Canm ovulasyon testimi alsanki yumurtlamamk degilmi daha iyi anlarsin hem. Simdi ne desem yalan olucak cunkuYa arkadaşım benim kafam çok karıştı ben yumurtluyor muyum benim içimde şuan ne var anlamadım az önce lavaboya gittim abdest alayım dedim ya çok üzgünüm ilk defa böyle bir. Akıntıya. Karşılaştım upuzun ip gibi şeffaf şok oldum bu ne. Şimdi
Ben hep duzenli yaptim her sabah taze ictim, bende farkli bi hastalik var bu yuzde 3 kez dusuk yaptim,sadece ilk gebelik kendiliginden oldu 3 kez incirle kaldim. Devam et duzenli olucak insallah
Canım sana bisey soracam ya sne incir kürü kullandığında böyle yumurtlama zamanı gibi akıntın oluyor muydu üst üste arayla bende öyle yani insan 1 kere yumurtlar bende 3 4 günde bir mutlaka uzayan akıntı oluyor acaba bu incir kurunden mi
Adetin 3. Günü git hem ultrasonla muayene eder hemde hormon testi yapar. Yapmazsa hormonlarima baktirmak istyorum de canim.Kızlar bende adeti bekliyorum incire başlayacağım ama hormon testi yaptırmak istiyorum siz çocuğunuz olmuyor diye kadj doğuma gidince ne diyorsunuz ne testinyapıyor ben 2 kez gittim alttan muayene etti smr testi yaptı ultrasonla baktı rahime baktı falan herşey normal iyidedi ama kan tahlili hormon testi falan yaptırmadı
Ya bu akıntım Bi sefer tek değil 19 gündür var yani hep. Mı yumurtluyor umVarrrr eşine yapışşşş
Evettsac dokulmesi vucutta dökuntu tarzi kuruma, siskinlik, adet olucak gbi agri sanci yaşamistim. 5. Gun erken gebelik testinde cikti zaten
enfeksiyon var o zaman soğan kürü yapYa bu akıntım Bi sefer tek değil 19 gündür var yani hep. Mı yumurtluyor um
Ben enfeksiyon dan daha adet olmadan ilaç fitil kullandım enfeksiyon olsaydı kokusu farklı olurdu bakalım ne çıkacakenfeksiyon var o zaman soğan kürü yap
Adet olursan Dr git en iyisiBen enfeksiyon dan daha adet olmadan ilaç fitil kullandım enfeksiyon olsaydı kokusu farklı olurdu bakalım ne çıkacak
Aynen Bi gideyim kendime anlam veremiyorum hamile kalsam da bu dert bitse artıkAdet olursan Dr git en iyisi
Amin inşaallahAynen Bi gideyim kendime anlam veremiyorum hamile kalsam da bu dert bitse artık
Peki İncir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyorEvet içebilirsin zaten ikiye bölüp sabah aksam açken iciliyor bende öyle hamile kaldim
3. Gününde başla ya da 5. GunuPeki İncir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor
Peki çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürüm3. Gününde başla ya da 5. Gunu
Inşallah görürsün ümidini kaybetmePeki çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürüm
Canim uzulme vakti vardir insallah en kisa zamanda dilegin gerceklesir. Kalan kan akiyodur canim korkulcak bsey oldugunu sanmiyorum bende de bazen oluyodu bi gun fazladan bekliyodum o yuzden. Ama devam ederse dr gozukebilirsin icin rahat eder en azindan.Canım ben hasta oldumve bisey sormak. İstiyorum benim dün Adetinin 6. Günüydü ve bitti abdest felan aldım bugün eşimle birlikte olduk affedersiniz lavaboya gittiğimde pembe akıntı şeklinde kanama oluyor sadece lavaboya gittiğimde bu neden olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor mu korktum bir an
Ya kalan kan olsa kahverengi gelirdi yani son günn olduğu için yani açık pembe ve karnım yeniden ağrımaya başladı sanki tekrardan hasta olacakmışım gibiCanim uzulme vakti vardir insallah en kisa zamanda dilegin gerceklesir. Kalan kan akiyodur canim korkulcak bsey oldugunu sanmiyorum bende de bazen oluyodu bi gun fazladan bekliyodum o yuzden. Ama devam ederse dr gozukebilirsin icin rahat eder en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?