Maşallah inşallah olur en kısa zamanda ben 2 yıllık evliyim son 1 yıldır İstiyoruz ama olmuyor5 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyoruz siz kaç senelik evlisiniz
İnşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız benim adete son 5 gün geri sayım başladı heyecan doruktaMaşallah inşallah olur en kısa zamanda ben 2 yıllık evliyim son 1 yıldır İstiyoruz ama olmuyor
Inşallah senin için hayırlı haber olur bu ay ben adet oldum bugün maalesefİnşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız benim adete son 5 gün geri sayım başladı heyecan doruktasenin kaç gün kaldı
Pes etmek yok yola devam kobay olmak kolay mı yelkenleri suya indirme hemen daha cook kurler varInşallah senin için hayırlı haber olur bu ay ben adet oldum bugün maalesefbu ay da olmadı
Doğru diyorsun bu incir kürünu ilk defa deneyecem düzgün bir şekilde bakalım kısmet olur inşallah..Pes etmek yok yola devam kobay olmak kolay mı yelkenleri suya indirme hemen daha cook kurler var
Meryem süresini de okumaya çalış ben adanalı ym.istanbul a geli geldimDoğru diyorsun bu incir kürünu ilk defa deneyecem düzgün bir şekilde bakalım kısmet olur inşallah..
Sen nerelisin merak ettim
Iyiymiş valla ben diyarbakirliyim antebe geljn geldim çok uzaklaşmamisimMeryem süresini de okumaya çalış ben adanalı ym.istanbul a geli geldim
Allah mesut etsinIyiymiş valla ben diyarbakirliyim antebe geljn geldim çok uzaklaşmamisim
Aynen valla inşallah olur valla. Ortada bebis yok bende ama beğendiğim eşyaları alıyorum dayanamıyorum eşimde bana gülüyor Bi bebek olsun sonra alırsınAllah mesut etsinbirde bebislerimiz olsun oh değmesin kimse keyfimize :))
Hadi ya bende öyleydim artık bıraktım almayı olmayan bebeg dön biçiyorumAynen valla inşallah olur valla. Ortada bebis yok bende ama beğendiğim eşyaları alıyorum dayanamıyorum eşimde bana gülüyor Bi bebek olsun sonra alırsın
Ben birakamaya çalışıyorumHadi ya bende öyleydim artık bıraktım almayı olmayan bebeg dön biçiyorum
Kesinlikle Allah kmsenin evini cocuksuz birakmasin benimde 5 yil oldu bu 4. Gebeligim ama 3 kez erken dogum yaptim insallah bu kez sag salim kucagima alirimGerçekten mi ay hadi inşallah bu ay da ben hamis kalırım Allahım inşallah 2 sene oldu çocuksuz ev zor oluyor çok sıkılıyorum
Inşallah canım benim inşallah sağ salim Allahın izniyle kucağına alırsın allah büyük dualarım seninle kanım ısındı sana tanimama rağmenKesinlikle Allah kmsenin evini cocuksuz birakmasin benimde 5 yil oldu bu 4. Gebeligim ama 3 kez erken dogum yaptim insallah bu kez sag salim kucagima alirim
Ne mutlu o zaman banaInşallah canım benim inşallah sağ salim Allahın izniyle kucağına alırsın allah büyük dualarım seninle kanım ısındı sana tanimama rağmenhep. Pozitif düşün kötü düşünme iyi olur emin ol
Benim adetim de kesildi 3 saattir bisey gelmedi normal mi acaba
Sökülür de hamilelik var mı diye daha umudumu tam kesmedim Allahım bu kuşkular ne berbat şeylerNe mutlu o zaman bana ☺ tesekkur ederim, adet duzensizlgine flan sebep olmuyor canim sökülür o merak etme
Sökülür de hamilelik var mı diye daha umudumu tam kesmedim Allahım bu kuşkular ne berbat şeyler
Sorun değilAa bende halden hic anlamiyorum pardonn
Ay insallah gönlunce olur herşeyySorun değilbakalım böyle yarına kadar devam ederse bisey gelmezse doğru doktora
Ay hadi inşallah bakalım artık gerçi olma ihtimali yok sanırım ama yine de kuşkuAy insallah gönlunce olur herşeyy❤
İnşallah canmBen birakamaya çalışıyorumsende hber verirsin 5 gün sonra inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?