• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulmam lazım. Ama yapamiyorum ?

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
18
33
Aranızda beni yargilayacak çok insan vardir. Ama aylar gecti ben hala kurtulamadim. Beni mahveden bi adam var. Yillarimi verdim. Herseyimi. Evli degildik ama cok guvendim cok sevdim. Ailem ayriydi kimse yoktu etrafimda onu ailem bildim sevgilimvesim kardesim. Omce evli 2 kizi olan bi kadinla görüştüğünü gordum telefonunda. Kurtulmaya calistim yapamadim. Uzaklasamadi kalbim :( Bi yil sonra baska biriyle aldattigini gordum. Bu olaydan sonrada ayrilmak yerine babamin karşısina cikardim. Ciddi olursak yapmaz belki diye. Ama babam biraz olumsuz konustu. Ertesi gun o kizin kapisindaydi. Ne bana bitti dedi ne ondan vazgecti. Taki kizin baskasindan hamile oldugunu ogrenene kadar. Bende bunlari bu kadar igrencligi kaldiramadim. Nisanlandim. Sonra pisman oldu annesi dahi ulasti son gel yapma gibi. Cok ugrasti. Cok mahvoldu. Evlendim sonra.. Aradan zaman gecti. Ama hala icimde bi burukluk var. Ask saniyordum ama değil. Bilmiyorum belki decask. Artik büyü bile olabilecegini düşünüyorum. Yaptiklari yasattiklari aklimdan cikmiyo. Hala merak ediyorum. Mutlu olmasin istiyorum. Tek bi gunu bile guzel gecmesin. Onu dusunmekten nasil uzaklasicam. Yardim edin nolur. Bu yasasiklarimi nasil silicem:(

İlk olarak kendi mutlulugunuza bakın siz mutlu olmaya çalışın o zaman aklınıza gelmez.eşinize haksızlık ediyorsunuz böyle.

evlendim demişsin. hala eşinle mi berabersin öncelikle buna cevap verirsen sağlıklı yorumlar yapıcam?

Bu ne ya aldatanlar, aldatanları aldatanlar oooo bayağılık had safhada.

Sen de vazgeçemedim diyorsun.O zaman yaşadıkların sana müstehak .

Evlenmişsin otur oturduğun yerde.Değmeyecek insanlar için yuvanı harcama.

Hiç mi gururun yok.

mce evli 2 kizi olan bi kadinla görüştüğünü gordum telefonunda. Kurtulmaya calistim yapamadim. Uzaklasamadi kalbim :KK43: Bi yil sonra baska biriyle aldattigini gordum. Bu olaydan sonrada ayrilmak yerine babamin karşısina cikardim. Ciddi olursak yapmaz belki diye. Ama babam biraz olumsuz konustu. Ertesi gun o kizin kapisindaydi. Ne bana bitti dedi ne ondan vazgecti. Taki kizin baskasindan hamile oldugunu ogrenene kadar. Bende bunlari bu kadar igrencligi kaldiramadim. Nisanlandim. Sonra pisman oldu annesi dahi ulasti son gel yapma gibi. Cok ugrasti. Cok mahvoldu. Evlendim sonra..
bile bile evlenip ateşe atlamışsın sen daha ne kötüyüm diyosun ki

Back
X