- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Önce haşlasam sonra pişirsem olur mu?
tabi haşlayıp gazını alın çok daha iyi olur 15 dk falan haşlayın daha sonra pişirin 40dk ya falan pişer daha sonra kanımca düdüklüde yaparım ben güveç harici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce haşlasam sonra pişirsem olur mu?
Düdüklüm yok ki canım kullanmıyorumTabiki olur ama düdüklüde yapın daha kolay. Normal tencere güzel yapmaz.
Ben yarım saat pişiriyorum 1 saat suda bırakıyorum sonra da düdüklüde 15 dakikada pişiyor çok da güzel oluyor. Akşamdan suya hiç koyarak yapmadım.
Ahhh çok sağol ya Şimdi koydum kaynat su ne kadar durmalı canım
Düdüklü tencere kullanmıyorum canım o yüzden almadım korkuyorum onu kullanmaya
Eheheh :) yok canım benim de çıkmadı bakalım ne zamana çıkacak :)Ya canım konuyla alakası yok ama bişey sorucam
Aramızda 1 hafta var,senin göbeğin az da olsa çıktı mı?Ben dümdüzüm de
![]()
:)) kullanamam ben ya güvenmiyorum kendimeAa benim gibi biri daha <3
Eheheh :) yok canım benim de çıkmadı bakalım ne zamana çıkacak :)
Ben de kullanamiyorum.s:)) kullanamam ben ya güvenmiyorum kendime
Aynen ben de çeyiz alırken almadım aslında çok büyük rahatlık ama kullanamam diye düşünüyorum güvenmiyorum kendime ..Ben de kullanamiyorum.s
Hatta 1 aya dugunum var, ceyizime de almadim valla
Hediye gelirse de durur kenarda
Benim anneannemin duduklusu patlamisti hem ondan dolayi korkarim, hem de acip pistigini gormeden anlayamiyorum kokusundan falan.s
İnşallah canım :)Hihihihineyse heralde bundan sonra çıkmaya başlar artık :))
15 dk pişirip sonra yemeği mi yapayım canımtabi haşlayıp gazını alın çok daha iyi olur 15 dk falan haşlayın daha sonra pişirin 40dk ya falan pişer daha sonra kanımca düdüklüde yaparım ben güveç harici
Aynen ben de çeyiz alırken almadım aslında çok büyük rahatlık ama kullanamam diye düşünüyorum güvenmiyorum kendime ..
Kuru şeyler ve et hariç Başka bir şeyde lazım olmuyor
Ben de kullanamiyorum.s
Hatta 1 aya dugunum var, ceyizime de almadim valla
Hediye gelirse de durur kenarda
Benim anneannemin duduklusu patlamisti hem ondan dolayi korkarim, hem de acip pistigini gormeden anlayamiyorum kokusundan falan.s
Evet hep oyle yapiyorum yumusuyor cok guzel oluyorÖyle yumuşar mı canım