Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben 1 kere yaptım şimdilik...bugün 2.ciyi yapıcam..devam ediyor dökülme ama devamlı yapmak çok önemli...maya çok besleyici..kökleri besler..ama önemli olan şey iyi besslenmek..içerden saçları beslemektir.

saçları,cildi v.s dışardan beslemek yararlı olabilir ama arkadaşlar bence herşey içerde bitiyor,sağlığımıza dikkat edip iyi beslenirsek bence sorun kalmayacak.benim saçlarımda çok dökülüyor kestirdim hatta ama yine durmadı du bi de bunu deniyim bakalım

bnede daha önce burdan görüp uyguladım bu kürü dökülmeyi durdurmadı ama saçlarım daha dolgun daha canlı görünmüştü

su anda saçım mayalı ve sarılı şekilde bekliyorum :)) çok aşırı dökülmem yok ama bakım olsun diye uyguladım.. zaten birkaç kişide canlı parlak ve daha yuuşak olduğunu yazmış saçlarının, bende deneyeyim dedim :)

zamanla sonuçları yazarım.. gerçi burda birçok kişi denedim souçları yazarım yazmış ama sadece birkaç kişi sonuç bildirmiş :)))

dün ben de uyguladım 1 haftadır saçlarım deli gibi dökülüyor.şampuanımı değiştirmiştim.ona yordum dökülmeyi ama durdurmam gerekti,kel kalacam yoksa yakında.ama hemen etkisini gördüm,bi dolgunluk bi canlılık saçımda.bide saçımı sıvazlayınca en az 10 tane tel gelirdi,şimdi 2-3 tane.düzenli uygulayacağım.teşekkürler...

ben de bu akşam denedim. pazar günü yıkadığımda dökülenin üçte biri kadar döküldü diyebilirim. kokusu da bazı arkadaşların şikayet ettiği gibi dayanılmaz bir koku değil. devam etmeyi düşünüyorum.

bende çok fark etmedi.. çok aşırı dökülmem yoktu, güçlensin diye yapmıştım zaten, ama normal dökülmem devam etti..

birde bana saçlarım sertleşmiş gibi geldi.. yalnızca 1 kere uyguladım tabii :)

bir saç telinin ömru üç yıldır ne yaparsanız yapın onu basınızda en fazla 5 yıl taşirsnız o dökülür ve yrıne yenısı gelir kadınlarda kel olmak korkusunu bir tru çozemıyorum bız kel olmayız:) yanı inşallahda. çok buyuk bir amlyat olmadıgımız surece kanser ceşitleri falan olmadıgın da asla kel olmayız. yenı dogum; aşiri stres; uzun surelı yorguluk; surekli toplu saç; baş örtusu devamli bunlar saçi döker ve her mevsim geislerin de asırı saç dokumu yasarız. korlumacak bişey yok yanı kızlar yerine yenısi her zaman gelecektır:). ve bir tafsiye sacınızı uzun sureli islak bırakmayın çunku saç dıpleriniz git gide hassalaşir tararken yada yapılırken çok acır.

Ben birkaç kez uyguladım, dökülmeyi oldukça azalttı arkadaşlar... Ayrıca saçı yumuşacık yapıyor ve çok pozitif geldi bana. Zeytinyağı gibi şeyleri kullanmayı sevmiyorum artık, bazen daha çok döküyor, ortalık vıcık vıcık oluyor. Maya düzenli uygulanacak birşey, tavsiye ediyorum...

Kuru mayayı ben sütle karıştırıp içmeye başladım arkadaşımız sağolsun yazmıştı 2.günüm umarım yarar maskeyide yapmak istiyorum ama korkuyorum çünkü kafamdaki saçlarımın hepsi canısz ölü ya gür saçlardan bu hale gelmek çok kötü bir durummuş (saç tellerim çok inceldi bilmiyorum yağsam iyice koparsa bide kötü görünen saçlarım ((

Ben bugün ilk kez yaptım saçlarım boyalı olduğu için çok sertleştirdi tararken koparak kırılma yaşadım fakat saçlarım acayip kabardı havalandı çok hoş umarım yağlandırmayıda geciktirir normalde 1 günde yağlanır saçlarım bakalım buna etkisi olaacak mı :44: sonuçtan memnunum şimdilik kafa derimi görmüyorum hacimden ötürü ama umarım saç çıkarır :81:

kızlar yaş maya vıcık vıcık olmuyomu nasıl temizliyosunuz.kurumaya yapsam fısfıslı şişeye koysam olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…