Her zaman böyle olmuyor muydu ki canim? Olmazsa 3. Gunu bi baktirirsin ultrasondaYa kızlar adetim bitti gibi kesildi 4 saattir şimdi akıntı geldi aşırı açık pembe bir akıntı. Kan değil neyin nesi anlamadım normal. Mı
Hayır ilk defa böyle oldu anlamadım ben yaHer zaman böyle olmuyor muydu ki canim? Olmazsa 3. Gunu bi baktirirsin ultrasonda
Amin inşallah sen başladın mı incir kürüneHanımlar günaydın bende aranıza yeni katıldımhamilelik düşünüyorm bnde incir kürünü denicem kesinlikle. Allahh hepimizin gönlüne göre versin inşalhh.
3. Gunu başla 21 gun yap 7 gun ara ver tekrar 21 yapyok ben daha başlamadım dün adet oldummadet bitiminde mi başlamam gerekiyor küre acaba ?
Olur inşallah yani kısmet değilmiş nasipte ne varsa o olur Rabbım bebek isteyen herkese evlat versin inşallahAblam 2 ay yaptı ıncır havuc kurunu ama olmadı nasip etmedı Allah simdi sogan kuru yapıyor bende bu sabah sogan kuru ve zeytinyağ ıncır kurune basladım
Inşallah bende yarın başlayacağım bakalım nasıl olacak inşallah bu ay hamis kalırızçok teşekkür ederim ozman kısmetse yarın başlıcam inşallah.
Yok canim bende hc sorun yapmamisti. Üşütmüşsündür:)Arkadaşlar bu incir kürü midenizi ekşitmis miydi bende öyle oldu
Olabilir belkide bilmiyorumYok canim bende hc sorun yapmamisti. Üşütmüşsündür:)
İyi gelir inşallah hepimiz içinBende yarın bu küre başlayacağım kızlar
Inşallah benim için de iyi gelir. Ama ibrahim saracoglnun kurunu 21 gun kullanıp 7 gün Ara veriyorsun tekrar 21 devam ediyorsun şeklinde biliyorum sen yaptığın ilk ay da mi hemenn hamile kaldinBende o kuru yaparak hamile kaldim bana da doktorum önerdi.
Adet bittikten sonra başlıyorsun 7 tane kuru incir i ikiye bölünüp 1 tane de havuç dilimlenir daha önceden kaynatılmış 3 bardak suya eklenir 2hergun sabah ac karnına içilir 7 gün içtikten sonra 1 hafta ara veriyorsun .
Bu verilen 1 hafta ara da sürekli ilişkiye girilmeli
Sonra bir hafta daha kullanılacak kur aynı şekilde ac karnına (kür içildiği zaman 1 günde veya 2 günde bir ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?