Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar bu küçük paket dediginiz kaç gramlık yazın lütfen bide deneyipte faydasını görenler varmı başka

üzerinde net 10 g. yazıyor canım.ben de yapmaya niyetlenip aldım ama burada okuduğum kadarıyla koku olayı beni korkuttu ve yapmaktan vazgeçtim.onun yerine yağ bakımı yaptım şimdi kafamda bekliyorum.

merhab arkadaşlar..maya formulünü ben de uyguladım.ilk yaptığımda dökülme yine vardı ama ikinci yapışımda gözlerime inananmadım.gerçekten işe yarıyor.ben haftada iki kez olmak üzere 3 hafta kullanabildim.biraz zahnetli geldi bana.çünkü streçin kenarlarından akıyor ne kadar sıkı sarsam da.ben o üç haftadan sonra yine bu sitede gördüğüm karanfil yöntemini denedim.o da çok güzel.ben iki günde bir saç yıkayan biriyim.ve her yıkamada inanılmaz dökülüyordu.ince telli ve seyrek düşünün.moral falan kalmıyordu.ama şimdi mutluyum.banyodan sonra tarıyorum ve havluya dökülen saç teli 10 u geçmiyor arkadaşlar.ben bunu maya ve karanfile borçluyum.
bir de kokusuna değineyim.evet kötü kokuyor.ama saç yıkanıp kuruyana kadar o koku.bence saç bakım yağları kadar da kötü değil.ben dışarda rahat etmek için saçıma fönledikten sonra hafif parfüm sıkıyorum.

merhaba arkadaşlar benimde 1 yıldır saçlarım dökülüyodu bi arkadaşım yılan yağını tavsiye etti kullandım çok büyük ölçüde durdurdu denemenizi tavsiye ederim bende kuru mayayı kullanıcam sonuçları paylaşalım

ben yılan yağını içmiyorum duştan 3 saat önce saçlarıma sürüyorum ince bi tülbentle sarıyorum ve 6 yada 7 kez yıkıyorum çünkü zor temizleniyo kuru maya daha cazip

arkadaşlar kuru maya tarifini bende denedim kesinlikle faydasını gördüm haftada 2-3 defa yapıyorum ancak 1bardak suyla yapınca çok sıvı oluyor ve bonenin altından damlıyor buda sinir bozucu oluyor onun için ben suyu az katıp krem gibi yapıyorum böylece akma derdi olmuyor bu tarifi veren arkadaşa teşşekürler...

canım bu mayayı yapıp temizledikten sonra şampuanlada yıkıyormusun saçını cevap yazarsan sevinicemm

mirmirmirmir canım bu mayayı saça uygulanıyor sonra temizledikten sonra şampuan kullanıyormusunn

ben mayayı cildim için kullanıyorum ve genel olarak memnunum ve düzenli yapmaya çalışıyorum. mantıken cilde iyi gelen birşey saçada iyi gelebilir.bende de uzun zamandır devam eden dökülme var.son 10 gündür falan ısırgan kullanmaya başladım ve iyi geldi ısırgan ama tamamen durdu diyemeyeceğim. bence mayalı bakımı denemekden zarar çıkmaz . en kısa zamnada deneyip sizle paylaşacağım. bence bu maskedeki bir sorun bir bardak suda erimiş mayayı saça sürme aşaması ve ayrıca mayanın saçta koku bırakma ihtimali. ben aha az suyla deneyeceğim açıkcası akma ihtimalini engellemek için. ve tabii koku kısmınıda deneyimden sonra anlayacağım. bence böyle ucuz ve doğal bir yöntem eğer işe yararsa ne mutlu bize:Saruboceq:

FONT="Comic Sans MS"]kuru maya diyorsunuz ama küçük pakettekşler hazır yaş maya..şu toz mayalardan olmaz mı?[[/FONT]

bende yarın deneyeceğim bunu. aslında karanfıllı bır tarıf ar yıne burdan öğrendim ama zeytinyağıyla falan. ve yağlı şeyler genelde benim saçıma okadar yaramıyor. önce şu mayayı bir deneyeyım dene olsa yağlar kaadr ağır bir formul deıl. benim merk ettiğm şu ki. kızlar şimdi biz kaynar su döküyoruz ya sonra soğumasını beklıyoruz. ya pekı suyu sıcak yada ılık kulllansak da beklemesek olmuyomu yani. yoksa erimezmi mayaklar acaba? dur ben yarın bir ılık suyla deneyeyım ama erimezse falan yazrım size. ha bu arada ben ısırgan suyu kullanıyorum son durulama suyu olarak ve çok iyi geliyor diyebilirim. saçlarıma can geldi. ama 5-6 kere yapmama rağman dökülmemm tam durmadı sadece azaldı. bende maayalı maskeyi deneyeyim dedim haftada 2 kere falan. zaten bu bakım yıkma öncesi sürülüyor yani ısırgana devam edeceğim yıkama sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…