• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim ayy heyecanlıyım bu ay nasıl olacak acaba
İnşallah gönlunun muradina erip saglikli bi sekilde hamileligine devam edersin😊 hem serklajli hem kasilmali sadece wc ye giderek bi hamilelik yasiyorum bana da dua et kuzum 🙏

İnşallah gönlunun muradina erip saglikli bi sekilde hamileligine devam edersin😊 hem serklajli hem kasilmali sadece wc ye giderek bi hamilelik yasiyorum bana da dua et kuzum 🙏
Inşallah sağ salim kucağına alirsin bebisini cinsiyeti belli olmuş mu 😌

Ya kızlar ben bugün bir rüya gördüm Allahım rüyamda nar ekşili salata yapıyor annem bende o salatayı böyle tadini çıkara çıkara yiyorum ama nasıl lezzetli anlatamam uyandım canım bir ekşi bisey ler çekiyor ağzımın suyu aktı resmen 😂 kalkıp bol ekşili salata yaptım aşerme böyle bisey mi 😂😂😂😂😂🙈:KK70:

Yaa kızlar adetim bitti biteli akıntım var kafayı yiyecem böyle şeffaf uzayan değişik yaa nolur biri bisey desin test yapsam çıkmaz bence bu akıntı neden. Olabilir kasiklarimda da ağrı var zaten biri bisey desin kafayı yiyeceğim yoksa, 😔

Ya kızlar ben bugün bir rüya gördüm Allahım rüyamda nar ekşili salata yapıyor annem bende o salatayı böyle tadini çıkara çıkara yiyorum ama nasıl lezzetli anlatamam uyandım canım bir ekşi bisey ler çekiyor ağzımın suyu aktı resmen 😂 kalkıp bol ekşili salata yaptım aşerme böyle bisey mi 😂😂😂😂😂🙈:KK70:

Hayırlara çıksın inşallah canım olabilir tabi kaçıncı günün
İncir kürü yapıyor musun
Bende dün başladım içmeye

Hayırlara çıksın inşallah canım olabilir tabi kaçıncı günün
İncir kürü yapıyor musun
Bende dün başladım içmeye
Evet canım içiyorum 15 günü geçti sanırım ve adetim bittikten sonra kasik ağrılarım başladı midem ağzıma geliyor hep adetim de 2 gün sürdü zaten pembe şeklinde bide 10 günden fazla hep. Şeffaf akıntım da var kafam çok karıştı 😔

Evet canım içiyorum 15 günü geçti sanırım ve adetim bittikten sonra kasik ağrılarım başladı midem ağzıma geliyor hep adetim de 2 gün sürdü zaten pembe şeklinde bide 10 günden fazla hep. Şeffaf akıntım da var kafam çok karıştı 😔

Bi test yapaydın keşke belki üstüne görmüşsündür

Bende bugün sabahtandır midem bulanıyor hani öğürtü falan uokta sanki midemi üşütmüşüm gibi bir his acaba incirin yan etkisi falan mıdır

Back