• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru Domates 🙈

neseliii34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
514
628
303
Arkadaşlar merhaba. Bu da dert mi demeyin, bana dert oldu. Ben ağız tadıma göre domates kurusu bulamıyorum. Bir kez kuru yemişçiden aldım (bu tarz kurular da satıyor). Damağımda acımsı bir tat bıraktı, nasıl anlatsam kekre gibi.
Geçen yıl instagramda satış yapan sayfaların birinden aldım, yine aynı tat 😔 bu son aldığımın üstünde küçük beyaz tabakalar da vardı (bir kısmının üstünde).
Arkadaşlar sizce neden bu tadı alıyorum ben, ürünlerde mi bir sıkıntı vardı acaba? Tekrar alırsam nelere dikkat etmeliyim?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, okuduğunuz için teşekkürler.

O ürünleri bilemiyorum ama bir de Kühne Kurutulmuş Domates deneyin bakalım. Ben bu markanınkini alıyorum bayağı da seviyorum, salataya katıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Bu da dert mi demeyin, bana dert oldu. Ben ağız tadıma göre domates kurusu bulamıyorum. Bir kez kuru yemişçiden aldım (bu tarz kurular da satıyor). Damağımda acımsı bir tat bıraktı, nasıl anlatsam kekre gibi.
Geçen yıl instagramda satış yapan sayfaların birinden aldım, yine aynı tat 😔 bu son aldığımın üstünde küçük beyaz tabakalar da vardı (bir kısmının üstünde).
Arkadaşlar sizce neden bu tadı alıyorum ben, ürünlerde mi bir sıkıntı vardı acaba? Tekrar alırsam nelere dikkat etmeliyim?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, okuduğunuz için teşekkürler.
Bende çok severim kendim kuruturum kesin raf ömrü geçmiştir ondan tadı kötüymus çok iyi bir yerden ya da markadan almalisiniz

Bende çok severim kendim kuruturum kesin raf ömrü geçmiştir ondan tadı kötüymus çok iyi bir yerden ya da markadan almalisiniz

Evet aslında düzgün muhafaza edilmeme ihtimali de aklıma geldi, teşekkürler cevabınız için. Bildiğiniz iyi bir marka var mi?

Ben bulgur plavinda ve kurutulmuş diğer sebzelerle kavurmadoni yapıyorum harika oluyor
Teşekkür ederim, hiç kullanmadım ama kurutulmuş sebzeleri çok severim.
peki sizce aktarlarda satılan kuru biber ve patlıcanlar nasıldır? Dolmalık olanlar? Ben bu yaz ilk defa kuruttum kendim ama kışı çıkarmayacak belli ki az olmuş. Satın alsam aynı lezzeti bulabilir miyim acaba?

Back
X