- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 133
- 28
Tamam canm aynen devam ozaman ins ay sonunda guzel haber verirsinnBen havucu ilk günden beridir koyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canm aynen devam ozaman ins ay sonunda guzel haber verirsinnBen havucu ilk günden beridir koyuyorum
Inşallah bakalım sizi de arada bunalıyorum sorularıma hakkınız helal edinTamam canm aynen devam ozaman ins ay sonunda guzel haber verirsinn
Olurmu canm bunalmiyorum ben bazen msjlar gozumden kaciyor gec goruyorum,helal olsunInşallah bakalım sizi de arada bunalıyorum sorularıma hakkınız helal edin![]()
Teşekkür ederim ayy heyecanlıyım bu ay nasıl olacak acabaOlurmu canm bunalmiyorum ben bazen msjlar gozumden kaciyor gec goruyorum,helal olsun![]()
İnşallah gönlunun muradina erip saglikli bi sekilde hamileligine devam edersinTeşekkür ederim ayy heyecanlıyım bu ay nasıl olacak acaba
Inşallah sağ salim kucağına alirsin bebisini cinsiyeti belli olmuş muİnşallah gönlunun muradina erip saglikli bi sekilde hamileligine devam edersinhem serklajli hem kasilmali sadece wc ye giderek bi hamilelik yasiyorum bana da dua et kuzum
![]()
Kızım olucak nasip olursa canimInşallah sağ salim kucağına alirsin bebisini cinsiyeti belli olmuş mu![]()
Ne güzel inşallah hayırlı evlat olur senin isim düşündün müKızım olucak nasip olursa canim![]()
Zeynep naz olucakNe güzel inşallah hayırlı evlat olur senin isim düşündün mü![]()
Bak tesadufeÇok güzel benim ismim de Zeynep![]()
Evet anlamı güzel inşallah ismiyle büyür rahatlıkla geçirirsin doğumunu sağ salimBak tesadufebende cok seviyorum anlami da kendide cok guzel
Ya kızlar ben bugün bir rüya gördüm Allahım rüyamda nar ekşili salata yapıyor annem bende o salatayı böyle tadini çıkara çıkara yiyorum ama nasıl lezzetli anlatamam uyandım canım bir ekşi bisey ler çekiyor ağzımın suyu aktı resmenkalkıp bol ekşili salata yaptım aşerme böyle bisey mi
![]()
Evet canım içiyorum 15 günü geçti sanırım ve adetim bittikten sonra kasik ağrılarım başladı midem ağzıma geliyor hep adetim de 2 gün sürdü zaten pembe şeklinde bide 10 günden fazla hep. Şeffaf akıntım da var kafam çok karıştıHayırlara çıksın inşallah canım olabilir tabi kaçıncı günün
İncir kürü yapıyor musun
Bende dün başladım içmeye
Bide bu 2 gündür kasik ağrılarım artıyor özellikle sol taraf neden acaba? Hamile miyim yoksa![]()
14 gün var off adetimden de suphelendim ve bitti biteli akıntı ağrı aşırı acıkmaBata kaç gün var canım![]()
Evet canım içiyorum 15 günü geçti sanırım ve adetim bittikten sonra kasik ağrılarım başladı midem ağzıma geliyor hep adetim de 2 gün sürdü zaten pembe şeklinde bide 10 günden fazla hep. Şeffaf akıntım da var kafam çok karıştı![]()