- 23 Ocak 2016
- 33.066
- 49.478
- 598
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Ne 50 tane çıkar yahuŞuan 50 tane falan çıkardım heralde, fazla da olabiliir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne 50 tane çıkar yahuŞuan 50 tane falan çıkardım heralde, fazla da olabiliir
Ha böyleNasıl kabuk attı atmaması lazım pişek fasülye mi acaba pişek olanlar haşlamaya gerek olmuyor kısa sürede piserler
Fasülye sert dik olmasın diye.2 saat kaynatılır mı ya çok uzun süre yeni model mi düdüklü eski mi onu anlamadım korkmana gerek yok yeni tiplerden anlamıyorum gerçi ben eski tip çeşmenin altına tutup sonra açıyorum
Öyle olunca iki üç tane çıkabiliyor ben seçiyorum.
üstü kırışık gibi duran.
Allah iyiliğinizi versin emi gülerken gözümden yaş geldi ne kırışık neyi çıkardınızŞuan 50 tane falan çıkardım heralde, fazla da olabiliir
Her fasülye farklı .Şuan 50 tane falan çıkardım heralde, fazla da olabiliir
Yukarda fotoğraf attım bak, öyle mi?
Pişek fasülye belli ki bunu haşlama önceden kaynak suyla mı haşladın pişirmeden evvel tencereye koy kaynamaya başlayınca kapat suyunu süz sonra düdüklüde kontrollü bir şekilde ikinci kez kaynat ilk defa kaynatacağın fasulyeyi bir kez düdüklüde açıp bakmak gerekirHa böyle
siz böyle anlatınca hoş oluyo ama şuan hiç hoş şeyler yaşamıyorum fasulyeyleAkşamdan soğuk suda ıslıyorum, biz pastırmalı ve kuru domatesli severiz ( ikisi de tuzlu olduğu için) extra tuz atmıyorum, çemenli ise baharatta sadece pul biber, soğan salça , düdüklüde az suyla pişerse helmeleniyor zaten, afiyet olsun.
İlk kaynatımda biraz kırışıyor ama ben hiç ayıklamadım daha önce onları neden ayıklıyorsunuz ki
annem dedi.İlk kaynatımda biraz kırışıyor ama ben hiç ayıklamadım daha önce onları neden ayıklıyorsunuz ki
EvetYukarda fotoğraf attım bak, öyle mi?
Amaan pişek mi pişmeyek mi bilmiyom vallaha. Bakcam yarın yaparken artıkPişek fasülye belli ki bunu haşlama önceden kaynak suyla mı haşladın pişirmeden evvel tencereye koy kaynamaya başlayınca kapat suyunu süz sonra düdüklüde kontrollü bir şekilde ikinci kez kaynat ilk defa kaynatacağın fasulyeyi bir kez düdüklüde açıp bakmak gerekir
Allah iyiliğinizi versin emi gülerken gözümden yaş geldi ne kırışık neyi çıkardınız
Klipsli diyorlar dimi onlardan sanırım 2009 yılında ilk düdüklümü almıştım satış temsilcisi bana klipslileri de önermişti dedim bana eski tip olsunçok geri kafalıymışım ikinci düdüklümü aldım yine eski tip yine mi geri kafalıyım şimdi 3.5 litre miniklerden almak istiyorum onu da eski tip bakıyorum birileri yeni tip kullanımlari kolay mı bana deyiversinFasülye sert dik olmasın diye.
düdüklü tenceremin markası falez
Ayy gazsız günleriniz olsun o halde canınızı çektirdiysem de hakkınızı helal edin..Evet
Ben kuru fasülye çok severim.
Hamileyken yiyordum.
Doğumdan sonra gaz yaparmış.
Üç ay yemedim.
İnşallah gelecek ay azcık yavaş yavaş yicem.
Gaz için son ay bu ocak ayı .
Oğlumda
Haber et buraya da valla merak ettim bakAmaan pişek mi pişmeyek mi bilmiyom vallaha. Bakcam yarın yaparken artık
Ben daha da merak ettim yarın atarım buraya güncelleme halinde.Haber et buraya da valla merak ettim bak