• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar incir kürü ve soğan kürünu ayni anda kullansak bir sorun olur mu pko olduğum için soğan kürü iyi geliyor diyorlar da Bi size de sorayım dedim

Kızlar incir kürü ve soğan kürünu ayni anda kullansak bir sorun olur mu pko olduğum için soğan kürü iyi geliyor diyorlar da Bi size de sorayım dedim
Sogan kürü sökturcu diye biliyorum canm. İlk sogani yap sonra inciri yap istersen. İkisi ayni anda işe yaramayabilir

Sogan kürü sökturcu diye biliyorum canm. İlk sogani yap sonra inciri yap istersen. İkisi ayni anda işe yaramayabilir
Ben incir kürüne başlamistim acaba bıraksam mı zaten. Bende de. Pko var adetin 10. Gününde yapsam olur. Mu soğan kürünu iyi geliyor diyorlar da

Ben incir kürüne başlamistim acaba bıraksam mı zaten. Bende de. Pko var adetin 10. Gününde yapsam olur. Mu soğan kürünu iyi geliyor diyorlar da
Pko da yumurta gelismedigi catlamadigi icin incir kuru yapiliyor zaten canim. Bende de pko var hamile kalabildim hemde 4 kez, olmucak dye dusunme olur cok duydum pko olupda hamile kalanida zaten. Eger adet duzensizligin varsa o başka ama pko gecici bsey degil omur boyu olan bsey

Pko da yumurta gelismedigi catlamadigi icin incir kuru yapiliyor zaten canim. Bende de pko var hamile kalabildim hemde 4 kez, olmucak dye dusunme olur cok duydum pko olupda hamile kalanida zaten. Eger adet duzensizligin varsa o başka ama pko gecici bsey degil omur boyu olan bsey
Yani incir kürüne devam diyorsun bugün doktora gidecektim içmedim yarın da icmeyecem 2 çok sıkıntı yapar mı acaba mesajlarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım 😌

Yani incir kürüne devam diyorsun bugün doktora gidecektim içmedim yarın da icmeyecem 2 çok sıkıntı yapar mı acaba mesajlarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım 😌
Bence devam et☺️ iki gunden bsey olmaz hastaneden gelince icersin yada aciktiginda, kafana takilan ne olursa yardimci olrm canim bnun icin burdayiz 😊 kilo da genelde evet dr lar zayiflayin diyolar ama bende çok fit degildim 63le kaldim 🙈

Bence devam et☺ iki gunden bsey olmaz hastaneden gelince icersin yada aciktiginda, kafana takilan ne olursa yardimci olrm canim bnun icin burdayiz 😊 kilo da genelde evet dr lar zayiflayin diyolar ama bende çok fit degildim 63le kaldim 🙈
Çok teşekkür ediyorum sana hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadın bakalım yarın gideyim doktora ne diyecek

Çıkmaz inşallah.. Benimki çok yüksekti ama düşürülebiliyor panikleme sakın beslenme yürüyüş ilaca dikkat edersin düşer
Anladım ben şeker yüklemesi için bir içecek veriyorlar içtim başım feci dönüyor daha 2 saat sürecek iki defa kan vermek :KK43:

Anladım ben şeker yüklemesi için bir içecek veriyorlar içtim başım feci dönüyor daha 2 saat sürecek iki defa kan vermek :KK43:
Tokluk da bakıyorlar senın ben sadece açlık insülin ve şeker baktırmıstım.. Ama seninki daha iyi açlık ve tokluk 👍

Doktor tahlillerime baktı hiçbir sorun yok dedi gayet iyi çıktı tahliller çok şükür ki

Back