kurtulduğumu sanmıştım!

çocuk yaşta sevgili bulmak zamanımızın en modern davranışı olarak algılanıyor artık

ne kadar komik değil mi..tv de filmlerde dizilerde,etrafta çevrede sürekli çocuklara gençlere

aşılanan bu davranışlar..sende o yaşlarda erkek arkadaşı olayına giren meraklı çocuklardan biriymişsin..

erkek arkadaş kavramından birşey anlamıyordun tabi sadece bir heves meraktı..ama çocuk aklınla bile

bundan geri kalmamışsın..ortaokul erkek arkadaş için ne kadar gereksiz bir yaş ya..

durumu ailene anlatman en iyisi belki ama musa askerden dönmüş oda çocukluğu geride bırakmış

belki seni arayan o bile değildi.biri ona numara yapıyordu ayrıca askerden sonra aynı mahallede oturuyormuşsunuz babanı tanıyormuş

ona olan ilgisi tanışıklıktan geliyordur,seni arayıp taciz etmemiş,sen belki de o yaşadığın korkunun etkisiyle ondan

nefret ediyorsun haklısın çocuk yaşta sana yapılan şey korkunç olmuş ama ailene anlattığın zaman musaya

hemen suçlu gözüyle bakılacağını biliyorsun değil mi..onun mahallede fişleneceğinide biliyorsun çünkü

bu işler hep böyle olur..sana sus otur demiyorum ama çocukken yaşadığın olayları şimdi

24 yaşında olan brine maal etmeden önce olayları iyi analiz et,sapık damgası yiyen bir insanın yerinde olmak

istermisin sen..ailene olayları anlatırken bu olayın ortaookulda olduğunu çok iyi vurgula olur mu..

o insan şimdilerde belki gerçekten dürüst biri olmuştur..bunun öyle olmadığından emin olamazsın ..çok ince bir konu..

canım bence ilk fırsatta olayları halana anlat. eğer saçma sapan bir şey yapmaya kalkarsa halama da anlatmıştım ben bu durumu dersin ve düzelir her şey.

ya sizi hayretle okudum beni yadırgamışsın ortaokulda erkek arkadaşım oldu diye ama elalemin sapığına yaşı küçük demişsiniz! benim erkek arkadaşım olup olmaması beni ilgilendirir o yaşta bile olsa ve erkek arkadaşım oldu diye kimsenin tehditi haklı olamaz
ayrıca arayanın musa olduğuna eminim ev telefonumuz arayan numarayı gösteriyo
olayları sizden daha ii analiz edebildiğimde ayrı bi gerçek sapık damgası ne ya resmen sapık beni takip eden yanında 2 3 erkekle bana laf atan adamı koruyosunuz
ahlak için ortaokul lise farketmez 20 yaşına kadar tacizleri devam etti

fişlencekmiş hak etmedi mi? nedir bu ya sapığı koruma mantığı

kızlar bunu yapan çocuk üst komşusu gürültü yapıyor diye kocası evde olmayan kadının kapısına gidip ekmek bıçağıyla korkutmuş.. kadında şikayetçi oldu apartmana polisler geldi ama çocuk kaçtı daha ortalarda yok bende durumu aileme anlatmadım zaten çocuktan haberde yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…