Canım madem rahatsız oluyorsun hiç degilse annene söyle "bana sapık gibi bakıyor kaç senedir, bazen laf attıgı da oldu, babama söyle samimi olmasın onunla" de mesela, yarın öbür gün babanın güvenini kaanip sana bir şey yapmaya kalkmasın, Allah korusun..
DuruMu babana anlatsan canim yapabilcegin en dogru sey bu sanirim hakkinda atip tuttugunu rahatsiz ettigini soyle bnce:/
babama bunu anlatmaya çok çekiniyorum ama korktuğumdan değil şuan 24 yaşındayım tek korkum anlattığımda babamın geri dönüşü olmayan bişe yapabilecek olması
kesinlikle annene ve babana anlatmalısın..ACİLEN...
Bence hala geç değil,aileni ve kendini korumak istiyorsan hemen anlatmalısın,olayları bilmedikleri zaman daha büyük tehlike altındalar.çocuk seni sindirmiş ve sen korktukça zevk alıyor..ailen senden daha olgun ve mantıklı unutma..ben olsam hemen söylerdim.en azından dikkatli olurlar..
kesinlikle ailene anlat canim is isten gecmeden. o cocuk her an herseyi yapabilir sonra cok daha buyuk olaylar cikar en buyuk zarar da sana olur.. su an ailene aciklaman kolay olmayabilir anliyorum ama kesinlikle bunu yapmalisin cunku belli ki o sapik sana kafayi takmis kendi kendine vazgecmicek babana kendisini sevdirip belki sonra sana iyice musallat olcak belki evine girip cikmaya baslicak. hemen anlat canim lutfen ailene..
ailen ne yapıp yapmayacağını senden daha iyi bilir..bu endişelerini de anlat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?