• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru Fasulye?

Tabiki olur ama düdüklüde yapın daha kolay. Normal tencere güzel yapmaz.
Ben yarım saat pişiriyorum 1 saat suda bırakıyorum sonra da düdüklüde 15 dakikada pişiyor çok da güzel oluyor. Akşamdan suya hiç koyarak yapmadım.
Düdüklüm yok ki canım kullanmıyorum :(

:)) kullanamam ben ya güvenmiyorum kendime
Ben de kullanamiyorum.s
Hatta 1 aya dugunum var, ceyizime de almadim valla
Hediye gelirse de durur kenarda
Benim anneannemin duduklusu patlamisti hem ondan dolayi korkarim, hem de acip pistigini gormeden anlayamiyorum kokusundan falan.s

Ben de kullanamiyorum.s
Benim anneannemin duduklusu patlamisti hem ondan dolayi korkarim, hem de acip pistigini gormeden anlayamiyorum kokusundan falan.s
Aynen ben de çeyiz alırken almadım aslında çok büyük rahatlık ama kullanamam diye düşünüyorum güvenmiyorum kendime ..
Kuru şeyler ve et hariç Başka bir şeyde lazım olmuyor

Taze ev yemekleri pişiren bi yere uçsaydın ya hemen, akşama kadar hayalini kurcan şimdi :)

Aynen ben de çeyiz alırken almadım aslında çok büyük rahatlık ama kullanamam diye düşünüyorum güvenmiyorum kendime ..
Kuru şeyler ve et hariç Başka bir şeyde lazım olmuyor

Kuru bakliyati geceden bekletip oglene dogru haslayinca lokum gibi de pisiyor valla. Cok da elzem bir sey degil benim icin. Eti de guveçte yapiyoruz. Onda da aramadim pek.

Ben de kullanamiyorum.s

Bende de yok. Annem korkardı, lisede arkadaşının suratına patlamış sanırım. Ben de hiç kullanımını görmeyince almadım. Kuru bakliyatları haşlanmış alıyorum, iki kişiye yetiyor iki gün o konserve. Eti de toplu kavurup yemeklik ayırıyorum. Zaman zaman bakıyorum alsam mı diye, sonra vazgeçiyorum :D

Ne demek ben düdüklü sevmem :KK12:muhteşem bişe 500 ile 1000 tl arası bi düdüklü alın bakın keyfinize bide çok lezzetli oluyor kapağı hiç açılmadığı ve buharı ile piştiği için ben çorba pilav hariç herşeyin onun içine atıyorum o hallediyor :)

Maksimum 30 dk bana 10 dk yetiyor yemek hazır :kk77:

Balla kızlar koydum kuru fasulyeyi 15 dk haşladım azıcık karbonat attım şimdi pişiriyorum yemek olarak had hayırlısı :)

Ben hiç suda bekletmiyorum . 10 dk düdüklüde haşlayıp suyu değiştiriyorum birazda düdüklüde öyle haşlanıyor yeterli olıyor

Back
X