hiç sevmiyorum bu diziyi eşim cıldırmışcasına perşembe günlerini bekler evde son ses kurtlarvadisi izlenir tamamen odaklanır cocukların ses cıkarmasına kızıar 6yasında kızım var Allahtan 9da uyuyor.son bolumde neydi oyle bu diziler bir cok kişiye örnek oluyor minicik bebegi öldürmiceklerdio sahneyi göstermiceklerdi birde memati kucagına almış kanlar içinde aglıyor
orda koptum zaten aglamaktan olurmu ya benimde 1yasında oglum var Allahım sen yavrularımı koru üstelik bebegin gercek ailesi para için cocugunu ölmüş rolü yaptırıyorlar rol de olsa ben cocugumu öyle görmek istemezdim.Allah korusun bitse artık gına geldi zoraki izliyorum diziyi heleki esimin hipnoz olmuş gibi kendini kaptırmasından nefret ediyorum
ayyy ne dertliyim suu dizidennn...
sevmesenizde buraya neden yazıyorsunuz anlamıyorum sevmeyen izlemez.çocuğu öldürmüşlerde felanda falan.sanki başka dizide bebekler çocuklar ölmüyor.bu kadr abartmayın ve büyütmeyin.izlemezsiniz olur biter.bu kadr basit...evtt tabiii dizimde çocuk öldürüldü diyee türkiyede bihter gibi herkes eşinin yiğeniyle yasak aşk yaşıyor erkeklerde önüne gelene tecavüz ediyor.dizilerden etkilenecek kadr salak değil bu ülkee.nedir bu dizinin sevmeyenlerden,nefret edenlerden çektiğii anlamıyorumm.

gelmiş geçmiş EN BÜYÜK EN MÜKEMMEL DİZİ........!!!