Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum yani farklı geliyor bunlar bana
İncir in tan etkisi yok yani bende mide bulantısı yok sadece yemek yedikten sonra yanıyor ve ağzıma kadar geliyor gibi test yaptım bisey çıkmadı bilmiyorum kafam çok karışık

O akintinin bir suru sebebi olabilir canim üşütme, enfeksiyon, normal akinti, yumurtlama. Hamilelik belirtileri icin cok erken 5 6 haftalik olmasi lazim tüm bunlari yasaman icin. Ama insallah incirin sonunda guzel haberi vericeksin

O akintinin bir suru sebebi olabilir canim üşütme, enfeksiyon, normal akinti, yumurtlama. Hamilelik belirtileri icin cok erken 5 6 haftalik olmasi lazim tüm bunlari yasaman icin. Ama insallah incirin sonunda guzel haberi vericeksin
Ayy inşallah enfeksiyon olsaydı kaşıntı ve kötü koku olurdu diye düşünüyorum ama zaten adetlerim de düzgün gelmediği için bu son 2 aydır ne bileyim

14 gün var off adetimden de suphelendim ve bitti biteli akıntı ağrı aşırı acıkma

Hiç test yaptın mı peki
Ayy inşallah enfeksiyon olsaydı kaşıntı ve kötü koku olurdu diye düşünüyorum ama zaten adetlerim de düzgün gelmediği için bu son 2 aydır ne bileyim

Benim de son 2 aydır hep gecikme oluyor canım inşallah hayırlara vesile olur

Bide midemde aşırı gaz var dün gece de kasigimda gaz sancısı çektim ayağa kalkamıyordum mahvoldum

O sancı banada arada oluyır nasıl oluyır bilmiyorum ama gaz afedersin tam karının alt kısmına baskı yapıyor nefesini kesiyor
Kprunmayı bıraktoğım ilk aylar adet bittikten bir iki gün sonra yaşıyodum yarım saat kıvranıyofum sonra geçiyodu

Canım yek yapacağımız şey sabırla beklemek
Allah dilerse olmazları bile oldurandır
Hakkımızda hayırlı ise nasip etsin inşallah

Bu topicde incirle hamile kalanlar var mı
Yazışmaları okuyamadım
Ama müsait bi zamanda baştan sona okurum

Canım ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bakalım bu ay baya umutluyym
İnanmaktan hiç vazgeçmemek de en büyük dua şekli bence umudun hiç solmasın canım

Bizimde 2 yıl ramazanda olacak
Bizde 1 yıldır istiyoruz
Doktora yeni gittik
Ben kan sonuçlarımı daha gösteremedim doktora normal gibi değerler ama bilmiyorım
Vajinal ultrasyonla bakıldı
Bi sorun yok dedi doktor
Hormon verdim
Eşimin test sonuçlarında biraz sayıda düşüklük var ona da keçiboynuzu içiriyorum bu ay
Bende incire başladım
İnşallah şifa olur ikimizede

Amin inşallah canım Rabbım isteyen herkese nasıp etsin herkes annelik duygusunu tatsin inşallah bakalım ne olacak

Selam arkadaşlar yeni Bi başlık açmak istemedim bana da yardımcı olun lütfen..
Ben incir havuç kürünü geçen ay yaptım ama sadece bir defa kullandım bir hafta ara verip tekrar 2. Defa uygulamadım. Bu kürü kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Bir de aşırı saçım dökülüyor neden acaba bilgisi olan var mı?

Bende gecikmeye sebep olmadi. Ama ben 21 gun boyunca birakmadan yaptim o ay hamile kaldim. Sac dokulmen mevsimsel yada vitamin eksikliginden dokuluyordur

Bende gecikmeye sebep olmadi. Ama ben 21 gun boyunca birakmadan yaptim o ay hamile kaldim. Sac dokulmen mevsimsel yada vitamin eksikliginden dokuluyordur

Bende 21 gün yaptım sonra 2.ye devam etmedim. Günüm 6 gün geçti ümitlenmek de istemiyorum. Belki dedim bu kürden dolayı gecikme olmuştur.

Bende 21 gün yaptım sonra 2.ye devam etmedim. Günüm 6 gün geçti ümitlenmek de istemiyorum. Belki dedim bu kürden dolayı gecikme olmuştur.
Kürden gecikme olucagini sanmiyorum, bence bi test yap icin rahat etsin inşallah hamilesindir

Canım yaptığın tarifi verir misisana zahmet olmazsa
5 6 adet incirin pudrasini yikayip ikiye bölün, 2,5 su bardagi klorsuz suyu kaynama noktasina getirip kısık ateste incirleri atip 15 dk haşlayin. İkiye bölüp sabah aksam yemeklerden 15 dk önce için inciride ye suyunuda iç. Adetin 3. Gunu başla 21gun devam et, yumurtlamana 2 gun kala bir iki gevrek havucu 3 e 4e bölüp yine ayni suya atin 5 dk havuc haslaninca yine inciride ayni suya atin 15 dk sonra kapatin, bunu 5 gun yap, sonra yine incire dön canim insallah Allah isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…