• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah inşallah olur en kısa zamanda ben 2 yıllık evliyim son 1 yıldır İstiyoruz ama olmuyor
İnşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız benim adete son 5 gün geri sayım başladı heyecan dorukta 😂 senin kaç gün kaldı

Aynen valla inşallah olur valla. Ortada bebis yok bende ama beğendiğim eşyaları alıyorum dayanamıyorum eşimde bana gülüyor Bi bebek olsun sonra alırsın 😂😂😂
Hadi ya bende öyleydim artık bıraktım almayı olmayan bebeg dön biçiyorum 😂😂😂😂

Gerçekten mi ay hadi inşallah bu ay da ben hamis kalırım Allahım inşallah 2 sene oldu çocuksuz ev zor oluyor çok sıkılıyorum
Kesinlikle Allah kmsenin evini cocuksuz birakmasin benimde 5 yil oldu bu 4. Gebeligim ama 3 kez erken dogum yaptim insallah bu kez sag salim kucagima alirim

Kesinlikle Allah kmsenin evini cocuksuz birakmasin benimde 5 yil oldu bu 4. Gebeligim ama 3 kez erken dogum yaptim insallah bu kez sag salim kucagima alirim
Inşallah canım benim inşallah sağ salim Allahın izniyle kucağına alırsın allah büyük dualarım seninle kanım ısındı sana tanimama rağmen 🤗 hep. Pozitif düşün kötü düşünme iyi olur emin ol

Benim adetim de kesildi 3 saattir bisey gelmedi normal mi acaba

Inşallah canım benim inşallah sağ salim Allahın izniyle kucağına alırsın allah büyük dualarım seninle kanım ısındı sana tanimama rağmen 🤗 hep. Pozitif düşün kötü düşünme iyi olur emin ol

Benim adetim de kesildi 3 saattir bisey gelmedi normal mi acaba
Ne mutlu o zaman bana ☺️ tesekkur ederim, adet duzensizlgine flan sebep olmuyor canim sökülür o merak etme

Back