- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Ay çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.Eğer fasulyenin cinsinden falan anlamiyorsan mutlaka akşamdan suya koy ertesi gün yapacağın zaman 5 dakika kadar kaynat. Sonra da süz yemeğini yap ben işine sadece soğan pul biber ve salça koymuyorum. Biberli domatesli sevmiyoruz. Esin sulu mu yoksa az sulu mu seviyor ona göre de su koy işte. He bir de düdüklü tenceren iyi mi bilmiyorum iyiyse ve guveniosan fisladiktan sonra 20 dakika da pişmiş olur. Benim düdüklü tencere Emsanin yani memnunum fisladiktan sonra 15 dakika sonra pişmiş oluyor kapatıyorum.
Yaaa. O zaman karbonat koymadan düdüklüde yapıyım ben deDüdüklü tencerem olmadan önce pissin die bende karbonat koyuyordum ama düdüklü tencere aldıktan sonra anladım ki karbonat tadını bozuyormus.
Tamam yarın denicem, buraya da fotisini atıcam. Görüntüsünden anlarsın kesin, sende o ışığı gördüm benFikirdatmiyom valla dümdüz çeşmenin altına koyuyorum.Gün içinde karar verdiysem akşamdan islatmadiysam 30 dk kaynatıp duduklude suyunu döküp direk kavurup direk yemek yapıyorum.
Suya bastırmadan önce foto at bana özelden cinsine bakayımTamam yarın denicem, buraya da fotisini atıcam. Görüntüsünden anlarsın kesin, sende o ışığı gördüm ben
Nohutu 15 dakikada pisiriyorsa fasulye çabuk pişer.afiyet olsunAy çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
Düdüklümden memnunum ya Jumbo’nun. Nohutu 15 dakikada yapıyor. Fasulyeyi de kontrollü pişiririm
Dur atıyomSuya bastırmadan önce foto at bana özelden cinsine bakayım
çok teşekkürleerNohutu 15 dakikada pisiriyorsa fasulye çabuk pişer.afiyet olsun
Yani ben hep acı gibi bir tat aliodum hatta bı ara eşimde fark etti de anlayamadı neden olduğunuYaaa. O zaman karbonat koymadan düdüklüde yapıyım ben de
Çok değişik vallahaYani ben hep acı gibi bir tat aliodum hatta bı ara eşimde fark etti de anlayamadı neden olduğunusonra düdüklü alınca farkı gördüm
Düdüklü tencerem olmadan önce pissin die bende karbonat koyuyordum ama düdüklü tencere aldıktan sonra anladım ki karbonat tadını bozuyormus.
Ay herkes verdi de, bi videoda kimyonla haşlarsanız gaz yapmaz diyordu. Onu da denesem miAkşamdan suya koymanın mantığı gaz yapmasın hem yumsasin tabii ki, bence suya koy acayip gaz farkı oluyor, herkes tarif vermiş zaten afiyet olsun
Yoğurdu da ilk defa burda öğrendim yemeğini yaparken mi koyuyorsunuz. Tadını değiştirmiyor muÖyle miiii ben hiç koymadım karbonat. Yoğurt hep koyarım tadında bir şey farketmedim.
Bir de gaz alsın diye pişerken kimyon koyuyorlar bence onda tat bozuyor.
Bazen ben de inat ediyorum yavaş yavaş pişsin düdüklüye koymayayım diye. Saatler sürüyor
Bilmem dene bakalım at biraz içine iyi olursa haber ver bende deneyeceğim hiç denemedim kimyonluAy herkes verdi de, bi videoda kimyonla haşlarsanız gaz yapmaz diyordu. Onu da denesem mi
Bozuyor mu tadı iyi vazgectim bende kimyonlu denemeyeyim hiçÖyle miiii ben hiç koymadım karbonat. Yoğurt hep koyarım tadında bir şey farketmedim.
Bir de gaz alsın diye pişerken kimyon koyuyorlar bence onda tat bozuyor.
Bazen ben de inat ediyorum yavaş yavaş pişsin düdüklüye koymayayım diye. Saatler sürüyor
Gece rahat uyumak için miAy herkes verdi de, bi videoda kimyonla haşlarsanız gaz yapmaz diyordu. Onu da denesem mi
Zehirlenmezsem, tabiki yazarımBilmem dene bakalım at biraz içine iyi olursa haber ver bende deneyeceğim hiç denemedim kimyonlu
Kimyon yakışmıyor bence kuruya :)Ay herkes verdi de, bi videoda kimyonla haşlarsanız gaz yapmaz diyordu. Onu da denesem mi
Yoğurdu da ilk defa burda öğrendim yemeğini yaparken mi koyuyorsunuz. Tadını değiştirmiyor mu
Yok sigara kullanıyoruz eşim de ben de, çakmak yakarken uçmayalım diyeGece rahat uyumak için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?