Kurtlar Vadisi Pusu ATV

beğenerek ve sewerek izliyorum diziyi abdül e acayip kızıyorum polat bir an önce abdül e format atmalılmaz:

bu gunlerde polat kimi koruma altina alsa hepsi oluyor
abdulhey simdi polatida bicakladi kendide vuruldu bakalim ne olucak
umarim yeni bolum haftaya yayinlanir

Abdülheye yazık oldu ama bence polat iskenderin eline geçmesin diye ölmesine razı oldu abdülheyin .

Abdülheye yazık oldu ama bence polat iskenderin eline geçmesin diye ölmesine razı oldu abdülheyin .

abdülllllll ölmediii....ona var bir oyun.buna eminim.polatın yüz ifadesinden çokk belliydi.iskendere oyun yapacaklar.abdüle numaradan tören yapcaklar.ama polat onu tedavi altında tutacakk..

Ya bende Abdül ve Memati karakterleri çok para istiyorlarmış diye diziden yavaş yavaş çıkacaklarmış diye duydum , hayırlısı

polatın eşi rolündeki kadının adı bile memati ve abdülheyden önce yazılıyor
iyi sessiz kalabiliyorlar ben olsam valla kabul etmezdim

o toplantıdan polatın nasıl haberi oldu?yoksa abdülhey yaşıyor da bir yerlerden ajanlık mı yapıyor?aslında hafızasını falan kaybetmemişti de iskendere oyun mu yaptılar polatla?

abdülllllll ölmediii....ona var bir oyun.buna eminim.polatın yüz ifadesinden çokk belliydi.iskendere oyun yapacaklar.abdüle numaradan tören yapcaklar.ama polat onu tedavi altında tutacakk..

evet dediğim gibiymiş.polatın kazulet :mymeka: :mymeka: karısı şaırdı kaldı ya son sahnede kapıyı açan hastanedekii pratisyen hekim bayandı.bence aynne böyle olcak.polat herşeyden haberdar.takmıştı iskenderin peşine bir adam oda ona sessiz bir msj göndermiştir iskendirin yerinii:)) bakalım zaza dayıda ölcekmi?CADIARZUCADIARZU

maksat mematiye söylememek değil
seyirciyi abdülün öldüğüne inandırmaktı
nitekim başardılar da sayılır

mematının yerınde ben olsam polat'a bır daha ınanmazdım
mematı ne kadar uzuldu mahvoldu
elını kursun sıktı sırf bu yuzden
bu muameleyı haketmedıgını dusunuyorum

polat cok kasıntı her bır naneyı tek basına yaptıgını dusunuyor
hele butun bu olayların baslangıcı esıne nasıl tahmmul edıyor anlamadım
cok salak bır kadın bence

kız olursa adı elif olsun dedii ya:))hem üzüldüm hem sevindim..
adam elifi unutamamış halen..elif derken gözleri güldü..

gülçin yavrum arada aşkı memnuya bakıyorum.arada da kurtlara.malum geç başlıyor kızım erken yatıyor.bide polat o uyuzla evelndiğinden beri içimden pek seyretmek gelmiyor.eşim sayesinde arada bakıyorum

bu hafta yeni bolum yokmus, boyle olmaz ki ama lmaz:
senaristler memati'ye herseyi mahvettirdi ya, nasil toparlayacaklarini mi dusunuyorlar aceba?:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…