullananlar arasına katılmış bulunuyorum. Gerçekten de çok güzel oldu gliserin sayesinde saçlarım.O hışır hışır saçlarımın yerine yumuşacık saçlar geldi. Saçlarıma dokunduğumda hissettiğim o yumuşacıklık hissini çooktaaan unutmuştum.Ama artık yine eskisi gibiler, ellerim hep saçlarıma dokunmak istiyor....
Ya çok uzattım biliyorum ama, sahiden de uzun zamandır aradığım ,Şöyle bişey olsa da onu saçıma sıksam ya da sürsem de nemli yumuşacık olsalar diye hayal ettiğim şey meğer gliserinmiş...Çok mutluyum opuyorumnanaktan
Bu arada ikidir,banyodan sonra herzaman yüzüme sürdüğüm nemlendiricimi sürmek yerine , saçlarım için hazırladığım sulu gliserin karışımından avcuma sıkıp, yüzüme yediriyorum.Yüzüm banyodan sonra gerilirdi, o yüzden mutlaka krem sürerdim.Ama sanırım,gliserinli su bu işi de halletti.
Teşekkürler V_Reyhan vereliniortak
bugün abim banada alcak bende deniycemm çok merak ediyorum sonucuu
ya benim için önemli olan dokunduğunda aldığın histen çok görüntüsü . yine kuru ögrünüyor mu kabarık oluyo mu enim için önmli olan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?