• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuru incir kürü kullananlar yardım!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İncir le bende hamile kalmıştım ama kür değil kayinvalidemin bahçesinde ağaç var günde çıkıp taze taze koparıp koparıp yemiştim 10 günün sonunda o ay hamile kalmistim

İncir le bende hamile kalmıştım ama kür değil kayinvalidemin bahçesinde ağaç var günde çıkıp taze taze koparıp koparıp yemiştim 10 günün sonunda o ay hamile kalmistim
Yaa ne güzel o şekilde de işe yaradığını bilmiyordum açıkçası inşallah bana da iyi gelir

Rica ederim ne demek😊 ben adetin 3. Gunu başlamistim 5. Gunude olur sorun olmaz yumurtalar gelisip buyudugu icin bendede oluyordu agrilar. Havucu baştan koysanizda olur sanirim, ben ibrahim saracoglnun kurunu kendime gore ayarlamistim o 17 incir diyodu ben 5 incir koymustum mesela😊
Benim denediğim süreçte 9 tane incir havuçlar büyükse 2 tane öyle yapıyordum ama uzun süreli. Kullansam. İşe yariyacagini hissediyorum 😊

İncir kürü ile hamile kalanlari çok duydum inşallah sizde de faydalı olur bu ay hepimiz müjdeli haberi alalım inşallah 😊
Ay hadi bakalım inşallah çok istiyorum çevreden de sıkıntı alıyorum benden sonra evlenenler 2. Ye hamile bende tık yok niye olmuyor diye üzülüyorum bakalım inşallah bu ay olur

Ya bide bugün sağ gözümdeki kirpiklerim birbirine girmiş duzeltemiyorum deli olacam Bi tanesi aşağı inmiş rahatsız oldum ne yaptıysam düzelmedi Bi fikriniz varsa yapım deli etti beni 😌😂😂😂

Ay hadi bakalım inşallah çok istiyorum çevreden de sıkıntı alıyorum benden sonra evlenenler 2. Ye hamile bende tık yok niye olmuyor diye üzülüyorum bakalım inşallah bu ay olur
Tedavi goruyormusun ben de 2 düşük yaptım geçen sene dusukten sonra bi daha olmadı

Tedavi goruyormusun ben de 2 düşük yaptım geçen sene dusukten sonra bi daha olmadı
Canım Gaziantepte oturuyorum ben Prof. A gittim yani adam. Biseyin yok ilaç tedavisi de oldum olmadı yani bilmiyorum hiçbir sorun olmamasına rağmen kısmet olmuyor ilaçlardan da tiksindim artık son çare incir kürü

Ay bende ınanki 😂😂 sende bir sorun yoktur inşallah hic çocuğun yok mu canm
Hayır bir sorun çıkmadı tedavi gördüm ayn ı senin gibi tiksinti geldi artık ki zaten ilaç seven biri değilim1 senedir de tedavi bıraktım kendi yontemlerimi deniyorum 😁😁

Ben her ay hamileyim diye umutlaniyorum sonuç hüsran ama bu ay her zaman kimden daha fazla umutluyum :D

Yo kürleri bıraktım son olarak çörek otu yapmıştım acillik oldum midem ı fena bozdu aslan peçeli de sancı için çok iyi geldi ondan da fayda görmedim 😂
Dikkat et kendine saglamken hasta olma fazlasına kaçma biraz vücudunu dinlendir inşallah nasip. Olur sen kaç yıllık evlisin

Back