BENCE İZLEMEYE DEĞECEK TEK DİZİ..!!!!!!!!!!!
ah ah cevat su kazulet Ebru yu yakamadan Polata enselendin ya gordunuz mu Ebrunn cilvelerini tiksinc mahluk sinir oluyorum bu kiza ohhhhhh catlada patla sonsuza kadar Polatin kalbinde 2. kadin olucaksin uyuz dun gece esim 1demlik cay demlemis uyuyakalmayalim diye vallahi 6.bardaktan sonra saymadim ama kurtlar vadisinin uzerine netten bir de Kis Masalini seyrettim o kadar icmisim caydan anlayin gerisini uykum kacti
aaa ne olduki elifle ilgili bişey mi oldu
ebruya bende gıcık oluyorum ve elifi tek geçiyorum avatarımdanda belli olduğu gibi kaydirigubbakcemile3
ben artık izlemiyorum ama en son gördüğümde ebru kazuleti polata sen elifi seviyosun hala diyodu polatta hayır demişti :mymeka:
simdi polatin eve nadir geldigi bir gece kazulet kalbinde bana yer kaldimi vs dedi elifi kastediyor ama ne yapti etti polata seni seviyorum elif yok vs dedirtemedi polat sadece kalbimde 70milyon var eee tabi sende varsin vs dedi ama pek ciddi olarak degil adam resmen ve resmen Elifi hala seviyor bu tipsiz kazuletlede anasi zoruyla evlendi
kız hakkaten kazulet ya hem deve gibi hemde hiç rol yapamıyo biraz özgüyü izlesinde öğrensin bari :smiley-cool: üstüne bide gurursuz başka biri olsa bu kadar zorlamaya bile seni seviyorum demeyen adamla hala evli kalmazdılmaz:
bu arada açıklaman için teşekkür ederim a.s.
agzina saglik bacim gurursuz eee para kizim para o kadar para olmasa polatta bu kadar suluk gibi yapisir mi Allahin uyuzu
kazuletin hain babasi ne olucak belli ailecek yamuk bunlar babasi ne kizi ne olsun insallah babasi olmustur kazulette defolup gider bence o babasini bile siler polata yapiscam diye beygir bu kizi gordukce sinir oluyorum offf ya elif cok tatliydi sevimliydi cilve yakisiyordu simariklik yakisiyordu bu beygire birsey yakismiyor
amerikalılar format attı abdüle!:smiley-cool:adülhey neden bu durumda noldu ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?