KURU FİSİLYE

Akşamdan soğuk suda ıslıyorum, biz pastırmalı ve kuru domatesli severiz ( ikisi de tuzlu olduğu için) extra tuz atmıyorum, çemenli ise baharatta sadece pul biber, soğan salça , düdüklüde az suyla pişerse helmeleniyor zaten, afiyet olsun.

Pişek fasülye belli ki bunu haşlama önceden kaynak suyla mı haşladın pişirmeden evvel tencereye koy kaynamaya başlayınca kapat suyunu süz sonra düdüklüde kontrollü bir şekilde ikinci kez kaynat ilk defa kaynatacağın fasulyeyi bir kez düdüklüde açıp bakmak gerekir

siz böyle anlatınca hoş oluyo ama şuan hiç hoş şeyler yaşamıyorum fasulyeyle

Fasülyenin cinsindendir o şimdi gördüm kabukları daha iri fasulye alın bir dahakine, sıcak suda ıslamayın , nohutu güzel yapıyorsanız fasülyeyi de yaparsınız , sevmediği şeyleri de güzel yapamıyor insan bazen istemsizce, kızmayın fasülyelere ya

Amaan pişek mi pişmeyek mi bilmiyom vallaha. Bakcam yarın yaparken artık

Fasülye sert dik olmasın diye.
düdüklü tenceremin markası falez
Klipsli diyorlar dimi onlardan sanırım 2009 yılında ilk düdüklümü almıştım satış temsilcisi bana klipslileri de önermişti dedim bana eski tip olsunçok geri kafalıymışım ikinci düdüklümü aldım yine eski tip yine mi geri kafalıyım şimdi 3.5 litre miniklerden almak istiyorum onu da eski tip bakıyorum birileri yeni tip kullanımlari kolay mı bana deyiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…