Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

amaniinn tam aradığım şey sanırsamm =))) aslındaa formun ılk sayfasını okudum bugunde yolum eczaneye dustuu dedım glıserın var mı dedı napacan dedım sac ıcın aa kullanılırmıymıs falan sasrdılar dıyemedim sıtemdekı guzel bayanların ısıne yaramıs dıye =)) sonra almadan cıktım cunku bır sey almadan once tum yorumları okur ona göre karar verırım.. amaa yarın ılk ısım gıdıp almakk yorumlar hosuma gıttı sızlere guvenıyorum kızlarr

saclarım bellerımde acık renk yaptım 2 ayda 2 kere boyadım o yuzden kurudu sanırım camterebetınde fazla koymusum sampuanıma onun da etkısı var.. kestırmeye kıyamıyorum kırık uclarla yasamaya alısırım dıyorum cevremdekılere boylee tel tel mı oluyor dıyorsunuz ıste ondan oluyor yanı sekıl vermeden duzlestırmden adam olmuyor ınss yarın kullanırr yorumumu ertesı gun verırımm .. iyi gecelerr kızlarr.. inş fayda gorururmm cok cokk dua ederım vallaa

canım öncelikle kırıkları geçirmez ama görünümünü hafifletebilir ama biraz daha uzasın öyle uçlardan aldırırım dersen gliserin bu geçiş dönemini geçirmene yardım eder emin ol.sana tafsiyem şampuanını hemen değiştir ve çam terebenti kullanma illede kullanacam dersen 2 damlayı geçmesin kesinlikle saçı kurutur fazlası kuru olan saçı dahada kurutur benim saçımın doğal yapısı normal saç yanıklarımı ara ara evde kendim kestim iyice temizlendi şuan gayet sağlıklılar artık hergün sürmüyorum haftada 1 defa yetiyor oda bakım amaçlı bide bir tatlı kaşığı şampuanıma kattım vede rutin dip boyam geldiğinde her ay bir iki damla saç boyamada ilave ediyorum sizede tafsiye ederim hihoyyyt:sm_cool: denedikten sonra yorumlarını bekliyoruz tabikide opuyorumnanaktan

off sanırım fazla koydum camterebentını amaa ondanda vazgecemıyorum sac dokulmemın hızını kesen bıtek o...en ıyısı mıktarı azaltmakk.. bır de benım saclar sık yıkamakatn böyle oldu hergun yıkıyorum nerdeyse sac nemını kaybettı kendım ettım kabul =) yrın hemen kullanacam ıstedıgım goruntuye kavussun böyle kalıp gıbı durmasın saclarım baska bsy ıstemem

bencede çam terebenti miktarını azalt bende hergün yıkıyorum saçlarımı nem kaybı olmadı hiç

canım ya saun saclarım ıslak havluda beklıyor yanlıs kullanmak ıstemedım saclarım uzun demıstım ya orta sıklıktada ne cok gur ne seyrek işte =)) nekadar kullanayaım kas yapayım derken göz cıkartmayım saclarım kurumadan cevap verrsen ck mutlu olurum

eveettt kızlarr dün gece denemıss bulundum =)) bugun kalktım eskısı gıbı elektrıklenmemıss saclarım katur kutur degıl tel tel ayrılmamıss zemuszemusyumusacık devam etmeye karar verdım ınss daha daha guzel olurrr

çok sevindim canım :hooray::dancepuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de yarın alıcam en sonunda inş

bi türlü çıkıp alamadım.

v_reyhan cnm nasıl keşfettin gliserini ?

umarım bende de işe yarar her zaman yaparım cnm..

yapınca sonucumu yazıcam çok saolla.s.

canım saçlarım o kadar kurumuştuki sürekli netten araştırdım bunu buldum işin aslı bu kadar iyi geleceğini tahmin etmemiştim ama gerçekten mucize oldu saçlarım şimdi normal haline döndü şampuanımada kattım kullandığımdan beri saçımda tek kırıkda görmedim tafsiye ederim opuyorumnanaktan

anladım reyhancım :))

geleyim sonucuma birazcık fazla sürdüm ben ilk sefer diye 5-6 damla uçlarına ve kuru yerlere..taradım

kurudu şimdi ay nasıl güzel parlıyo ve yumuşacık oldu ellerim arasından kayıyoo resmen cnm yaaa çok sağol..

harika bi paylaşım olmuş herkese tavsiye ediyorum

cnm ne kadar zamanda bir yapmalı bunu peki??

okudum ama ilk sayfayı göremedim galiba ya da okudum unuttum :)

bitkisel gliserin olucak cnm hayvansal olmıycak

alıcaksın işte onu saçın nemli olucak ama

kuru yerlerine 5-6 damla yapıp yedirceksin iyice sonra tara heryerine dağılsın..saçını kurutma o şekilde kendi kuriycek farkı görceksin parlak ymuşacık şekilli oluyo..

harika yani iiki alıp yapmışımsırnaşık şey

süper canım ya. valla bende alıp deniyim memnun kalırım inş.
saç uçlarım çok kuru gelmeye başladı bana :sinifsinif: bunu denemeliyim
teşekkürler :1hug:

şampuanına nasıl kattın diplerine uygulamıyomusun?

bitkisel gliserin yazıo cnm ben öyle aldım.internette de öyle yazıo hayvansal gliserin olmicak.

yağ gibi ama değil gibi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…