Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cnm hicbir takip yapmadim yumurtlama günüm zaten 14 günde bir olduğu icin 1 hafta kürü yaptim bir hafta ara verdim daha sonra 1 hafta daha yaptim kaldim .. arkadaşlarım da yaptı su an hamile olanlar var bu kürün üzerine

Ne güzel inşallah bende hamile. Kalırım

Inşallah cnm allah hakkında hayırlısını versin
Amin inşallah olur ya çok İstiyoruz 2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama hiçbir neden. Yokken olmuyor en son da doktora gittim polikistikover sendromu var sende dedi bakalım nasıl olacak bu ay

Kızlar bende polikistikover sendromu var ya kilo verememenin nedeni bu olabilir mi. Bilgisi olan yazabilir mi. Lütfen

Kızlar bende polikistikover sendromu var ya kilo verememenin nedeni bu olabilir mi. Bilgisi olan yazabilir mi. Lütfen
İnsülin direnciniz kac? Kilo verememenizin sebebi odur. Ben evlendikten sonra 10 kılodan fazla aldım.. Az yememe ragmen veremıyordhm insülin direncim çok yuksek cıktı polikistiklerde insülin direnci oluyormus direnci kırmak için yardımcı olarak şeker hapına basladım yurusyus glisemik indeksi düşük beslenme ve kılo vermeye basladım.. Kılo verdıkce direnc de düşüyor.. Mutlaka bi doktora gidin tahlil yaptırıp ögrenin sonucunuzu

Hangi doktora gitmem gerekiyor ben daha yeni öğrendim pko olduğumu

Moralim çok bozuldu benim annemde diyabet hastası bende çıkarsa ya doktor çocuk getiremezsin derse offf

Hangi doktora gitmem gerekiyor ben daha yeni öğrendim pko olduğumu
Bende pko yok ben dahiliyeden ögrenmiştim insülin direnci oldugunu.. Ama kadın dogumcu lar da yazıyor hiç tahlil yaptırdın mı belki düşürktr direncin o yüzden doktor ilac vermemiştir sana

Bende pko yok ben dahiliyeden ögrenmiştim insülin direnci oldugunu.. Ama kadın dogumcu lar da yazıyor hiç tahlil yaptırdın mı belki düşürktr direncin o yüzden doktor ilac vermemiştir sana
Daha önce hiç yapmadım yarın doktora gidip yaptiracam siz tedavi mi oldunuz hamile kalabilmek için yani dündendir bunu düşünüyorum moralim çok bozuk ya çocuk olmazsa ya hep. Git gide daha çok kilo alırsam diye kuşkular yedi bitirdi beni

Benim yaklasık 2 yıldır olmuyor canım gecen nisan ayında insülin direnci oldugunu bulduk ilaç kullanmaya basladım 7 kılo verdım sonra kendı kafama göre ilacı bıraktım geri yukselmıs ınsulın.. Tekrar doktora gittim bu sefer ilacı 2000 mg a cıkardı tekrardan 5 kg verdim şu anda ideal kılo hedefıme 3 kg kaldı.. Mutlaka kılo ver sadece kılo verıp hamıle kalanların sayısı cok..

Kilo vermeye çalışıyorum yarın Bi gideyim doktora bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…