İncir in tan etkisi yok yani bende mide bulantısı yok sadece yemek yedikten sonra yanıyor ve ağzıma kadar geliyor gibi test yaptım bisey çıkmadı bilmiyorum kafam çok karışıkBi test yapaydın keşke belki üstüne görmüşsündür
Bende bugün sabahtandır midem bulanıyor hani öğürtü falan uokta sanki midemi üşütmüşüm gibi bir his acaba incirin yan etkisi falan mıdır
O akintinin bir suru sebebi olabilir canim üşütme, enfeksiyon, normal akinti, yumurtlama. Hamilelik belirtileri icin cok erken 5 6 haftalik olmasi lazim tüm bunlari yasaman icin. Ama insallah incirin sonunda guzel haberi vericeksinEvet canım içiyorum 15 günü geçti sanırım ve adetim bittikten sonra kasik ağrılarım başladı midem ağzıma geliyor hep adetim de 2 gün sürdü zaten pembe şeklinde bide 10 günden fazla hep. Şeffaf akıntım da var kafam çok karıştı
Ayy inşallah enfeksiyon olsaydı kaşıntı ve kötü koku olurdu diye düşünüyorum ama zaten adetlerim de düzgün gelmediği için bu son 2 aydır ne bileyimO akintinin bir suru sebebi olabilir canim üşütme, enfeksiyon, normal akinti, yumurtlama. Hamilelik belirtileri icin cok erken 5 6 haftalik olmasi lazim tüm bunlari yasaman icin. Ama insallah incirin sonunda guzel haberi vericeksin❤
14 gün var off adetimden de suphelendim ve bitti biteli akıntı ağrı aşırı acıkma
Ayy inşallah enfeksiyon olsaydı kaşıntı ve kötü koku olurdu diye düşünüyorum ama zaten adetlerim de düzgün gelmediği için bu son 2 aydır ne bileyim
Bide midemde aşırı gaz var dün gece de kasigimda gaz sancısı çektim ayağa kalkamıyordum mahvoldum
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum yani farklı geliyor bunlar bana
İncir in tan etkisi yok yani bende mide bulantısı yok sadece yemek yedikten sonra yanıyor ve ağzıma kadar geliyor gibi test yaptım bisey çıkmadı bilmiyorum kafam çok karışık
Amin inşallah Allah razı olsun sendenCanım yek yapacağımız şey sabırla beklemek
Allah dilerse olmazları bile oldurandır
Hakkımızda hayırlı ise nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun senden
Canım ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bakalım bu ay baya umutluyymSenden dr canım ne kadar süredir istiyorsunuz
İnanmaktan hiç vazgeçmemek de en büyük dua şekli bence umudun hiç solmasın canımCanım ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bakalım bu ay baya umutluyym
Amin inşallah canım Rabbım isteyen herkese nasıp etsin herkes annelik duygusunu tatsin inşallah bakalım ne olacakİnanmaktan hiç vazgeçmemek de en büyük dua şekli bence umudun hiç solmasın canım
Bizimde 2 yıl ramazanda olacak
Bizde 1 yıldır istiyoruz
Doktora yeni gittik
Ben kan sonuçlarımı daha gösteremedim doktora normal gibi değerler ama bilmiyorım
Vajinal ultrasyonla bakıldı
Bi sorun yok dedi doktor
Hormon verdim
Eşimin test sonuçlarında biraz sayıda düşüklük var ona da keçiboynuzu içiriyorum bu ay
Bende incire başladım
İnşallah şifa olur ikimizede
Amin inşallah canım Rabbım isteyen herkese nasıp etsin herkes annelik duygusunu tatsin inşallah bakalım ne olacak
Bende gecikmeye sebep olmadi. Ama ben 21 gun boyunca birakmadan yaptim o ay hamile kaldim. Sac dokulmen mevsimsel yada vitamin eksikliginden dokuluyordurSelam arkadaşlar yeni Bi başlık açmak istemedim bana da yardımcı olun lütfen..
Ben incir havuç kürünü geçen ay yaptım ama sadece bir defa kullandım bir hafta ara verip tekrar 2. Defa uygulamadım. Bu kürü kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Bir de aşırı saçım dökülüyor neden acaba bilgisi olan var mı?
Bende gecikmeye sebep olmadi. Ama ben 21 gun boyunca birakmadan yaptim o ay hamile kaldim. Sac dokulmen mevsimsel yada vitamin eksikliginden dokuluyordur
Kürden gecikme olucagini sanmiyorum, bence bi test yap icin rahat etsin inşallah hamilesindirBende 21 gün yaptım sonra 2.ye devam etmedim. Günüm 6 gün geçti ümitlenmek de istemiyorum. Belki dedim bu kürden dolayı gecikme olmuştur.
Bende gecikmeye sebep olmadi. Ama ben 21 gun boyunca birakmadan yaptim o ay hamile kaldim. Sac dokulmen mevsimsel yada vitamin eksikliginden dokuluyordur
5 6 adet incirin pudrasini yikayip ikiye bölün, 2,5 su bardagi klorsuz suyu kaynama noktasina getirip kısık ateste incirleri atip 15 dk haşlayin. İkiye bölüp sabah aksam yemeklerden 15 dk önce için inciride ye suyunuda iç. Adetin 3. Gunu başla 21gun devam et, yumurtlamana 2 gun kala bir iki gevrek havucu 3 e 4e bölüp yine ayni suya atin 5 dk havuc haslaninca yine inciride ayni suya atin 15 dk sonra kapatin, bunu 5 gun yap, sonra yine incire dön canim insallah Allah isteyen herkese nasip ederCanım yaptığın tarifi verir misisana zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?