- Konu Sahibi samimikxixz
-
bende 2 kere denedim ve dökülmem biraz azaldı.
aslında bir sorum olcak ne kadar arayla yapacagız.bazı arkadaşlar hergün yapmışlar.nasıl olcak şaşırdım şimdi?
teşekürler peki ölcüler nasıl hazırlanışı
bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.
bu konuyu açan arkadaşın tarifi ama ben öyle yapınca çook sıvı oldu.ikinci dnememde suyunu az koyarım dedim 1/ 2 bardak su koydum ama yine çok sıvı oldu.hep aktı.zorlandım açıkcası.bir daha yaprsam onunda yarısını koyacağım.
Ben bu reçeteyi denemek istiyorum bayanlarturkbayragi
Merak ettim:lepi:
Bazı arkadaşlarımız şıp diye dökülmeyi durdurdu derken bazıları hiç memnun kalmamış..
Epeydir aklımda maya olayı..
Umarım yan etkisi olmaz:1ninca:
telovium tablet kullanan arkadaşım dökülmen durdumu ya da azalma oldumu? ben 3 ay kullandım teloviumu ama bir etkisini görmedim. Azalma ya da durma hiçbişiy olmadı. doktoruma söylediiimde ilacı değiştirelim dedi ve pantogarı kullanmamı söyledi. Henüz almadım. Pantogarı kullanıpda etkisini gören olmuş sanırım,inşallah bende de işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?