Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende de mevsimsel dökülme var ve saclarım belimde mutlaka deniycem sonucları yazarım inş işe yarar

benim saçlarım duşun altında ayaklarıma tutamla dökülüyor 400 tel vardır eminim bioblas aldım yine geçen sarımsak sürdüm 2 yıl önce bitkkisel kursa gittim hoca o kadar maya sürün saç çıkarıyor demişti denenmiş kellerde anneme yaptım üşendik sonra öyle kaldı bayağı oldu kendime üşeniyorum biliyorum maya dökülmeyi kesiyor ama yapıcam hemen

yaa kızlar şu maya bildiğimiz ufak poşette satılan kuru maya değilmi instant maya yazıyor hani hadi acil cevaplayın ne olur

Bende bugÜn ılk defa uyguladım yalnız benım yıkarken yıne Çok dÖkÜldÜ sankı sızınde Öyle oldumu merak ettım.ama sonra kuruyunca yumuŞacık oldu ama ben yınede devam edıcem en az bı 10 gÜn kadar.yalnız kaÇ gÜndebır yapmam gerekıyor bunu.ve bır bardaĞı bıtıremedım bır seferde acaba fazla mı su koydum ve her seferınde taze mı yapmam gerekıyor.Çok fazla sordum galıba kusura bakmayın

ben 4 gün arayla yaptım ilk olanda döküldü ama 2. de dökülme çok daha azdı şimdi normal yıkamam da eskisi gibi dökülmüyor 6 aydır çok sıkıntım vardı bu dökülmeden ilk kez ani şekilde yavaşladı bide yeni saçlar çıksa benceeee mayaya devam

canım tam olarak nasıl yapıyorsun ayrıntıları anlatırmısın

bende denemek istiyorum saçım çok dökülüyor.ama benin saçım kuru.maya daha da kurutur mu acaba bileemiyorum.ama yine de bir deneyeceğim.bakalım sonuç ne olacak.

çok tşk bende deniycem umarım faydasını görürüm bıktım çünkü bu dökülmeden pfff

kızlar ben de bu mayalı formülü uygulayanlardanım.
yine bu sitede okumuştum, 3 ay kadar önce yaptım ve sonuç aldım gerçekten.
sizlerle paylaşmak için biraz geç kaldım ama şimdi tekrar bu sayfayı okuyunca aklıma geldi.
doğumdan 3-4 ay kadar sonra felaket saçlarım dökülüyordu
ama nasıl öbek öbek, ben de burda okudum, pek inanmadım ama denemekten bişey çıkmaz dedim. 2-3 tatlı kaşığı kadar kuru mayayı ılık suyla biraz eritip sonra saç diplerime yedirerek, masaj yaparak sürdüm. saçıma bir bone taktım ve 40 dakika kadar öyle beklettim. ama bir arkadaşın dediği gibi ilk uygulamada saçlarımı yıkarken banyoda yine avuç avuç dökülüyordu, yok dedim bu işe yaramaz bişeymiş. sonra yıkayıp kuruttuktan sonra bir yumuşaklık oldu saçlarımda ve sonraki günlerde dökülme azaldı ama tam bitmedi. 1 hafta sonra tekrar yaptım aynı işlemi ve dökülme gerçekten durdu. inanamadım ama işin sırrı sanırım mayanın içindeki b vitaminleri saçları besliyor ve dökülmeyi önlüyor. suna dumankayanın formülüymüş zaten bu. düzenli yapan arkadaşlar faydasını görür umarım. ben amacıma ulaştığım için 2 kez uyguladıktan sonra bidaha yapmadım şimdi sadece saç dökülmesini engelleyen şampuanlardan kullanıyorum. ama bu şampuana da mayadan 2 ay sonra falan başladım yani. hangisinin işe yaradığını karıştırmamak adına. şu an bir problem yok. ama olduğunda tekrar mayayı denerim.

arkadaşlar kuru maya kürünü kullanıp sonuç alanlar durum ne belirtirlerse sevinirim...bende başladım daha çok yeni 3hafta arayla 2kez yaptım.... sanırım arayı bu kadar açmamam lazım ama fırsatını bulamadım inşallah bir aksilik olmazsa haftada 2kez yapmaya çalışacağım umarım gür saçlara en kısa zamanda kavuşuruzzzz....

kızlar yaa bu maya olayı kafama yattı sanki benim gerçi denemediğim kalmadı ama bide bunu deneyim bakalım deneyen arkadaşar gelişmeleri paylaşsın lütfenkaydirigubbakcemile5

ben azonce yaptım kızlar umarım dokulmem azalır..ama cok iğrenc kokuyo burnumu kapattım surerken sarımsak bıle daha ıyıydıı

o haram biraları bana gönder yeeeaaavrum:) hiç dokanma elini sürme haram şeye, selpakla tut pakete koy direk bana gönder:lepi:

kız haram diye diye haram ettiler nimeti:içelim:
maya yapıyım bende bari ya saçım kalmadı -tatlicadiarzu-

bence içersen daha çok faydasını görürsün sengözlerimebaksanab bak benim saçlar belime kadar, nası böyle oldu sanıyorsun? içelim, içirelim arkadaşlar. sürmekle olmaz bu işler içmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…