ben de denedim bugün, gerçekten güzell. teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan
amaniinn tam aradığım şey sanırsamm =))) aslındaa formun ılk sayfasını okudum bugunde yolum eczaneye dustuu dedım glıserın var mı dedı napacan dedım sac ıcın aa kullanılırmıymıs falan sasrdılar dıyemedim sıtemdekı guzel bayanların ısıne yaramıs dıye =)) sonra almadan cıktım cunku bır sey almadan once tum yorumları okur ona göre karar verırım.. amaa yarın ılk ısım gıdıp almakk yorumlar hosuma gıttı sızlere guvenıyorum kızlarr
saclarım bellerımde acık renk yaptım 2 ayda 2 kere boyadım o yuzden kurudu sanırım camterebetınde fazla koymusum sampuanıma onun da etkısı var.. kestırmeye kıyamıyorum kırık uclarla yasamaya alısırım dıyorum cevremdekılereboylee tel tel mı oluyor dıyorsunuz ıste ondan oluyor yanı sekıl vermeden duzlestırmden adam olmuyor ınss yarın kullanırr yorumumu ertesı gun verırımm .. iyi gecelerr kızlarr.. inş fayda gorururmm cok cokk dua ederım vallaa
off sanırım fazla koydum camterebentını amaa ondanda vazgecemıyorum sac dokulmemın hızını kesen bıtek o...en ıyısı mıktarı azaltmakk.. bır de benım saclar sık yıkamakatn böyle oldu hergun yıkıyorum nerdeyse sac nemını kaybettı kendım ettım kabul =) yrın hemen kullanacam ıstedıgım goruntuye kavussun böyle kalıp gıbı durmasın saclarım baska bsy ıstemem
eveettt kızlarr dün gece denemıss bulundum =)) bugun kalktım eskısı gıbı elektrıklenmemıss saclarım katur kutur degıl tel tel ayrılmamıss zemuszemusyumusacık devam etmeye karar verdım ınss daha daha guzel olurrr
ah bi dee şu lanet sıvılce vee izlerinee bı caree bulsaamm ne mesudd olucaamm =))
ben de yarın alıcam en sonunda inş
bi türlü çıkıp alamadım.
v_reyhan cnm nasıl keşfettin gliserini ?
umarım bende de işe yarar her zaman yaparım cnm..
yapınca sonucumu yazıcam çok saolla.s.
bitkisel gliserin olucak cnm hayvansal olmıycak
alıcaksın işte onu saçın nemli olucak ama
kuru yerlerine 5-6 damla yapıp yedirceksin iyice sonra tara heryerine dağılsın..saçını kurutma o şekilde kendi kuriycek farkı görceksin parlak ymuşacık şekilli oluyo..
harika yani iiki alıp yapmışımsırnaşık şey
canım saçlarım o kadar kurumuştuki sürekli netten araştırdım bunu buldum işin aslı bu kadar iyi geleceğini tahmin etmemiştim ama gerçekten mucize oldu saçlarım şimdi normal haline döndü şampuanımada kattım kullandığımdan beri saçımda tek kırıkda görmedim tafsiye ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?