Kurtlar Vadisi Pusu ATV

Polat ölmez zannımca,Bi kaç ay yatar hastanede...
ortalık bayağı bir karıştı ama....
Bu mehmet fikret te ne oynak adam yahu,Bulutu sattı...lmaz:
Epru kazuleti helal olsun senin yüzünden akşam eşimle tartıştım....:mymeka:
Ben diyorum,"Elife hiç kimse derken iyimiydi,eşim diyor kız seviyor işte,aşk böyle bişiy..
Şeytan tependen baksın emi....
:mymeka:

şimdiye dek izlediğim en vasat k.v sezon finaliydi...
bundan önceki son 2 bölüm daha heyecanlı daha hareketliydi..
bu sefer adamın bir tıraş olmasını bile 3 dk boyunca yakın markajda gözümüze soka soka gösterdiler..
ömer babanın o sırlar dünyasını anımsatan konuşmaları zaten oldum olası sıkmıştır beni...
ebruya hiç değinmiyorum bile saplantılı bir aşk besliyor polata..
yahu insan sevilmediğini bile bile nasıl olurda halen o adamın yanında olur...
son sahne haricinde tüm bölüm vasattı..
bari tanıdık yüzlerden bir kaç eleman vurulsaydıda bizlerde yaz boyu akibetlerini merak etseydik..
polatın ölmeyeceğini zaten biliyoruz...
yok bu son bölüm bana hiç tat vermedi....

ben de izliyorum
aşk-ı memnuyu ne yapayım kurtlar vadisi varken:)

perşembelere dizi almam kurtlar vadisinin günü nasıl olsa diye

bi bölümünü bile izlemedim izlemeye deger degil bence robot olsa şimdiye hurdalıktaydı ne öyle dünyanın krşununu yiyo sonrada tak çatışmanın ortasında be adam sen nezaman bukadar iyileştin dokuz dedgil 99canlı mübarek

bide o ters ters bakması yok mu çok baydı artık naniknanik

BENCE İZLEMEYE DEĞECEK TEK DİZİ..!!!!!!!!!!!

herkes o diziyi izlemek zorunda degil bence yada sevmek zorundada degil sen sevebilirsin ama ben sevmiyorum

Filmi seyretmedin de, filmin icerigini nerden biliyorsun arkadas?

herkes o diziyi izlemek zorunda degil bence yada sevmek zorundada degil sen sevebilirsin ama ben sevmiyorum

Sevmiyorsan izleme, zorlayan mi var? Benim de seyretmedigim filmler cok var ama o topigi ziyaret bile etmiyorum.

En sevdigim dizi diyebilirim.
Bütün bölümlerini (en bastan beri) günde 5-6 saat seyrederek izledim.
Diziyi de internetten seyrediyorum, reklamsiz, kesintisiz.:1rolleyes:

sagolsunlar fragmanları yetiyo konuyu anlamk için ayrıca ben izlemiyosam bile etrafımdakilerde izlemiyo degiller dün bi arkadaş olumsuz bi msj atmış bana ondan cvp yazdım

izlemediğim dizinin topiğine ben de yazmıyorum
bu diziyi izliyorum,buraya da yazıyorum
:)

Ailece zevkle izliyoruz..Bu bizim zevkimiz değil mi arkadaşlar?

Herkes fikirlerini yazabilir ama zevklerimize müdahale edemez...

Güzel paylaşımlar diliyorum

kızlar bu dızı nedne ıkıncı sayfaya düştü ben bayılıyorum bu dızıye gayet gercekcı bı dızı

bu akşam kurtlar vadısını ızleıdn mı ben sonunu ızleyemedım henzu bıttı mıde bılmıyom

Benim dun aksam cok sacma buldugum,
hani su professor'u taziye evine gotururken neden taksi ile gidip te
Kazim tekrar dondu kendi arabalarini almaya da, direk kendi arabalari ile gitmediler.
Bos yere professor kacirildi vs, hos sonunda geri aldilar da neyse sacma oldu bence orasi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…