- 23 Ocak 2016
- 33.071
- 49.482
- 598
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Olur böyle hoş olmayan şeyler insana sonra hatıra kalıyor ben köfte yapmıştım ilk köftemdi bildiğin içi çiğsiz böyle anlatınca hoş oluyo ama şuan hiç hoş şeyler yaşamıyorum fasulyeyle
Vallaha ben kırışanlara ayar olduğum için çıkarttım, kimse bişey demediİlk kaynatımda biraz kırışıyor ama ben hiç ayıklamadım daha önce onları neden ayıklıyorsunuz ki
Benimki de ölse gık demez.Olur böyle hoş olmayan şeyler insana sonra hatıra kalıyor ben köfte yapmıştım ilk köftemdi bildiğin içi çiğgaribim eşim de yemişti
Fotoğrafta altta gördüklerim gayet iyi ama diriler az bişey çıktı sanırım elindekilerdenVallaha ben kırışanlara ayar olduğum için çıkarttım, kimse bişey demedigözüme battı yani
Yok yok o başlangıçta ‘bunlar neeeeee’ diye çıkarttıklarım. Dahası da var yaniFotoğrafta altta gördüklerim gayet iyi ama diriler az bişey çıktı sanırım elindekilerden
Her fasülye farklı .
İsmi markası falan .
Yo ben istemeyerek yaptığım yemekleri daha güzel yapıyorum. Hatta kafadan atıp yaptığım tarifler var. Aman allahım…Fasülyenin cinsindendir o şimdi gördüm kabuklarıdaha iri fasulye alın bir dahakine, sıcak suda ıslamayın , nohutu güzel yapıyorsanız fasülyeyi de yaparsınız , sevmediği şeyleri de güzel yapamıyor insan bazen istemsizce, kızmayın fasülyelere ya
Ananın tarifini bana bi yazıver. Vallaha çıldırcambenim anam kuru fasulye uzmanıdırondan öyle gördüğüm için ben haşlayıp yapıyorum. zaten buzlukta tüm fasulyeler haşlanmış hazır duruyor
File marketin kendi markasıBiordanbiburdan bu markayı yeni görmüş oldum.
tereyağ, sıvı yağ, soğan kavuruyorsun (ben sarımsak da koyuyorum). salça. iyice kavurduktan sonra et (ben eti de önceden haşlanmış koyuyorum), sonra kuru fasulye (önceden haşlanmış) kavuruyorum. üzerine istediğin baharatlarla kavurup su koyuyorum. bitti bu kadarAnanın tarifini bana bi yazıver. Vallaha çıldırcam
Şu dondurucu stoğu olanları öyle kıskanıyorum kitereyağ, sıvı yağ, soğan kavuruyorsun (ben sarımsak da koyuyorum). salça. iyice kavurduktan sonra et (ben eti de önceden haşlanmış koyuyorum), sonra kuru fasulye (önceden haşlanmış) kavuruyorum. üzerine istediğin baharatlarla kavurup su koyuyorum. bitti bu kadar
eti ciğ koyarsan ilk eti kavurmak lazım biraz yağla ve etin suyunu iyice çekmesi gerekiyor.
bu kadarbenim fasulye, et her sey dolapta donmus ve yemeklik ayrılmış durumda o yüzden önceden suya koymakla veya haşlamakla uğraşmıyorum. geç de pişmemiş oluyor
ben de üşeniyordum ama bi kere başlayınca evdeki her deyi buzluğa stok yapıyorsunŞu dondurucu stoğu olanları öyle kıskanıyorum kibenim sadece buz küplerim var….
O hamaratlık ne zaman gelcek bana, o meçhulben de üşeniyordum ama bi kere başlayınca evdeki her deyi buzluğa stok yapıyorsunöyle büyük kolaylık ki
Fasulyeyle aramız hiç iyi değil, senelerdir küsüz.Hazır haşlanmış fasülye ile yapıyorum ben o da çok nadir. Ama bombay cinsi fasülye var o çok lezzetli oluyor bi kere yaptım tuzlu su ile bekletip haşladım sonra normal pişirdim en lezzetli o olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?