- 20 Mart 2024
- 1.882
- 1.852
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Süt de aynı mantık o zamanKimyon yakışmıyor bence kuruya :)
Yok geceden ıslatıyoruz ya suyuna koyuyorum. Sonra zaten bir taşım haşlıyorum. Fitik asidini alıyormuş fermente oluyormuş gazı gidiyormuş gibi şeyler diyorlar
Allah Allah bı kere denicem bunu kesinKimyon yakışmıyor bence kuruya :)
Yok geceden ıslatıyoruz ya suyuna koyuyorum. Sonra zaten bir taşım haşlıyorum. Fitik asidini alıyormuş fermente oluyormuş gazı gidiyormuş gibi şeyler diyorlar
Laktozsuz süt belki olabilirSüt de aynı mantık o zaman
Kız canımı çektirdin hahahahahKuru fasülye sevilmez mi diyeceğim sevilmiyormuş yaa kış akşamlarında yanında pilav sarımsaklı cacık bir de turşu fasulyeyi pişirirken biraz da acılık katınca ımmmm mis
Valla bahsedince benim canım piyaz çektiKız canımı çektirdin hahahahah
Immm piyaz da sevmemValla bahsedince benim canım piyaz çekti
Piyaz sevilmez mi of ya et yemeğinin ya da et döner köfte yerken yanında ortada piyazzzImmm piyaz da sevmem
Bana piyazdan bahset belki canım ondan da çeker……
Hahahah seninle 2 gün takılan 3. Gün yandıPiyaz sevilmez mi of ya et yemeğinin ya da et döner köfte yerken yanında ortada piyazzz
3.gün de kuru fasülye yenmez canım Allah korusunHahahah seninle 2 gün takılan 3. Gün yandı
Ay şimdi suya koydum, hepsi kabuk attıBen geceden ıslıyorum.
sabah haşlıyorum.
Et ile soğanı kavurup sıcak su ekleyip
Salçasını koyup baharatını atıp pişiriyorum tencerede .
Hiç düdüklüde yapmadım.
Düdüklüde hiç pisirmedin mi ee peki normal tencerede ne kadar sürede pişiyor? Ben ezogelini bile düdüklüde yapıyorumBen geceden ıslıyorum.
sabah haşlıyorum.
Et ile soğanı kavurup sıcak su ekleyip
Salçasını koyup baharatını atıp pişiriyorum tencerede .
Hiç düdüklüde yapmadım.
sabırsız birileri dahaDüdüklüde hiç pisirmedin mi ee peki normal tencerede ne kadar sürede pişiyor? Ben ezogelini bile düdüklüde yapıyorum
Ciddiyim . Düdüklü tencerem var ama yeni model biraz ayarını pek bilmiyorum.Düdüklüde hiç pisirmedin mi ee peki normal tencerede ne kadar sürede pişiyor? Ben ezogelini bile düdüklüde yapıyorum
Kız 2 saat beni de haşlasan ben de kıvama gelirimCiddiyim . Düdüklü tencerem var ama yeni model biraz ayarını pek bilmiyorum.
Onu kullanırken yanımda annem falan olmalı anca.
tencerede fasülyeyi 2 saat haşlasam
İstediğim kıvama geliyor .
2 saat kaynatılır mı ya çok uzun süre yeni model mi düdüklü eski mi onu anlamadım korkmana gerek yok yeni tiplerden anlamıyorum gerçi ben eski tip çeşmenin altına tutup sonra açıyorumCiddiyim . Düdüklü tencerem var ama yeni model biraz ayarını pek bilmiyorum.
Onu kullanırken yanımda annem falan olmalı anca.
tencerede fasülyeyi 2 saat haşlasam
İstediğim kıvama geliyor .
Öyle olunca iki üç tane çıkabiliyor ben seçiyorum.Ay şimdi suya koydum, hepsi kabuk attıçıldırma eşiğindeyim.
Şuan 50 tane falan çıkardım heralde, fazla da olabiliirÖyle olunca iki üç tane çıkabiliyor ben seçiyorum.
üstü kırışık gibi duran.
Nasıl kabuk attı atmaması lazım pişek fasülye mi acaba pişek olanlar haşlamaya gerek olmuyor kısa sürede piserlerAy şimdi suya koydum, hepsi kabuk attıçıldırma eşiğindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?