• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluş yok ne yapıcağımı şaşırdım bıktım artık bu böceklerden

Kirpikce

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
77
160
8
39
Merhaba yeni bir ev almıştım 8 9 ay oldu evimde nokta kadar böcekler vardı ilk araştırdığımda kitap bitine benziyor diye o zannettim hala adını koyamıyorum 1 ayda 12 kere evi ilaçladık özel firmalardan gelip ilaçladılar ama ne yaptıysam olmadı kurtulamadım piskolojik tedaviye gidiyorum tüm düzenimiz bozuldu evde 1 kız 14 1 de oğlum var 6 yaş hayatları cehenneme döndü Allah rızası için bunu bilen biri varmı bana yardımcı olun kafayı yedim yemin ederim

Konumuzun yeri burası değil Mune Mune abla gerekli yere taşısın bu sene Bizdende var minik böceklerden azaldı ama kurtulamadik

Merhaba yeni bir ev almıştım 8 9 ay oldu evimde nokta kadar böcekler vardı ilk araştırdığımda kitap bitine benziyor diye o zannettim hala adını koyamıyorum 1 ayda 12 kere evi ilaçladık özel firmalardan gelip ilaçladılar ama ne yaptıysam olmadı kurtulamadım piskolojik tedaviye gidiyorum tüm düzenimiz bozuldu evde 1 kız 14 1 de oğlum var 6 yaş hayatları cehenneme döndü Allah rızası için bunu bilen biri varmı bana yardımcı olun kafayı yedim yemin ederim
Firmalar ne diyor

İnternetten bakın böcek familyalarına hamgisine benziyor

Acaba kuş biti gibi bişey mi çok ufak farketmesi zor oluyo hızlı yürüyor onlar bunun gibi mi sizdeki böcekler nasıl bişey acaba

Bir donem bizim evimizde de cok fazla buyuk böceklerden vardi enjektör şeklindeki bir böcek ilacından evin bazi noktalarına sikmistik birkaç gun icin tum böcekler gitmişti bir deneyin isterseniz. Bizim kullandığımız yurt dışından gelmişti ama yerli bir ilac markasinda da ayni urun vardi

Merhaba ben şimdi saç biti ilacı lavobonun kenarındaki mermere oralara döktüm bir peçete ile gezdirdim yaklaşık 4 gündür yoklar bi anda gittiler bit spreyi işe yaradı sanki normalde orda hergün en az 3 4 tane gözüküyordu şimdi yok diğer yerlerede uygulamak istiyorum ama bu sprey bildiğiniz yağ ben onu sonra nasıl temizlerim 180 m2 ev küçükde değil korkusuyla yapamadım ama bu gün coatrin diğer taraflara yapıcaz rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah yeni bi gelişme olursa yazın lütfen ben burayı kullanmayı çok iyide bilmiyorum inşallah herkes okur bunu belki bi faydam olur ☹

Ziraat odasına ve halk sağlığı merkezine götürün bir kavonaza koyup .onlar ne böceği olduğunu bilir ve ona göre bi ilaç verir.

Kirpikce hala çözüm bulamadınmı?
Aslında bu böcekler tüm evlerde var ama bazen işte böyle istila ediyorlar

Bende öyle düşünüyorum en azından İstanbul da kesin vardır dikkatini çekmiuor yada önemsemiyor Kişiler. Bizim bina gümüş böceği istilası altında kapı önüne sürekli crysamed sıkarım hep ölüleri duruyor

Banyolar önceden cam pencere ile dışarı bakardı şimdş ki evlerde nereye baktığı belli değil bu alanlar da böcek yuvası

Banyolar önceden cam pencere ile dışarı bakardı şimdş ki evlerde nereye baktığı belli değil bu alanlar da böcek yuvası
Eevt cok haklısınız...
Bende bahçeli agaçlık yerde oturuyorum.
Bol bol böcek fare var hangi marka ilaç alıp sıkmak lazım?

Eevt cok haklısınız...
Bende bahçeli agaçlık yerde oturuyorum.
Bol bol böcek fare var hangi marka ilaç alıp sıkmak lazım?
Veteriner arkadaşımız Bayer k-othrıne önerdi. ben de crysamed de var ama kitab/odun tipi gibi böceklere çok fayda sağlamıyor kapı önüne crysamed kullanıyorum Eve giriş olmasın diye.

Back
X