Inşallah da bugün su içtim diye tahlil olmaz dedi doktor yarın gidecem bakalım nasıl olacakHayırlısı cnm hakkında inşallah düşük çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah da bugün su içtim diye tahlil olmaz dedi doktor yarın gidecem bakalım nasıl olacakHayırlısı cnm hakkında inşallah düşük çıkar
Sogan kürü sökturcu diye biliyorum canm. İlk sogani yap sonra inciri yap istersen. İkisi ayni anda işe yaramayabilirKızlar incir kürü ve soğan kürünu ayni anda kullansak bir sorun olur mu pko olduğum için soğan kürü iyi geliyor diyorlar da Bi size de sorayım dedim
Ben incir kürüne başlamistim acaba bıraksam mı zaten. Bende de. Pko var adetin 10. Gününde yapsam olur. Mu soğan kürünu iyi geliyor diyorlar daSogan kürü sökturcu diye biliyorum canm. İlk sogani yap sonra inciri yap istersen. İkisi ayni anda işe yaramayabilir
Pko da yumurta gelismedigi catlamadigi icin incir kuru yapiliyor zaten canim. Bende de pko var hamile kalabildim hemde 4 kez, olmucak dye dusunme olur cok duydum pko olupda hamile kalanida zaten. Eger adet duzensizligin varsa o başka ama pko gecici bsey degil omur boyu olan bseyBen incir kürüne başlamistim acaba bıraksam mı zaten. Bende de. Pko var adetin 10. Gününde yapsam olur. Mu soğan kürünu iyi geliyor diyorlar da
Yani incir kürüne devam diyorsun bugün doktora gidecektim içmedim yarın da icmeyecem 2 çok sıkıntı yapar mı acaba mesajlarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canımPko da yumurta gelismedigi catlamadigi icin incir kuru yapiliyor zaten canim. Bende de pko var hamile kalabildim hemde 4 kez, olmucak dye dusunme olur cok duydum pko olupda hamile kalanida zaten. Eger adet duzensizligin varsa o başka ama pko gecici bsey degil omur boyu olan bsey
Bence devam etYani incir kürüne devam diyorsun bugün doktora gidecektim içmedim yarın da icmeyecem 2 çok sıkıntı yapar mı acaba mesajlarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım![]()
Çok teşekkür ediyorum sana hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadın bakalım yarın gideyim doktora ne diyecekBence devam et☺ iki gunden bsey olmaz hastaneden gelince icersin yada aciktiginda, kafana takilan ne olursa yardimci olrm canim bnun icin burdayizkilo da genelde evet dr lar zayiflayin diyolar ama bende çok fit degildim 63le kaldim
![]()
Amin inşallah Allah razı olsun sizdenHakkında hayırlısı cnm
Aç karna bakılıyor ama su içince olmuyor muymus bilmiyordumInşallah da bugün su içtim diye tahlil olmaz dedi doktor yarın gidecem bakalım nasıl olacak
Valla bende bilmiyordum doktor hicbirsey yiyip içmemen gerekiyor dedi bakalım yarın ne olacakAç karna bakılıyor ama su içince olmuyor muymus bilmiyordum
Yaz buraya sonucunu cnmValla bende bilmiyordum doktor hicbirsey yiyip içmemen gerekiyor dedi bakalım yarın ne olacak
Tamam yazarım canım inşallah kötü sonuç çıkmazYaz buraya sonucunu cnm
Çıkmaz inşallah.. Benimki çok yüksekti ama düşürülebiliyor panikleme sakın beslenme yürüyüş ilaca dikkat edersin düşerTamam yazarım canım inşallah kötü sonuç çıkmaz
Anladım ben şeker yüklemesi için bir içecek veriyorlar içtim başım feci dönüyor daha 2 saat sürecek iki defa kan vermekÇıkmaz inşallah.. Benimki çok yüksekti ama düşürülebiliyor panikleme sakın beslenme yürüyüş ilaca dikkat edersin düşer
Tokluk da bakıyorlar senın ben sadece açlık insülin ve şeker baktırmıstım.. Ama seninki daha iyi açlık ve toklukAnladım ben şeker yüklemesi için bir içecek veriyorlar içtim başım feci dönüyor daha 2 saat sürecek iki defa kan vermek![]()
Zaten içeceği içmeden onca 5 tüp kan verdim az önce bidaja verdim 1 saat sonra yine verecem bakalım ne çıkacakTokluk da bakıyorlar senın ben sadece açlık insülin ve şeker baktırmıstım.. Ama seninki daha iyi açlık ve tokluk![]()
Hadi hayırlısıZaten içeceği içmeden onca 5 tüp kan verdim az önce bidaja verdim 1 saat sonra yine verecem bakalım ne çıkacak