O zaman içindeki yağı salçası kısaca tadı gidecek :)Suyunu kepceyle boşaltsan:)
Ben arada cok gelirse yapıyorum vallaO zaman içindeki yağı salçası kısaca tadı gidecek :)
Hahahah Allahm başka dert vermesin de dedinizmi :))ben de içimden kime kuru fasulyem diye hitap ediyor acaba konu sahibi diye düşünerek girdim :)
Denedim baya 40 dk falan pisti olmadı:)Yemeği kısık ateşte biraz daha pişirirsen hem fasulye dağılmaz hem de suyu koyu bir hal alır. Eline sağlık
Hahahah Allahm başka dert vermesin de dedinizmi :))
1 kaşık un atın üstüne karıştırın kıvamı gelecektirIyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
1 su bardağı fasulyeye 5 bardak su çok gelmiş olabilir :)Denedim baya 40 dk falan pisti olmadı:)
Allah razı olsunbi gülümseme yayıldı yüzüme önce okuyunca. dedim onu da :)
Zaten unlu yapmistim biraz daha koysam sakıncası olurmu ki1 kaşık un atın üstüne karıştırın kıvamı gelecektir
Deneyimmi(tamamen sallıyorum) içine nişasta falan koysan katılaşır mı acaba?
Bende kuru fasulye yüzünden kavga çıktı sandimIyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
Hahahah bilmem cikmadi da çıkar mı dersiniz :))) buda bi dert sonucta canimmm moralim bozuluyor her yaptığım tutmalı:)Bende kuru fasulye yüzünden kavga çıktı sandim
Ben de birisi, birine kuru fasulyemm diye mesaj atmışta onu yakaladı sandımBende kuru fasulye yüzünden kavga çıktı sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?