Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ovulasyon testimi alsanki yumurtlamamk degilmi daha iyi anlarsin hem. Simdi ne desem yalan olucak cunku

Ben hep duzenli yaptim her sabah taze ictim, bende farkli bi hastalik var bu yuzde 3 kez dusuk yaptim,sadece ilk gebelik kendiliginden oldu 3 kez incirle kaldim. Devam et duzenli olucak insallah

Ayy maşallah canımm umut oldun inan ki
İnşallah düzenli yapıcam bende

Varrrr eşine yapışşşş

Kızlar bende adeti bekliyorum incire başlayacağım ama hormon testi yaptırmak istiyorum siz çocuğunuz olmuyor diye kadj doğuma gidince ne diyorsunuz ne testinyapıyor ben 2 kez gittim alttan muayene etti smr testi yaptı ultrasonla baktı rahime baktı falan herşey normal iyidedi ama kan tahlili hormon testi falan yaptırmadı

Adetin 3. Günü git hem ultrasonla muayene eder hemde hormon testi yapar. Yapmazsa hormonlarima baktirmak istyorum de canim.

Arkadaşlar ben geçen ay İncir havuç kürünü uyguladım bu ay da tüp bebek tedavisine başladım. DOktor miyom gördü 1 mmlik bu kürden olmuş olabilir mi?

Canım ben hasta oldum ve bisey sormak. İstiyorum benim dün Adetinin 6. Günüydü ve bitti abdest felan aldım bugün eşimle birlikte olduk affedersiniz lavaboya gittiğimde pembe akıntı şeklinde kanama oluyor sadece lavaboya gittiğimde bu neden olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor mu korktum bir an

Canim uzulme vakti vardir insallah en kisa zamanda dilegin gerceklesir. Kalan kan akiyodur canim korkulcak bsey oldugunu sanmiyorum bende de bazen oluyodu bi gun fazladan bekliyodum o yuzden. Ama devam ederse dr gozukebilirsin icin rahat eder en azindan.

Ya kalan kan olsa kahverengi gelirdi yani son günn olduğu için yani açık pembe ve karnım yeniden ağrımaya başladı sanki tekrardan hasta olacakmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…