Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de polistik over varInsllah bebeğini sağ salim kucağına alirsin rahat bir doğum geçirirsin inşallah![]()
Gerçekten mi ay hadi inşallah bu ay da ben hamis kalırım Allahım inşallah 2 sene oldu çocuksuz ev zor oluyor çok sıkılıyorumBende de polistik over var ☺ amiin dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
Yaa ne güzel o şekilde de işe yaradığını bilmiyordum açıkçası inşallah bana da iyi gelirİncir le bende hamile kalmıştım ama kür değil kayinvalidemin bahçesinde ağaç var günde çıkıp taze taze koparıp koparıp yemiştim 10 günün sonunda o ay hamile kalmistim
İncir kürü ile hamile kalanlari çok duydum inşallah sizde de faydalı olur bu ay hepimiz müjdeli haberi alalım inşallahYaa ne güzel o şekilde de işe yaradığını bilmiyordum açıkçası inşallah bana da iyi gelir
Benim denediğim süreçte 9 tane incir havuçlar büyükse 2 tane öyle yapıyordum ama uzun süreli. Kullansam. İşe yariyacagini hissediyorumRica ederim ne demekben adetin 3. Gunu başlamistim 5. Gunude olur sorun olmaz yumurtalar gelisip buyudugu icin bendede oluyordu agrilar. Havucu baştan koysanizda olur sanirim, ben ibrahim saracoglnun kurunu kendime gore ayarlamistim o 17 incir diyodu ben 5 incir koymustum mesela
![]()
Ay hadi bakalım inşallah çok istiyorum çevreden de sıkıntı alıyorum benden sonra evlenenler 2. Ye hamile bende tık yok niye olmuyor diye üzülüyorum bakalım inşallah bu ay olurİncir kürü ile hamile kalanlari çok duydum inşallah sizde de faydalı olur bu ay hepimiz müjdeli haberi alalım inşallah![]()
Tedavi goruyormusun ben de 2 düşük yaptım geçen sene dusukten sonra bi daha olmadıAy hadi bakalım inşallah çok istiyorum çevreden de sıkıntı alıyorum benden sonra evlenenler 2. Ye hamile bende tık yok niye olmuyor diye üzülüyorum bakalım inşallah bu ay olur
Canım Gaziantepte oturuyorum ben Prof. A gittim yani adam. Biseyin yok ilaç tedavisi de oldum olmadı yani bilmiyorum hiçbir sorun olmamasına rağmen kısmet olmuyor ilaçlardan da tiksindim artık son çare incir kürüTedavi goruyormusun ben de 2 düşük yaptım geçen sene dusukten sonra bi daha olmadı
Ay bende ınankiBebekle ilgili şimdi ne duysam deniyorum vücudum kobay oldu![]()
Hayır bir sorun çıkmadı tedavi gördüm ayn ı senin gibi tiksinti geldi artık ki zaten ilaç seven biri değilim1 senedir de tedavi bıraktım kendi yontemlerimi deniyorumAy bende ınankisende bir sorun yoktur inşallah hic çocuğun yok mu canm
İncir kurune hala devam mıHayır bir sorun çıkmadı tedavi gördüm ayn ı senin gibi tiksinti geldi artık ki zaten ilaç seven biri değilim1 senedir de tedavi bıraktım kendi yontemlerimi deniyorum![]()
Inşallah hamilesindir Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın nasip eder inşallah saana tüm isteyenlere annelik duygusunu tattirir inşallahBen her ay hamileyim diye umutlaniyorum sonuç hüsran ama bu ay her zaman kimden daha fazla umutluyum![]()
Yo kürleri bıraktım son olarak çörek otu yapmıştım acillik oldum midem ı fena bozdu aslan peçeli de sancı için çok iyi geldi ondan da fayda görmedimİncir kurune hala devam mı![]()
Aminnn Allah isteyen herkese sağlıklı nasip etsinInşallah hamilesindir Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın nasip eder inşallah saana tüm isteyenlere annelik duygusunu tattirir inşallah
Dikkat et kendine saglamken hasta olma fazlasına kaçma biraz vücudunu dinlendir inşallah nasip. Olur sen kaç yıllık evlisinYo kürleri bıraktım son olarak çörek otu yapmıştım acillik oldum midem ı fena bozdu aslan peçeli de sancı için çok iyi geldi ondan da fayda görmedim![]()
5 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyoruz siz kaç senelik evlisinizDikkat et kendine saglamken hasta olma fazlasına kaçma biraz vücudunu dinlendir inşallah nasip. Olur sen kaç yıllık evlisin