- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.522
- 333
Yarın birçok evde kuru fasulye olucak sanırımey haaa oyle bır ballandıra ballandıra anlatmıssınız kı nasıl yaptıgınızı kızlar canım cektı
yarın aksam evde kuru fasulye kesın var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın birçok evde kuru fasulye olucak sanırımey haaa oyle bır ballandıra ballandıra anlatmıssınız kı nasıl yaptıgınızı kızlar canım cektı
Annem de derki kuru fasulye ve nohutu soğuk suyla islarsan soğuk suyla pişmeye koyacakmişsin sıcak suyla islarsan sıcak su koyacakmışsin ben nasıl denk gelirse öyle yapıyorum hep ılık su kullanırım genellikle ama bakliyatin cinsine de bağlı galibaPeki bisey sorsam? Yemeği pişirirken kimi sıcak su köyün diyor kimi soğuk ben pilâvda sıcak su kullanıyorum ama nohut fasulye vs yemeklerde soğuk suyla psiiriyorum nasıl olmalı farkedermi?
Valla kocam bayıldı sen baya olmuşsun hanım dediÇok geç gelmişim ya çoktan yemişsindir:)
Güzel oldu mu?
Bende bugün yapmıştım çok severiz ailecek![]()
Bebişim yok malesef daha Allah mi söyletti ki:))Bebişinize kuru fasulyem dediniz sandım :)))
Çok geç gördüm mesajınızı bide tabi engel almışım yanls yere actigimdan konuyu anca cevapliyorm :)) suyunu dökmedim kıyamadım öylece güvece aldım fırına attım 10 15 dk sonra çıkardım eşim bayıldı ama baya bi sevdi gerçekten bende anlamadım:)) hiç çaktırmadım onada :)Annem de derki kuru fasulye ve nohutu soğuk suyla islarsan soğuk suyla pişmeye koyacakmişsin sıcak suyla islarsan sıcak su koyacakmışsin ben nasıl denk gelirse öyle yapıyorum hep ılık su kullanırım genellikle ama bakliyatin cinsine de bağlı galiba
Bir merak tuttu ya beni oldu mu ya fasulye sonuç ney![]()
Ben de dağıldı un oldu sandımAha yandi güzelim yemek diye girdim bende![]()
Yediler bilePistiyse fasulye susuz tuket.. sgzi acik kaynatsan buharla cikar ama cok is. Valla hic olcuyle yspmadim bu isi
Hahaha sonradan gordum yaaa:))Yediler bile![]()
İyi ne güzel =)Valla kocam bayıldı sen baya olmuşsun hanım dedi![]()
tedirgindim ama sonrada guvecte pisirdim fırında sevindim
![]()
Yaptınız mıey haaa oyle bır ballandıra ballandıra anlatmıssınız kı nasıl yaptıgınızı kızlar canım cektı
Çok geç gördüm mesajınızı bide tabi engel almışım yanls yere actigimdan konuyu anca cevapliyorm :)) suyunu dökmedim kıyamadım öylece güvece aldım fırına attım 10 15 dk sonra çıkardım eşim bayıldı ama baya bi sevdi gerçekten bende anlamadım:)) hiç çaktırmadım onada :)
Oh oh. Afiyet bal şeker olsunyaptım ve ıkı tabak yedım tursuyla beraber
![]()
Oh oh. Afiyet bal şeker olsun![]()
![]()