• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtulduğumu sanmıştım!

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar bundan yaklaşık 8 9 yıl önce tolga adında bi erkek arkadaşım oldu ortaokuldaydık nasıl olabilir ki ilişkimiz 1 hafta tenefüslerde konuştuk ayrıldık..ama aynı zmanda sınıfta bi çocuk daha vardı ve komşumuzdu adı musa.. bi gün musa ben okuldan dönerken posta kutumuza mektup atmış bana çıkma teklifi eden kabul etmedim aradan 1 yıl falan geçti liseye başladım..evde yalnızdım bi gün ev telefonu çaldı garip bi sesle seni istiyorum dedi kimsin dedim sesi boğuktu tolga senin işini bitirdi sıra bende ben musa dedi şok oldum.sanırım tolga ona yalan söylemiş rubinayla birlikte oıldum gibi bişey..herneyse ben telefonu kapattım cep telefonu numaramı almış apartmandaki bi kız arkadaşımdan sürekli aradı bana f.... bende istiyorum yoksa ailene tolgayla çıktığını anlatırım diye tehdit etti ailem çok katıdır erkek arkadaş konusunda ama ben yinede tamam anlat dedim
aileme bişey anlatmadı yanında hep 4 5 erkek bana laf attılar her gördüklerinde..lise sondayım hala tacizleri devam etti dersaneden 7 8 gibi çıkıordum hava karanlık oluyordu her akşam durağın yakınında pis pis gülerek bana bakıyordu arkamdan bağırıyorlardı bende babamı çağırmaya başladım sahipsiz köpekler var baba korkuyorum diyordum akşamlar babam allıyordu ve musa askere gitti... çok rahatlamıştım hayatımda en çok korktuğum insan gitti ya gitti korkulu günlerimde bitmişti..
şimdi diceksiniz neden ailene yada polise şikayet etmedin babam sinir hastası duygu duurum bozukluğu var musayı öldürebilirdi bi anda yada sinir krizi geçireblirdi
musa askerden döndü artık sadece ara sıra bana bakarken görüyorum asker onu düzeltmiş mi başka planımı var anlamadım çünkü babama abi abş diye etrafında dolanıyor korkuyorum babamda musa iyi çocuk diyor babama yanaşıyor yavaş yavaş babam işten dönerken apartman önünden babamı oyalıyor arabalardan falan konuşuyor babama yakın olması korkutuyor beni bi planımı var acaba

ve bu çocuk çok sorunlu babası kafasında bira şişesi kırmıştı ya başıma bela olacak bi şekilde defolsun hayatımdan artık ilk defa bi insanın ölmesini istiyorum ya ölsün ya taşınsın ama o pislik suratı benden uzak olsun artık:14:

Canım madem rahatsız oluyorsun hiç degilse annene söyle "bana sapık gibi bakıyor kaç senedir, bazen laf attıgı da oldu, babama söyle samimi olmasın onunla" de mesela, yarın öbür gün babanın güvenini kaanip sana bir şey yapmaya kalkmasın, Allah korusun..

Canım madem rahatsız oluyorsun hiç degilse annene söyle "bana sapık gibi bakıyor kaç senedir, bazen laf attıgı da oldu, babama söyle samimi olmasın onunla" de mesela, yarın öbür gün babanın güvenini kaanip sana bir şey yapmaya kalkmasın, Allah korusun..

annemi hiç yanıma alamadım ben hiçbir sırrımı tutmadı hemen babama anlatır herşeyimi babamdan çekinir çünkü. babama musadan hoşlanmıyorum ben samimiyetsiz biri dedim sana öyle gelmiştir dedi babamda:18:

Son düzenleme:
DuruMu babana anlatsan canim yapabilcegin en dogru sey bu sanirim hakkinda atip tuttugunu rahatsiz ettigini soyle bnce:/

DuruMu babana anlatsan canim yapabilcegin en dogru sey bu sanirim hakkinda atip tuttugunu rahatsiz ettigini soyle bnce:/

babama bunu anlatmaya çok çekiniyorum ama korktuğumdan değil şuan 24 yaşındayım tek korkum anlattığımda babamın geri dönüşü olmayan bişe yapabilecek olması

babama bunu anlatmaya çok çekiniyorum ama korktuğumdan değil şuan 24 yaşındayım tek korkum anlattığımda babamın geri dönüşü olmayan bişe yapabilecek olması

Anladim canim bnm . O zaman geriye annen kaliyor onunla konussan babana soylememesi gerektigini soylesen yinede soyler miki:(

kesinlikle annene ve babana anlatmalısın..ACİLEN...

en başta anlatmalıydım:5: çok sıkıntı çektim bazen annem dışarı çıktığında msaj atardı annen çıktı camdan gördüm size gelcem diye kapıyı kitler ağlardım evde yaşım 16 17di şimdi ondan korkmuyorum aileme zarar gelcek diye korkuyorum

Bence hala geç değil,aileni ve kendini korumak istiyorsan hemen anlatmalısın,olayları bilmedikleri zaman daha büyük tehlike altındalar.çocuk seni sindirmiş ve sen korktukça zevk alıyor..ailen senden daha olgun ve mantıklı unutma..ben olsam hemen söylerdim.en azından dikkatli olurlar..

Bence hala geç değil,aileni ve kendini korumak istiyorsan hemen anlatmalısın,olayları bilmedikleri zaman daha büyük tehlike altındalar.çocuk seni sindirmiş ve sen korktukça zevk alıyor..ailen senden daha olgun ve mantıklı unutma..ben olsam hemen söylerdim.en azından dikkatli olurlar..

bilmem ki hala korkuyorum çocuğun babası manyak annesini balkondan atmış kadın bel fıtığı olmuş kadın ayrıldı gitti adam buldu zorla eve getirdi kadın bunları anneme anlatmış..şimdi anlatsam babama o adamda oğluma iftira atıyon deyip ya babama saldırırsa yada babam onlara saldırırsa..çok zor durumdayım

kesinlikle ailene anlat canim is isten gecmeden. o cocuk her an herseyi yapabilir sonra cok daha buyuk olaylar cikar en buyuk zarar da sana olur.. su an ailene aciklaman kolay olmayabilir anliyorum ama kesinlikle bunu yapmalisin cunku belli ki o sapik sana kafayi takmis kendi kendine vazgecmicek babana kendisini sevdirip belki sonra sana iyice musallat olcak belki evine girip cikmaya baslicak. hemen anlat canim lutfen ailene..

kesinlikle ailene anlat canim is isten gecmeden. o cocuk her an herseyi yapabilir sonra cok daha buyuk olaylar cikar en buyuk zarar da sana olur.. su an ailene aciklaman kolay olmayabilir anliyorum ama kesinlikle bunu yapmalisin cunku belli ki o sapik sana kafayi takmis kendi kendine vazgecmicek babana kendisini sevdirip belki sonra sana iyice musallat olcak belki evine girip cikmaya baslicak. hemen anlat canim lutfen ailene..

haklısınız keşke en baştan anlatsaydım :5: erkek arkadaşıma mı anlatsam ona anlattım zaten ama hala bana bakarken gördüğümü falan sölemedim eskiden oldu bitti dedim ailem yerine ona mı anlatsam hala devam ettiğini

ailen ne yapıp yapmayacağını senden daha iyi bilir..bu endişelerini de anlat..

ailen ne yapıp yapmayacağını senden daha iyi bilir..bu endişelerini de anlat..

arkadasa katiliyorum bence ailene anlat , onlar sana kizsalar bile evlatlarisin sonucta ,
cocugun yaptiklari hayra alamet degil
neden babanla yakinlik kurmaya calisiyor , ilginc ..
annene babana anlat ki , belki oradan tasinirsiniz :)

Annene söyle annen daha sağlıklı karar verir
Babana söyleyip söylemeyeceğinize dair

boyle takıntılı bir insan herseyi yapabilir.8 yıldır senle ugrasması hic hayra alamet degil.kesinlikle etrafında ailenden biri bunu bilmeli.saplantı yapmıs tecavüze bile kalkısabilicek karakterde biri gibi geldi.

sen çok fazla düşünüyorsun bak şunu unutma bu adam (adam diyorum çünkü seni taciz etmeye başladığında çocukmuş ama şuan artık çocuk değil) çok tehlikeli biri dikkatli olmalısın.
birincisi sen eğer bunu ilk yapmaya başladığında o henüz seni sindirmeden onu sindirseydin şuan sorun yaşamazdın. ikincisi geç kalmış değilsin samimi olduğun arkadaşların varsa yardım iste
çünkü bu tip durumlarda ailenle yanlız konuşmaya korkuyorsan onların tanıdığı sevdiği bir arkadaşının desteği çok önemlidir. Ayrıca unutma seni senden başka kimse koruyamaz çünkü kimse her dakika yanında olamaz bu yüzden kendini korumayı öğren bence. birde o çocuktan korkmadığını ona göstermelisin yoksa bunları yapmaya devam edecektir.
allah yardımcın olsun canım.

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ben halama anlatıyım en iyisi o psikolog aileme nasıl anlatabileceğime yardımcı olur aşırı tepkilerde vermez annem şimdi napar bilemiyorum ailem çok evhamlı

bak ne güzel halanda psikologmuş,8 sene nasıl böyle bir şeye katlandın ilk fırsatta anlat rahatla.kendini daha güvende hissedeceksin emin ol.ve şunu unutma bunda senin hiç bir suçun YOK..önce bunu benimse.

ilk önce bütün cesaretinizi toplayın. artık 24 yaşındasın Allahtan başka kimseden korkma. takıntılı bir insanla uğraşmanın ne demek olduğunu biliyorum. benimde başımda vardı zamanında. ama ben hiç bir zaman onun beni sindirmesine izin vermedim. erkek arkadaşımla buluştuğumda foto çekmiş. ailene gösteririm dedi fotolar elindeydi ama ben korkmadım çünkü ailem erkek arkadaşımı biliyordu. ben evlendikten sonra facebooktan msj atmış tebrik ederim mutlu ol diye ondan sonra ne gördüm ne de msj attı. eğer ailen erkek arkadaşını bilmiyorsa bir an önce tanıştırmaya bak. en azından biraz çekinir sahipli olduğunu görünce.

Back