- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.178
- 598
5 6 adet incirin pudrasini yikayip ikiye bölün, 2,5 su bardagi klorsuz suyu kaynama noktasina getirip kısık ateste incirleri atip 15 dk haşlayin. İkiye bölüp sabah aksam yemeklerden 15 dk önce için inciride ye suyunuda iç. Adetin 3. Gunu başla 21gun devam et, yumurtlamana 2 gun kala bir iki gevrek havucu 3 e 4e bölüp yine ayni suya atin 5 dk havuc haslaninca yine inciride ayni suya atin 15 dk sonra kapatin, bunu 5 gun yap, sonra yine incire dön canim insallah Allah isteyen herkese nasip eder
Ben hep duzenli yaptim her sabah taze ictim, bende farkli bi hastalik var bu yuzde 3 kez dusuk yaptim,sadece ilk gebelik kendiliginden oldu 3 kez incirle kaldim. Devam et duzenli olucak insallahÇok sağol canım amiin inşallah
Adet bitimi bir kere yapıp içtim sadece decamsızlığım çok var
İnciride deneye bilirsin zararsiz sonucta ki zaten yumurtalama sorunu olanlarda işe yariyor bu kür. Ben klomen flan kullanmadim hic o yuzden bi bilgim yok. İnsallah en kisa zmanda hamile kalirsinizArkadaşlar aranızda hiç klomen kullanan oldu mu? Ben geçen ay klomen kullandım günde 2 tane. 1 tane yumurtam oluştu gayet güzel büyüdü ve iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı. Ama maalesef gebelik olmadı. Bu ay da doktorum dozunu 3 e çıkardı. Bugün yumurta takibine gittim büyümemiş yumurtaların dirençli dedi adet söktürücü verdi 3.günü gel dedi. Klasik her ay olan 3.gün muhabbeti.. Sanırım iğneye geçicek ama istemiyorum iğne sonuçta ilk ay hapla gayet güzel büyümüştü. İncir kürü denesem diyorum ? Aranızda var mı böyle sorunla karşılaşan?
İnciride deneye bilirsin zararsiz sonucta ki zaten yumurtalama sorunu olanlarda işe yariyor bu kür. Ben klomen flan kullanmadim hic o yuzden bi bilgim yok. İnsallah en kisa zmanda hamile kalirsiniz
Kürden gecikme olucagini sanmiyorum, bence bi test yap icin rahat etsin inşallah hamilesindir
EvettAmin inşallah. Hamilelikte ilk haftalar saç dökülmesi oluyor mu siz yaşadınız mı? Çünkü bende hiç bu kadar yoğun dökülme olmamıştı
Adetin 3. Gunu basladim ben hep, ilk bi hafta dikkat etmedim hemen yumurtlama olmaz diye ama sonrasinda duzenli birliktelik oldu bigun durup bi gun oldu.esime bsey yapmadim ben pko vardi yumurtlama tembelligi vardi direk inciri bulup kendime gore ayarladimAmiiiiin inşallah her ay hüsran insan çok yoruluyor.. Eşime keçiboynuzu yapıyorum 1 aydır. Kendimde incire başlıcam adetin kaçıncı günü başlamak lazım . 2 diyende var 5 diyende
Canım ben de klomen ve çatlama iğnesi ve farklı ilaçlar kullandim Bi türlü olmadı bu incir kürüne başladım daha yeni bence doğal ilaçlarla kurler le bir dene ilaç insanı sisiriyor bende öyle. Yaptı inşallah bu ay hamis kalırım isteyen herkes de kalır inşallahArkadaşlar aranızda hiç klomen kullanan oldu mu? Ben geçen ay klomen kullandım günde 2 tane. 1 tane yumurtam oluştu gayet güzel büyüdü ve iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı. Ama maalesef gebelik olmadı. Bu ay da doktorum dozunu 3 e çıkardı. Bugün yumurta takibine gittim büyümemiş yumurtaların dirençli dedi adet söktürücü verdi 3.günü gel dedi. Klasik her ay olan 3.gün muhabbeti.. Sanırım iğneye geçicek ama istemiyorum iğne sonuçta ilk ay hapla gayet güzel büyümüştü. İncir kürü denesem diyorum ? Aranızda var mı böyle sorunla karşılaşan?
Canım sana bisey soracam ya sne incir kürü kullandığında böyle yumurtlama zamanı gibi akıntın oluyor muydu üst üste arayla bende öyle yani insan 1 kere yumurtlar bende 3 4 günde bir mutlaka uzayan akıntı oluyor acaba bu incir kurunden miAdetin 3. Gunu basladim ben hep, ilk bi hafta dikkat etmedim hemen yumurtlama olmaz diye ama sonrasinda duzenli birliktelik oldu bigun durup bi gun oldu.esime bsey yapmadim ben pko vardi yumurtlama tembelligi vardi direk inciri bulup kendime gore ayarladim
Benim eşimde sayıda ve hızda sıkıntı var ondan keciboynuzu yapıyoruz bende 3.günü başlayayım o zaman inşallah olur ya..Adetin 3. Gunu basladim ben hep, ilk bi hafta dikkat etmedim hemen yumurtlama olmaz diye ama sonrasinda duzenli birliktelik oldu bigun durup bi gun oldu.esime bsey yapmadim ben pko vardi yumurtlama tembelligi vardi direk inciri bulup kendime gore ayarladim
Canm bende cok nadir akinti olurdu, yumurtluyo da olabilirsin, eşinin icinde kalan sivisi da geliyo olabilir hareket ettikce. Ay sonunu merakla bekliyorum insallah guzel haber verirsinCanım sana bisey soracam ya sne incir kürü kullandığında böyle yumurtlama zamanı gibi akıntın oluyor muydu üst üste arayla bende öyle yani insan 1 kere yumurtlar bende 3 4 günde bir mutlaka uzayan akıntı oluyor acaba bu incir kurunden mi
Moralini bozma ve dusunmemeye caliş, insallah olur.Benim eşimde sayıda ve hızda sıkıntı var ondan keciboynuzu yapıyoruz bende 3.günü başlayayım o zaman inşallah olur ya..
Canım benim eşimin yüzünü 4 5 günde bir görüyorumCanm bende cok nadir akinti olurdu, yumurtluyo da olabilirsin, eşinin icinde kalan sivisi da geliyo olabilir hareket ettikce. Ay sonunu merakla bekliyorum insallah guzel haber verirsin
O yollardan gectim icin seni cok iyi anliyorum, olsunda bebiş bi öğren o heycani görCanım benim eşimin yüzünü 4 5 günde bir görüyorumve bu aralar öyle bir akıntı oluyor bence tutmamistir yine de bilmiyorum off günler geçmek. Bilmiyor bilmiyor ben meryem süresini de okuyorum bakalım hakkımızda hayırlısı, çok soru da soruyorum kusura bakma ilk gebelik ilk çocuk olacak ondan acemilik ver heyecan bir arada
Ay insallah inşallah amin Rabbım bütün kadınlara anneliği tattırsin isterimO yollardan gectim icin seni cok iyi anliyorum, olsunda bebiş bi öğren o heycani görsen bir ay gonderme biyere yumurtlamayi kacirma okadar emek veriyosun insallah sımsıkı tutunur bebiş sana
Streste hamilelige engel olur canm donem donem herkesin sınandıgı bisey oluyor mutlaka, bizde hersey yolunda ama üç kez erken dogumla kaybettik oyle tarifsiz bi aciydiki sinavimz buymuş , gecmesede alisiyor insanoglu herseye..insallah bebiş olmadan her isiniz yoluna girer kismetiyle gelirAy insallah inşallah amin Rabbım bütün kadınlara anneliği tattırsin isterim❤ canım bende gitmesini istemiyorum ama maalesef geçim sıkıntısı borcu da var biraz bunlardan da sıkıntı stres oluyor keşke evinde olsa her akşam ne kadar çok isterdim ama işte
Rabbım size sabr versin kolay değil Cok geçmiş olsun inşallah zaten her bebek kısmetiyle gelir bakalım Rabbım ne zmaan anneliği nasip edecekStreste hamilelige engel olur canm donem donem herkesin sınandıgı bisey oluyor mutlaka, bizde hersey yolunda ama üç kez erken dogumla kaybettik oyle tarifsiz bi aciydiki sinavimz buymuş , gecmesede alisiyor insanoglu herseye..insallah bebiş olmadan her isiniz yoluna girer kismetiyle gelir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?